Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי גרנד צ'ירוקי 2004 בצבע כחול כהה מטאלי, שכרגע יצא מפחח עקב תאונת חזית קלה, פגיעה בעמוד נמוך ביציאה מחניה. הוחלפו פגוש קדמי, פנסים קדמיים ועל הדרך נצבע הפגוש האחורי ותוקנה מכה קלה בכנף האחורית.

הצבע של הרכב במצב סביר - מיומו הראשון הרכב חונה בחניה מקורה. אבל, עכשיו כשהחזית חודשה והפגוש האחורי נצבע, שאר הרכב צועק לטיפול להעלמת סווירלים, שריטות שטחיות מענפים בשטח וצ'יפים קטנים בדלתות ממכות חניה. הרכב, אגב, מעולם לא עבר פוליש.

אז על מה חשבתי:

1. לתקן את הצ'יפים עם מכחול. לקחתי מהפחח מעט צבע שנשאר לו.

2. שטיפה + פלסטלינה (הזמנתי סינית מ-eBay).

3. פוליש על בסיס ערכת ה-DA של Meguiar's (בערך 350 ש"ח עד הבית עם Buy2usa).

ומכאן אני מתלבט:

1. הרכב בצבע כחול כהה מטאלי. אני רוצה להחזיר לו כמה שיותר מהברק והעומק של הצבע המקורי. מקריאה בפורום הבנתי ש-CG Black Light מומלץ לרכבים בצבע כהה. האם כדאי? האם יש מוצרים טובים יותר? האם לותר ולהשאר עם הווקס מהערכה של Meguiar's?

2. האם להשתמש באוטם צבע? הרכב נוסע בשטח ולכן אני מחפש הגנה מקסימלית מפני שריטות קלות (ענפים שמשתשפשפים בפח בעיקר).

3. לסיום, האם להשתמש בוקס שמגיע עם הערכה אחרי שאמרח את שאר השכבות ההגנה?

אשמח לשמוע כל רעיון אחר שיש לכם.

עמרי

פורסם

מה הסכום המקסימלי שאתה מוכן להשקיע בכל המוצרים ?

האם אתה פתוח להצעות להגיע לבעלי מקצוע ?

אתה מעוניין בעבודה עצמאית בלבד ולרכוש מוצרים שישארו איתך גם לאחר העבודה הספציפית הזו ?

אם לחשב בגסות את כל המוצרים שתרכוש : ערכה 350ש"ח,פלסטלינה 20ש"ח, בלאקלייט 150ש"ח,אוטם שיכול לעלות בין 100-200ש"ח.

אתה מגיע לסכום יפה של 650-750 ש"ח. בסכום מכובד כזה אתה יכול להגיע לבעל מקצוע שיבצע את העבודה בשבילך ברמה גבוהה הרבה יותר

ובמוצרים איכותיים יותר מאשר שתרכוש עצמאית את מוצרי הכניסה של התחום.

מה בנוגע למגבות איכותית לניקוי הפוליש בזמן התהליך? מגבות ייבוש? מגבות לניקוי ווקס?

במידה ולא תרצה להגיע אל בעל מקצוע ואתה מתכוון לרכוש את הערכה ולעבוד עצמאית, האם בדקת שיש לך מברגה שמסוגלת להגיע ולעבוד שעות ארוכות בסלד גבוהה (1800rpm לפחות נדמה לי).

מכונות פוליש מן השורה רק מתחילות במהירויות הללו ומגיעות עד ל4.5-5K rpm ומסוגלות לעבודות שעות ארוכות.

אני אישית מרוצה מתוצאות הפוליש שאני מגיע אליהן ובנוסף ליישום הווקס/אוטם שיש ברשותי אני מוותר על גלייזים.

אם אתה מחפש הגנה מקסימלית, ממליץ לך לבדוק ציפויים קרמיים על פניי אוטמים ווקסים.

העלויות לא גבוהות במיוחד בהשוואה לווקסים ואוטמים איכותייים.

היישום הוא חד פעמי ואין צורך לתחזק אותו כל חודש-3 חודשים כמו ווקס/אוטם.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

תודה על התשובה המפורטת.

פתוח לחלוטין להצעות של לקחת את העבודה לבעלי מקצוע.

אני אפילו מעדיף זאת, אבל תיארתי לעצמי שמכיוון שהדרישות מרובות (תיקון של הרבה צ'יפים, פוליש, גלייז וציפוי מגן) והרכב גדול יחסית, העלות תהיה גבוהה משמעותית.

יש בעלי מקצוע טובים שיעשו את העבודה כמו שצריך בעד 1000 ש"ח? אם כן, קניתי.

לא הכרתי את הציפוי הקרמי, נשמע מאוד מעניין.

מי מתעסק עם זה בארץ? האם יש חברות שמבצעות גם דיטיילינג וגם ציפוי קרמי?

פורסם

העלות של הטיפול כנראה תהיה יקרה יותר לעומת רכב פרטי, לכן תוכל לדבר עם בעל המקצוע ולהסכים על תקציב מסוים שבו יהיו השלבים החשובים לך.

בדר"כ כלל בעל מקצוע/סדנא מוערך/ת משתמשים בציפויים קרמיים, לכל בעל מקצוע יש את המותג שאיתו הוא עובד.

מהיכן אתה בארץ?

פורסם

נראה לי שהיית כבר אופטימי בתמחור של בעלי המקצוע -

דיברתי עם PDRPlus. טיפול שכולל את כל מה שאני רוצה - 1800 ש"ח. הוא הציע לי גם טיפול ב-900 ש"ח, אבל שלא יעלים את הסווירלים.

ציפוי קרמי - 1200 ש"ח נוספים.

פורסם (נערך)

תבין, הצעתי לך סדנאות מובילות בתחומן, אני בטוח שישנם עוד מקומות שמבצעים עבודה שתהיה בטווח המחירים שלך,

אני פשוט לא מכיר את כל הסדנאות הקיימות.

בצפון למשל, המחירים נמוכים יותר.

עריכה אחרונה על ידי Dani.E

פורסם

סוג של coating שנכנס חזק עכשיו.

לדוגמה ceramic pro h9, מוצר שניתן להשיג בארץ, יבגני יישם שלוש שכבות מהחומר על רכב של חבר לפני כמה ימים.

היישום היה נראה סיוט משהו, ראיתי כמה סרטונים לגבי המוצר ברשת, עושה רושם שהוא משאיר שכבה מאוד חזקה ועמידה לתקופה מאוד ארוכה.

מעניין.

"יאללה בירי".

פורסם

צ'יפופו - הטיפול ב-900 הוגדר כ"פוליש וקס" אבל כזה שלא יוריד את הסווירלים. לא התעמקתי מעבר.

פורסם

הבנתי.

בטח הוצע לך מעבר אחד של פוליש והגנה.

אם זה אכן מה שהוצע לך, כתלות בפוליש, אז עדיין יהיה שיפור גדול במראה של הצבע ובהעלמת הסווירלס.

יש מצב שהם ״מכוונים״ אותך אל עבר האופציה השניה.

"יאללה בירי".

פורסם

אז החלטתי לא להעזר בבעלי מקצוע ולבצע את העבודה בעצמי.

אני לוקח את העצות של דני והולך על מכונת פוליש אמיתית ומוצרים ברמה גבוהה יותר.

הרכבתי כרגע את הסל הבא ב-i4detailing.co.uk -

* פולישים של מנזרנה: FG500, PF2400, SF4500.

* אוטם צבע: Nanoflex Professional Paint Sealant.

* שלושה פדים של מנזרנה: חיתוך, פוליש ופיניש.

* פדים לישום האוטם.

סה"כ הזמנה מהאתר: 450 ש"ח כולל משלוח.

מכונת פוליש אשכור מ-Vix. מגבות אקנה ב-eBay.

מה אתם אומרים על הסל? חסר משהו?

מישהו מכיר את האוטם? הוא כרגע נמצא אצלם במבצע ועל פניו נשמע מעניין מאוד (מחזיק עד שנתיים לפי היצרן).

פורסם

את האוטמים של ננולקס צריך ורצוי לתחזק ביחד עם קו המוצרים שלהם.

זאת אומרת שטיפה עם שמפו ייעודי של החברה, וqd שלהם.

זה יהפוך את הסל לקצת יותר יקר ממה שהוא עכשיו.

בכל מקרה, מה שלא תקנה, תשמש בקוד קופון DWX, הוא יעניק לך עוד 6% הנחה.

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...