Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

COIL אחורי הונדה ג'אז 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הרכב לאחרונה מבצע גיהוקים.

בבדיקה במוסך הבנתי שמדובר בבעיה בCOIL, קרוב לוודאי האחורי, לא ניתן לדעת במדויק היות והמחשב לא מזהה את הבעיה.

ביקשתי הצ"מ והמחיר הוא 500 ש"ח ליח' לא כולל מע"מ ויש צורך לפחות ב-2 יחידות.

ביקשתי הצ"מ מהמוסך המרכזי לפי מספר הרכב כדי לבדוק אפשרות של רכישה באינטרנט היות והמחיר בחו"ל זול בכ-70%

המק"ט של הפריט שנתנו לי הוא 30521-PWA-S01 ומצוין בהצ"מ שהוא מתאים לג'אז.

בבדיקה בגוגל רואים שהמק"ט מתאים להונדה סיויק ולא ג'אז, האם זה אמור להתאים גם לג'אז?

http://www.hondapartsnow.com/genuine/honda~coil~assy~b~plug~30521-PWA-S01.html

תודה ויום טוב

פורסם

ראשית אין לי שום קשר ל"הודנה" אני בעל פיאט .

עשיתי חיפוש ואני אכן רואה התאמה (תאימות לסיוויק + גאז) בנוסף תוכל לראות באייבי , תקליד את המק"ט בחיפוש" ותראה בפירוט על המכירה של המוצר , שהוא אכן תואם !

http://www.ebay.com/itm/HONDA-JAZZ-CITY-CIVIC-1-2-1-3-1-4-2002-2007-IGNITION-COIL-NEW-30521-PWA-003-/291000628387?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item43c0fd34a3

מקווה שעזרתי!

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

היי

ישל לי הונדה ג'אז 2007 וכבר פעם שנייה שהולך לי הסליל (2 מיקומים שונים )

לפי מה שביררתי ב 2 מוסכים מורשים (בלוד בהרץ ובאשקלון) ברוב המקרים הולכים הסלילים האחוריים בגלל שהם

סמוכים לאיזור החם של המנינפול אגזוז . לפני שנה מקורי עלה 670 ש"ח . עכשיו לפני שבוע זה ירד ל 500 ש"ח.

אני כל מקרה אנ מזמין עכשיו מ EBAY סדר גודל של 200 ש"ח ונראה איך זה. הקטלוגי מהשקית זה באמת

30521-PWA-S01

שבת שלום

פורסם

רק תזהר באיביי הכויילים בדרך כלל סיניים זולים שמתפרקים ממש מהר , היה אפילו בחור שפירק אחד כזה והעלה ליוטיוב והיה מוזר שהדבר הזה בכלל עבד אפילו לתקופה קצרה.

אם אתה מזמין תבדוק מי היצרן .

פורסם

eshtul ו daev, האם אתם יודעים בוודאות כי הפלאגים שמותקנים ברכבכם הם מקוריים ומתאימים במק"ט למה שדורש יצרן הרכב? האם הם הוחלפו לפי הוראות היצרן (זמן / קילומטרז')?

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...