Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יניב תודה על התשובה המפורטת. אני אבדוק איתם את העיניין.

המחיר המקורי הוצע לך בטלפון או באינטרנט? ואיך הוצאת הנחה נוספת?

אני לא נהג צעיר, ואישתי (עדיין לא, אבל בזמן הטיול כבר תהיה) גם רוצה לנהוג, כך שכן מעדיף חבילה עם נהג נוסף.

בינתיים משיטוט באינטרנט חברת LOCAUTO (למשל באתר rentalcars.com) נותנת מחירים נמוכים יחסית לשאר החברות.

יש למישהו נסיון איתם?

בטלפון. אפשר להוריד כמעט מכל חברה את המחיר בטלפון.

הנציגים אפילו שמחים לתת הנחה, רק צריך להגיע לנקודה הזאת ( דרך איזה כרטיס אשראי או שקר כלשהו :p:).

ואם אתה מעדיף חבילה עם נהג נוסף אז כמו שאמרתי או משהו בסגנון סקי עמי שהוא דואג לך להכל או שתעשה קצת טלפונים ותשווה מחירים.

פורסם
שלום לכולם,

אני נוסע לאיטליה באוקטובר, וראיתי שהרבה בפורום ממליצים על סקי עמי. האם אני טועה?

שמתי לב שהוא דורש תשלום תמורת הצעה. האם זה מקובל? האם הוא זול מאחרים, כך שעדיין שווה לשלם אותו?

ועוד שאלה - כמה זמן לפני כדאי להזמין את הרכב? האם יכול להיות מצב שרכבים מסוימים יאזלו בהזמנה מאוחרת?

פעם ראשונה שוכר רכב בחו"ל, ולא מבין בזה הרבה :)

התכנון הוא לקחת ולהחזיר את הרכב בנמה"ת מלפנסה שבמילאנו, אם זה משנה.

תודה

כמה טיפים(אני עובד באחת מחברות ההשכרה לחו"ל)

אם אתה מחפש רכב אוטומטי באיטליה-תזמין כבר עכשיו. הביקוש מאוד גבוהה ואין הרבה זמינות של אוטומטיים באיטליה,

ובמיוחד במילאנו מלפנסה. כמו כן,ברוב החברות יציעו לך אפשרות של שריון הקטגוריה בלבד. כלומר,מבטיחים לך את הרכב ואת התשלום אתה יכול לבצע במועד מאוחר יותר. לגבי גיר ידני מקבוצות CDMR, IDMR - אתה יכול גם להזמין חודש לפני,בדר"כ אין בעיית זמינות.

בהצעות מחיר (ובמיוחד באלו שאתה רואה באתרי האינטרנט למינהם,ולא בחברות השכרה רציניות) תוודא באיזה סוג ביטוח מדובר.

אם ביטול השתתפות שמכסה אותך בכל מקרה של נזק וגניבה ,ולא תחול השתתפות עצמית מצדך במקרה וקרה משהו

או באופצייה השניה שנפוצה בארץ והיא ביטוח שמחזיר השתתפות עצמית. היה וקרתה תאונה או הרכב נגנב ,חברת ההשכרה תחייב אותך בחו"ל וכאשר תחזור לארץ חברת ביטוח מקומית תחזיר לך את מלוא הכסף.

הערה: CDW ו-TP הם ביטוחים שמפחיתים השתתפות עצמית ,ולא מבטלים אותה. לכן חשוב לשים לב אם המחיר כולל SUPER COVER

או SCDW

GPS: אם הרכב לא מובנה במערכת ניווט,בדרך כלל התוספת עליו תיהיה מאוד יקירה ולרבות לא משתלמת. אני ממליץ לך לבדוק חברה שנמצאת

בנתב"ג ,קוראים להם GPS4RENT ,והם משכירים מכשירי ניווט לחו"ל (אין לי מושג לגביי עלויות)

אתה שוכר פעם ראשונה בחו"ל ,לכן אני ממליץ לך לבחור בחברת השכרה שיש לה מענה שירותי כאן בארץ,כך שתוכל לפנות לנציג

או לסוכן שלך ולקבל את כל המידע. ההצעות באינטרנט לפעמים מפתות אבל בסופו של דבר כאשר מגיעים לאסוף את הרכב מגלים הפתעות לא נעימות,בין אם זה קטגוריה נמוכה ממה שהזמנת או שיש תשלומים נוספים בחו"ל שלא יידעו אותך עליהם.

אני ממליץ על סקי עמי,הוא סוכן מאוד מקצועי עם נסיון גדול בתחום

פורסם

יתרון של שכירת רכב דרך חברה ישראלית הוא שחוקי הגנת הצרכן הישראליים חלים עליה, ויש לך מול מי לפעול אם יש בעיות או חילוקי דעות. להגיש תביעה נגד חברה איטלקית יהיה הרבה יותר מורכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה רבה רבה :)

אתם עוזרים מאוד. ההעדפה כמובן היא לרכב ידני, ובכל מקרה אקח תכנית שכוללת החזר\ביטול השתתפות עצמית.

• תוכן חדש...