Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איביזה, 206 או A3 עד 18K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום...

אני מחפש רכב ראשון, לצעיר אחרי צבא, שלא מחפש לקרוע את הרכב שלו וגם ממש לא מחפש אחד שקרעו אותו..

מחפש גיר ידני - פשוט כי זה נראה לי יותר כיף, יותר חסכוני בדלק ויותר אמין וזול לתחזוקה. (אפשר להתפשר על אוטומט)

ראיתי קצת רכבים -

כמו ה XS 110 כ"ס ידנית בשנתון של 2002

Xline 2004 1.4 שהיא נראית ממש אחלה ידנית

איביזה 2002 1.6 ידנית 100 כ"ס

על האודי שמעתי בגדול שהיא קצת יקרה לתחזוקה אבל זה אחלה רכב, קצת מבאס שבתקציב שלי אפשר למצוא מקסימום שנתון .2000

אני באמת ראש פתוח - יש לי תקציב של 18K ואשמח להצעות והכוונה

תודה לעזורים!!

פיג׳ו 307 XSI 2.0 2004 אוטומט

איביזה 2014 1.2 FR ידנית

LEON FR 2017' 150HP 1.4T ידנית

ספורטג׳ דיזל אורבן 2019 מליסינג 🥲

פורסם

אתה דוקא לגמרי בכיוון עם הגיר הידני, תישאר איתו.

קשה למצוא XS שלא עברו התעללות כלשהי במחיר הזה, והיא גם תוריד אותך בשנתון.

אני בעד ה1.4 מ2004 שציינת, יש לי גם אחת כזו כבר שנתיים וחצי, ואתה מוזמן לקרוא עליה בקישורים שבחתימה שלי.

בתקציב שלך תיכנס גם פונטו ידנית, ואולי גם הELX האוטומטית הרציפה , אבל לדעתי ה206 עדיפה עליהן בתקציב ובדרישות שלך.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...