Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ערב טוב ,

יש לי סיאט איביזה 3 דלתות 1600סמק לא מזמן חלפתי לה בקליטים אחוריים (פנסים אחוריים) מקוריים של סיאזט איביזה FR פנסי לדים .

אחרי שהחלפתי את הפנסים שמתי לב שצצה לה מנורת התראה בלוח שעונים שמתריאה על מנורה כלשהי שרופה , עכשיו אני יודע שהמנורה הזאת נדלקה בגלל המתח הנמוך של הפנסי לדים אז המחשב חושב שיש מנורות שרופות . ברצוני לדעת אם יש איזה דרך כדי לכבות את הנורת התראה הזאתי . אשמח לקבל עזרה והודה לכם מאוד ..

שיהיה שבוע טוב .

פורסם

לא קיימת שיטה לעקוף את ההתראה על מנורה שרופה לאחר שרכשת לדים לא מתאימים. ישנם באיביי מנורות (LED (CAN-BUS הכוללות מעגל אלקטרוני אשר אמור 'לעבוד' על מחשב הרכב אך אינני יודע האם זה יעבוד גם ברכבך.

תתקין בחזרה את המנורות הרגילות.

איזה כייף לי :)

פורסם
לא קיימת שיטה לעקוף את ההתראה על מנורה שרופה לאחר שרכשת לדים לא מתאימים. ישנם באיביי מנורות (LED (CAN-BUS הכוללות מעגל אלקטרוני אשר אמור 'לעבוד' על מחשב הרכב אך אינני יודע האם זה יעבוד גם ברכבך.

תתקין בחזרה את המנורות הרגילות.

אמרו לי שזה לא מזיק כלל . אבל אני פשוט רוצה להוריד את המנורה הזאת . ד.א אלו פנסים שלמים לא רק נורות (בקליט)

• ספונסר פורום
פורסם

זה אכן לא מזיק באופן ישיר, למעט העובדה שלא תקבל התראה על מנורה נוספת שנשרפה לך (ואולי תקבל דו"ח, ואולי לא).

הפיתרון הוא כמו שכתב מרק10 להוסיף מעגל חשמלי ש"יעבוד" על המחשב, זה לא משנה אם הוספת רק נורות או נורות בתוך בקליט - זה הפיתרון.

• תוכן חדש...