Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ישנה תרופה מסויימת שאני מעוניין לרכוש באופן חודשי מהאיביי.

עלותה 77$ בדיוק, המשלוח חינם.

האם יש תשלום מכס על מחיר כזה?

האם יעשו בעיה ברגע שאזמין את זה פעם בחודש באופן קבוע?

כמו שהבנתי יש מגבלת מכס העומדת על 75$, במידה וזה נכון, איך עלי להתנהל מול המוכר כדי לנסות למנוע את תשלום המכס הזה?

 

מכר פעם הזמין את זה 3 פעמים ולא עשו לו בעיות. הוא קיבל את זה בזמן ללא כאב ראש, הבעיה היא שאין לי איך להשיג את אותו המכר הזה כיום כדי לתשאל אותו על התנהלות נכונה.

 

תודה!

פורסם

ההתנהלות היא מול המוכר.

בדף המוצר למטה אתה יכול לפנות אל המוכר ולהגיד לו שאתה מתכוון לרכוש ממנו את המוצר על בסיס חודשי ולבקש אם הוא יכול לעשות לך מחיר של 75$ או לפחות לרשום על החבילה שווי ערך של 75$, כדי למנוע סיכוי לשלם תוספת מע"מ על החבילה.

בשביל 2$ לא נראה לי שהמוכר ולא המכס יעשו לך בעיות..

פורסם

הבנתי, תודה.

האם באמת המגבלה עומדת על 75 דולר?

ומה קורה אם אני מזמין ישר 2 מוצרים שכל אחד מהם יהיה מתחת לגבול המכס? עדיין יש מכס? תודה.

פורסם

תזמין פעמיים בהפרש של יומיים שלושה והבעיה תפתר.

שם לב שמדובר בתרופות, מה שמצריך הליכים מיוחדים אם החבילה תלכד ברשת המכס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם
הבנתי, תודה.

האם באמת המגבלה עומדת על 75 דולר?

ומה קורה אם אני מזמין ישר 2 מוצרים שכל אחד מהם יהיה מתחת לגבול המכס? עדיין יש מכס? תודה.

 

אם תזמין ביחד 2 מוצרים אז החבילה תהיה גדולה יותר והמחיר יהיה גבוה יותר (מתייחסים למחיר כל החבילה ולא למוצר הבודד), מה גם שחבילה גדולה כזו תמשוך יותר תשומת לב.

 

על כל פנים למוכר לוקח כמה ימים לשלוח חבילה, הוא יעדיף לאחד אותם אם תזמין עוד מוצר לפני שהוא שלח את הראשון, אז תחכה לפחות 5 ימים ותזמין שוב, גם אם קיבלת מייל שהחבילה נשלחה זה לא תמיד נכון, מוכרים סיניים בד"כ נוטים לסמן שהמוצר נשלח כדי לקבל פידבקים טובים, בפועל הם שולחים רק כמה ימים אח"כ..

×
×
  • תוכן חדש...