Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב באיטליה - יש חברה מומלצת?

oleg_kra
שימו לב! השרשור הזה בן 3778 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

אני נוסע לאיטליה באוקטובר, וראיתי שהרבה בפורום ממליצים על סקי עמי. האם אני טועה?

שמתי לב שהוא דורש תשלום תמורת הצעה. האם זה מקובל? האם הוא זול מאחרים, כך שעדיין שווה לשלם אותו?

ועוד שאלה - כמה זמן לפני כדאי להזמין את הרכב? האם יכול להיות מצב שרכבים מסוימים יאזלו בהזמנה מאוחרת?

פעם ראשונה שוכר רכב בחו"ל, ולא מבין בזה הרבה :)

התכנון הוא לקחת ולהחזיר את הרכב בנמה"ת מלפנסה שבמילאנו, אם זה משנה.

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. נסה לחפש בגוגל Italy car rental או מחרוזת דומה - ותקבל רשימה אין סופית ל חברות השכרה וחברות תיווך. החל לחפש בהן - כדי למצאו איזה חברות מיוחגות בנמה"ת.

2. לגבי הזמנה מראש: תלוי בתנאי ההזמנה. לי נראה קצת מוקדם להזמין כבר כעת לנסיעה שמתוכננת לעוד 5 חודשים כיון שיתכנו שינויים בתוכניות. עם זאת - במידה ותוכל לבצע הזמנה ללא התחייבות (או עם אפשרות ביטול ללא דמי ביטול) אתה יכול להזמין כבר כעת, מכסימום לשנות או לבטל בהמשך. אם מדובר בהתחייבות או דמי ביטול משמעותים הייתי מחכה עוד קצת.

3. בכל מקרה החברה אינה מתחייבת על דגם מסוים אלא לקבוצה מסויימת, לפי ההגדרות הפנימיות שלה.

4. כאשר אתה בודק את העלויות שים לב לכל ההרחבות הנדרשות, במיוחד בתחום הביטוח והנהגים הצעירים (אם רלונטי). אני מניח שלא תרצה לגלות בהגעה שההשתתפות העצמית היא 2000 אירו ושאתה צריך להוסיף כסף כדי לצמצם אותה, בעוד שאצל המתחרים הטיפה יותר יקרים לכאורה המחיר כבר כוללל השתתפות עצמית נמוכה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

+1 לסקי עמי. הזמנתי דרכו אלפא ג'ולייטה דיזל בסיקסט לפני כשנתיים באיטליה. בזמנו הוא היה הזול ביותר, ובדקתי בכל מקום אפשרי.

מה גם שניסיון וטיפים ממנו התגלו כמועילים במיוחד.

טיפ חשוב- הקבוצה של הג'ולייטה מתהדרת במערכת ניווט מובנית מהיצרן (יש בקבוצה גם לנצ'יה דלתא ועוד משהו), לדעתי- חובה!!

נוח מאוד בלי התעסקויות מיותרות, מעודכן ומדוייק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התשובות.

אני אבדוק חברות השכרה בחו"ל וגם בארץ.

botzek, לגבי סקי עמי, גם אז היה לוקח כסף עבור הצעת מחיר? וההצעה היתה זולה משמעותית מהמתחרים? ואיזו קבוצה זה הג'ולייטה?

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אני לא טועה אכן שילמתי סכום סמלי כלשהו להצעה.

הג'ולייטה בסיקסט מתוייגת כקבוצה IDMR.

אני לא זוכר את הפרשי המחירים אבל הוא היה הזול ביותר.

בדוק אצלו, בסיקסט איטליה, ובמאגיורה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני טס חודש הבא עם אשתי.

הזמנתי דרך עמי.

הוא רצה 100 שקל כדי לתת את ההצעה והוא קיזז את זה מעלות ההזמנה.

לדעתי זה לגיטימי כדי שלא יבזבזו לו את הזמן על אינסוף הצעות סרק.

עדיף לפנות אליו רק לאחר בדיקה שעשית בעצמך שתוכל להעריך אם ההצעה טובה יותר או לא.

בגלל כל עיניין שאי אפשר להזמין רכב אלא רק רכב מאותה קטגוריה.

גם הגדרת הקטגוריות שונה מחברה לחברה.

אני הזמנתי בקטגוריה נמוכה ואני אבדוק את השידרוג רק שם שאראה בעיניים מה יש להם.

- פיאט בראבו סנסשיין רובוטית 1.4 - 2011

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני טס חודש הבא עם אשתי.

הזמנתי דרך עמי.

הוא רצה 100 שקל כדי לתת את ההצעה והוא קיזז את זה מעלות ההזמנה.

לדעתי זה לגיטימי כדי שלא יבזבזו לו את הזמן על אינסוף הצעות סרק.

עדיף לפנות אליו רק לאחר בדיקה שעשית בעצמך שתוכל להעריך אם ההצעה טובה יותר או לא.

בגלל כל עיניין שאי אפשר להזמין רכב אלא רק רכב מאותה קטגוריה.

גם הגדרת הקטגוריות שונה מחברה לחברה.

אני הזמנתי בקטגוריה נמוכה ואני אבדוק את השידרוג רק שם שאראה בעיניים מה יש להם.

היה הפרש מחירים משמעותי בין ההצעה שלו לאחרים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברור שאפשר להסתדר. אני פשוט מצאתי את זה משתלם- להתעסק בנוף ובטיול במקום לדאוג לקליטה/סוללה לפלאפון/איכות העדכונים/זרוע לפלאפון וכו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ההמלצה שלי: יורופקאר.

http://www.europcar.co.il/

ראשית, אם אתה בראש של לנסות להוציא מחיר טוב לבד, אני הצלחתי להוציא הנחה של 18 אחוזים מהמחיר המקורי שהציעו לי, הנחה משמעותית.

בעקרון בטופס ההזמנה שלהם הם היחידים שהסכימו לרשום שקיימת העדפה לדיזל שגם קיבלתי בפועל ( פיאט 500L ).

קרה לי מקרה לא נעים עם החברה, גבו ממני אקסטרה 60 יורו בתחנה באיטליה ( לקחו ממני שם מחיר גובהה יותר ממה שאמרו לי בארץ ), אחרי שחזרתי לארץ טלפון לחברה ותוך שבועיים קיבלתי את הכסף חזרה.

עוד מקרה שקרה לי איתם ( אני יודע שזה לא בדיוק לטובתם, אבל הרעיון שיש מי שעונה ) שחייבו אותי סתם על 35 יורו ( באופן עקרוני יכול להיות שזה גם שייך לקנס כלשהו, אבל לא הגיע עד היום כלום ) ובאותה צורה התקשרתי אליהם ( אחרי חצי שנה!! ) והחזירו לי שוב את הכסף.

מבחינת השירות בארץ עשו את שלהם בענק.

באופן דומה אני יכול להגיד על בן דוד שהזמין דרך חברה אחרת ( לדעתי מאג'ורה, לא סגור על זה ) חייבו אותם שם יותר ממה שסוכם ולא ראה שקל בחזרה.

עוד דבר שאתה צריך לבדוק - אם מתכונן שיותר מנהג אחד ינהג אז גם את זה צריך לבדוק באותיות הקטנות - ביורופקאר לדוגמה ממה שאני זוכר מאפשרים בתשלום נוסף יכול להיות שיש כאלו שלא לוקחים על נהג נוסף או שלוקחים פחות - שווה להשקיע בזה חצי שעה ולרשום את כל ההצעות.

או אם אתה רוצה לחסוך לך זמן ניראה לי שהרעיון של סקי עמי הוגן אם הוא מבצע בשבילך את הכל ואתה משלם לו סוג של מקדמה...

כשאתה מתקשר לברר מחיר תשאל על הנחה של כרטיס אשראי כלשהו, תגיד שבחברה אחרת הציעו לך טיפה יותר זול ועובדתית זה עובד...

+ אם אתה נהג צעיר ( מתחת ל 24 ), שנה שעברה שטסתי אוטויורופ מבחינת הביטוח היו הזולים ביותר, אחריהם יורופקאר ולאחר מכן סיקסט ( הציעו לי שם ב 300 יורו יותר - השכרתי לשבועיים ), שאר החברות לא הסכימו לבטח נהג צעיר.

אגב, וויז באיטליה עבד לי בלי בעיות ( גם בשוויץ ), פגשתי חברים באיטליה וסיפרו לי שהם שוכרים מכשיר כלשהו דרך חברת ההשכרה ככה שיש לי אינטרנט חופשי ברכב כל הזמן, לדעתי יכול לצאת כמו חבילת אינטרנט בחברת סלולר מבחינת מחיר רק שזה יכול לשמש כמה אנשים ביחד, שווה לבדוק גם לגבי דבר כזה...

עריכה אחרונה על ידי yaniv572
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יניב תודה על התשובה המפורטת. אני אבדוק איתם את העיניין.

המחיר המקורי הוצע לך בטלפון או באינטרנט? ואיך הוצאת הנחה נוספת?

אני לא נהג צעיר, ואישתי (עדיין לא, אבל בזמן הטיול כבר תהיה) גם רוצה לנהוג, כך שכן מעדיף חבילה עם נהג נוסף.

בינתיים משיטוט באינטרנט חברת LOCAUTO (למשל באתר rentalcars.com) נותנת מחירים נמוכים יחסית לשאר החברות.

יש למישהו נסיון איתם?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן אתה צודק. בגלל זה כתבתי לך שבסיקסט הקבוצה​ של הג'ולייטה מגיעה עם gps . קיימות עוד הרבה קבוצות עם GPS והן אכן משתנות לעיתים בין החברות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3778 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...