Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

החלפת את האטם במנגנון (מצוף), איפה שמתחבר אליו הצינורית של המים?

משם הבעיה, אפשר להחליף גומיה או לקנות את כל המנגנון (של המצוף) קומפלט.

אני קניתי מצוף חדש וזהו, בפועל צריך רק גומיה אבל לוקח יותר זמן לפתוח את זה אחרי כל השנים עם האבנית, אז להחליף הכל וזהו

עריכה אחרונה על ידי PsyOr
פורסם

האסלה לא מותקנת(שיפוץ)

אני ממלא את המיכל עם צינור לבדיקה והוא מתרוקן לגמרי אחרי מספר דקות.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

החלפתי את אטם הפעמון והמים עדיין בורחים, לאט אך בבטחה.

אם אני סוגר את ברז כניסת המים, המים מתרוקנים עד לגובה של מתקן הפעמון, כך שלדעתי הבעיה בגומי הפעמון ולא בגומי האטימה הגדול של כל המתקן.

אך כאמור הוחלף גומי הפעמון, האם להחליף עוד פעם גומי?

הגומי יושב טוב במקומו וגם הפכתי אותו צד.

פורסם

מצטרף לשאלה,

כנ"ל הוחלף גומי הפעמון לפני כחצי שנה, היום שמתי לב ששוב פעם בורחים מים לאט לאט.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

בנתיים, הוצאתי את מתקן הפעמון וניקתי את הפלסטיק למטה (למרות שנראה והרגיש נקי) טוב טוב עם סיליט.

החזרתי את הפעמון, עברה שעה ונראה שאין דליפה.

פורסם (נערך)

יש ביוטיוב קליפ שעשתה אשה נחמדה שמראה איך בקלות ניתן להחליף את שתי הגומיות.הגומיה התחתונה עולה 4 שח והגומיה למעלה 2 שח.כל פעם שאחת האסלות בבית שלי /של הורי/ של אחי נוזלות אני מחליף מייד את שתי הגומיות ב 10 דק'.זה כל הסיפור.

קח מדריך אחר

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

סרטון מעולה,

רכשתי גומייה ב-4.90 ועשר דקות עבודה, לא נוזל אפילו טיפה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

כאשר הדליפה היא בגלל אטם הפעמון, רואים את המים במיכל ההדחה נשארים באותו גובה.

כאשר הדליפה היא בגלל אטם המצוף, מה שקורה זה שהמים במיכל ההדחה ממשיכים לעלות עד שהם עוברים את גובה צינור העודפים ונשפכים דרכו לאסלה.

• תוכן חדש...