Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום התעוררתי משנת החורף והחלטתי להתחיל לטפל בג'אנטים תחילה שהיו במצב קטסטרופלי.

בהתחלה השתמשתי בגרניק של קארצ'ר להורדת הלכלוך הראשוני.

אח"כ התזתי ספריי מהול של CG WHEEL + RIM CLEANER:

http://www.chemicalguys.com/Chemical_Guys_CLD_107_16_Premium_Blue_p/cld_107_16.htm

המתנתי מספר דקות ואח"כ עברתי עם מברשת קשיחה.

לסיום עברתי שוב עם הגרניק.

התוצאה: הבדל משמעותי בין הגלגלים הקדמיים והאחוריים. בקדמיים נותרו סימני נזילה של שמן שפשוט לא הצלחתי להוריד.

בגלגלים האחוריים התוצאה היתה משביעת רצון.

ניתן להתרשם בהבדלים בתמונות.

למישהו יש רעיון או המלצה לחומר חזק יותר בכדי להגיע לתוצאה טובה גם בגלגל הקדמי?

תודה וחג שמח20140414110216.jpg20140414110236.jpg

פורסם

תשתמש בmeguiars wheel brightener מומלץ מאוד , אני כבר שנה משתמש בו , אף פעם לא ניתקלתי בלכלוך שהתעקש , או אם אתה יכול להשיג את ה sonax החומר הכי חזק שיצא לי לעבוד איתו אבל לפי מה שהבנתי אין אותו עכשיו בארץ , ומומלץ למרוח אוטם אחרי הניקוי , יקל עליך הרבה בניקיון .

בהצלחה .

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם

אצלי גם הימני נוטה להתלכלך יותר מהשמאלי בקדמיים. ממליץ לך לבצע אוטם צבע לאחר ניקוי יסודי של הג'אנטים כדי שהניקוי של הג'אנטים יהיה יותר קל.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
אצלי גם הימני נוטה להתלכלך יותר מהשמאלי בקדמיים.
הייתי ממליץ לך לבדוק אם קליפר הבלם איננו תפוס, הסימפטום שאתה מתאר בהחלט מעורר אצלי חשד שכך הדבר. סביר לגמרי שיהיה הבדל בלכלוך בין הגלגלים הקדמיים לאחוריים, לא סביר שיהיה הבדל ניכר בין גלגלים שמורכבים על אותו הסרן.
פורסם

תודה, אבל אכן ההבדל הוא בין שני הגלגלים הקדמיים לשניים האחוריים ולא אלו שעל אותו סרן.

פורסם

מה שאתה מתאר זה סימפטום של הזנחה....משול הדבר למה שקרה כשלא ניקיתי את הרכב חודשיים ברציפות.

פתאום הכפפה היתה ממש שחורה והיה לכלוך עיקש שלא ירד בקלות.

אם היית מנקה יותר בתכיפות ולא מחכה לשעת התעוררות הדובים משנת החורף, היה לך הרבה יותר קל לנקות והלכלוך היה עיקש פחות, אולי כי היה יודע שהוא שם באופן זמני ועוד כמה ימים תגיע מברשת אימתנית עם חומר ניקוי.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
הייתי ממליץ לך לבדוק אם קליפר הבלם איננו תפוס, הסימפטום שאתה מתאר בהחלט מעורר אצלי חשד שכך הדבר. סביר לגמרי שיהיה הבדל בלכלוך בין הגלגלים הקדמיים לאחוריים, לא סביר שיהיה הבדל ניכר בין גלגלים שמורכבים על אותו הסרן.

תודה על התשומת לב דורקי,אכן הייתי במוסך על זה, ושאלתי אותם ואמרו לי שהדבר הגיוני מהסיבה שאף פעם המשקל לא מאוזן 50, 50 על אותו הסרן,מספיק ק״ג לפה או לשם וזה יעשה את ההבדל. בנוסף היות ונכנסתי למוסך לטיפול שנתי הם גם החליפו לי את הרפידות מקדימה ואמרו שהשחיקה שווה וזה בסדר. הצרה היא שהיצרן עבר לסוג אחר של רפידות יותר מלכלך :|

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
מה שאתה מתאר זה סימפטום של הזנחה....משול הדבר למה שקרה כשלא ניקיתי את הרכב חודשיים ברציפות.

פתאום הכפפה היתה ממש שחורה והיה לכלוך עיקש שלא ירד בקלות.

אם היית מנקה יותר בתכיפות ולא מחכה לשעת התעוררות הדובים משנת החורף, היה לך הרבה יותר קל לנקות והלכלוך היה עיקש פחות, אולי כי היה יודע שהוא שם באופן זמני ועוד כמה ימים תגיע מברשת אימתנית עם חומר ניקוי.

יש מצב :-P אבל עדיין הייתי מצפה מחומר הניקוי של CG במקרה הזה להציג תוצאות טובות יותר. אגב, הוא לא זול בכלל.

בכל מקרה, הולך לנסות את החומר של

meguiars . נקווה לטוב.

פורסם

פעם שמעתי שהסיבה שגלגל הקדמי הימני יותר מלוכלך מהשמאלי, זה כי הוא בולם יותר. רוב הפניות שלנו הן פניות ימינה. מי שבולם בפניות, שם יותר עומס על הבלם בגלגל הימני. ובדרך כלל לא בולמים בכלל בפניות שמאלה. מישהו יכול לקרוא לי טמבל בבקשה? :lol:

פורסם

נשמע גם הגיוני, בכל מקרה זה לא רק ביונדאי שלי ככה,גם בעוד רכבים בחנייה אלי.

• תוכן חדש...