Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי מצלמת וידאו לרכב והיא כרגע מחוברת דרך המצת. האם יש דרך לחבר אותה שלא דרך המצת?

כלומר להוציא חיבור או לפצל את הכבל שהולך למצת מאוחרי התא כפפות ?

הסיבה שאני רוצה לעשות את זה היא א. אסטטית וב. לאפשר חיבור של דברים נוספים למתח כמו מטען של הסלולרי.

אני יודע שאני יכול לקנות מפצל אבל זה מסורבל ולא נראה טוב.

• ספונסר פורום
פורסם

הכי קל לחבר שקע מצית נקבה נוסף למתח קבוע (או אחרי סוויטצ') ולמקם אותו בתוך הדש-בורד במקום נסתר, ככה שלא יראו אותו. לחילופין אפשר גם לקנות מתאם אחר שימיר את המתח ל-5 וולט ואותו לחווט למצלמה, אבל זה קצת יותר מסובך.

חשמלאי רכב מקצועי יוכל לעזור לך עם זה. באיזה רכב מדובר ומהיכן אתה בארץ?

פורסם
הכי קל לחבר שקע מצית נקבה נוסף למתח קבוע (או אחרי סוויטצ') ולמקם אותו בתוך הדש-בורד במקום נסתר, ככה שלא יראו אותו. לחילופין אפשר גם לקנות מתאם אחר שימיר את המתח ל-5 וולט ואותו לחווט למצלמה, אבל זה קצת יותר מסובך.

חשמלאי רכב מקצועי יוכל לעזור לך עם זה. באיזה רכב מדובר ומהיכן אתה בארץ?

מדובר ביונדאי גטס. אני מנתניה.

כשאתה רושם לחבר שקע מצית נקבה נוסף למתח קבוע למה אתה מתכוון? קח בחשבון שאני ממש לא מכיר את המערכת חשמל של הרכב. מבחינתי החיבור החשמלי היחידי שאני מכיר זה השקע מצת.

פורסם

אל תיגע.

גש לבעל מקצוע שיכין לך שקע "נקבה" זהה לשקע המצית הקיים אך בנוסף (ונסתר) ולשם תחבר את השנאי.

את הכבל של המצלמה קל יחסית להשחיל במשקוף השמשה הקדמית.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• ספונסר פורום
פורסם
מדובר ביונדאי גטס. אני מנתניה.

כשאתה רושם לחבר שקע מצית נקבה נוסף למתח קבוע למה אתה מתכוון? קח בחשבון שאני ממש לא מכיר את המערכת חשמל של הרכב. מבחינתי החיבור החשמלי היחידי שאני מכיר זה השקע מצת.

בדיוק בגלל זה אני מציע לך לגשת לחשמלאי רכב ולא להתעסק עם זה לבד. החשמלאי יכין עבורך שקע מצית נוסף, יחביא אותו מאחורי תא הכפפות או משהו כזה ויחבר אליו את המטען של המצלמה. משם משחילים את החוט של המתח למצלמה כמו שמעבירים חוט מיקרופון של דיבורית לא מקורית, דרך הכיסוי פלסטיק של הקורה.

• תוכן חדש...