Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

עשיתי טעות ושידרגתי מחשב בו פעלה תקופה ארוכה וינדוס 7 לוינדוס 8.1

בגלל חוסר תאימות של תוכנות מסויימות שאני משתמש בהן לוינדוס 8.1, אני חייב לשנמך לוינדוס 7.

השגתי כמה עותקים של התקנות וינדוס 7 (הורדתי מטורנטים למינהם) אבל בכל המקרים ההתקנה נתקעה על 0% (כולל עותק מהתוכנה שהותקן בעבר ופעל מצויין). אני כבר יומיים מנסה להתקין בכל מיני וריאציות לא הצלחה, (ניסיתי להתקין כבר למעלה מ 10 פעמים). אגב התקנת וינדוס 8.1 מותקנת ועובדת מצויין על המחשב הזה.

אני מחפש טכנאי מקצועי מאזור חולון-ראשל"צ-ת"א עם נסיון שיכול להתקין לי גרסה של וינדוס 7 64 ביט - פרו/אולטימייט (לא חייבת להיות התקנה "כשרה"). מעדיף להימנע מילדים חסרי נסיון שישחקו משחקים ויבזבזו את הזמן - אם זו הייתה התקנה רגילה, הרי הייתי יכול להצליח לבד...

אם יש אחד כזה חבר פורום, הפועל באזור המרכז, אשמח לקבל הצעה בה"פ.

תודה מראש

פורסם

הייתי מציע לך את שירותי אך אני ממוקם בחיפה, אז בינתיים, רשמתי לך כמה דברים שהייתי מתחיל איתם בניסיון ההתקנה:

1. בביוס לחץ על restore fail safe defults

2. בביוס תבטל את ה floppy drive - תעביר לdisable

3. תנסה ליצור את עותק ההתקנה על גבי USB באמצעות תוכנה - Windows 7 USB/DVD Download tool ולהתקין את מערכת ההפעלה מהDOK

תעדכן ובהצלחה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

יש חבר פורום שזה עיסוקו - saay222

הטלפון שלו 052-8780551

עשה לי כמה עבודות בבית, לשביעות רצוני.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תודה למשיבים. לאחר ביצוע של למעלה מ- 15 נסיונות התקנה של WIN 7 ממקורות שונים (דיסק, USB) שנכשלו הצלחתי לבסוף להתקין התקנה מוצלחת.

מה שמוזר שביומיים האלו שניסיתי להתקין WIN 7 ללא הצלחה, התקנתי, כחלק מנסיון להבין מה לא עובד, WIN XP אובונטו ו WIN 8. על אותו מחשב כולן הותקנו בלי בעייה, רק WIN 7 נכשל.

בהמלצת THEWOLF נכנסתי לביוס והגדרתי FAILSAFE DEFAULTS בנוסף התקנתי לא על הכונן קשיח המקורי של המחשב אלא על כונן קשיח אחר שהיה ברשותי.

ההתקנה עברה בהצלחה :-)

• תוכן חדש...