Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, בלילה שבין מוצ"ש ליום ראשון (16/03/14) נתפסתי ע"י ממל"ז בדרך ז'בוטינסקי. לאחר הפחתה: 89 קמ"ש. מותר:50.

לאחר שימוע במקום רישיוני הוחזר לי עם הזמנה לבית משפט.

אינני מתרץ. אני לא בסדר וזה ילמד אותי אחת ולתמיד להוריד את הרגל מהגז.

רקע:

בן 22.5, קצין בצהל בדרגת סגן, רישיון משנת 2008 ללא עבירות.

מילאתי את הספח מאחורי הזימון, מנוסח כראוי, בשילוב הרקע שלי וששימשתי כנהג תורן.

עכשיו לשאלה, לשלוח את הספח? להתייצב בבית המשפט ולסגור הסדר טיעון? אשמח לעצתכם.

תודה רבה!

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

משטרה צבאית או אזרחית?

לפי זה שהיה שימוע אני מניח שאזרחית, אבל צריך לוודא קודם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

למען הסר הספק, מדובר כמובן במשטרה אזרחית.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אם תצליח לסגור עסקת טיעון זה תמיד מצוין, ובד"כ עדיף מהמשפט עצמו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

לעניין העסקת טיעון:

1) לשלוח את המכתב הקצר שרשמתי בספח בגב הזימון?

2) לקבוע עם היחידה התובעת ולהגיע אליהם?

3) להתייצב בבית המשפט ולנסות להגיע להסדר טרם הכניסה לשופט?

פורסם

אפשר לקבוע עם היחידה התובעת ולסגור עסקה טיעון לפני המשפט. אולם, אם אינני טועה, בכל מקרה צריך להופיע במשפט בכדי שעסקת הטיעון תאושר. לדעתי הלא מלומדת, תוכל לסגור את העסקה ביום המשפט עצמו. חפש בפורום, הרבה אנשים כתבו על עסקאות טיעון (גם בנושא מהירות).

פורסם

כמובן. דרך ז'בוטינסקי ברמת גן, מכיוון שאול המלך (הקריה, עזריאלי), פרשת דרכים לכיוון פתח תקווה. עמדו בדיוק מול הבורסה.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

טוב, הגיע גזר הדין.

1000 ש"ח קנס.

חודשיים על תנאי לשנתיים.

מה בנושא הנקודות? בית המשםט לא דן בנושא נקודות, זאת אומרת שקיבלתי את כל ה-10 שכתב השוטר?

פורסם (נערך)

גזר הדין סביר בהתייחס לעובדה שנסעתי כמעט כפול מהמותר.

הכביש רחב, 3 נתיבים, תנועה דלילה בלילה = פיתוי גדול מאוד.

בהזדמנות זו אני רוצה להודות לעו"ד ישראל אברהם שתמך וייעץ לי, ללא כל תמורה, במהלך כל ההליך.

סעו בזהירות!

עריכה אחרונה על ידי BioS

פורסם

לי היה מקרה די דומה, גם נסעתי באלוף שדה מכיוון תל אביב לתל השומר, מתחת לגשר עמד שוטר וצילם אותי.

מבחינת המהירות די זהה לשלך. גם ניגשתי לעסקת טיעון וקיבלתי קנס+ נקודות תנאי לשנתיים.

אבל אחרי מספר חודשים קיבלתי שלילה מנהלתית על נקודות של משרד הרישוי ואז התחילו הבעיות.

במזל גדול הלכתי לעו"ד והוא הצליח להגיש ערער על העסקת טיעון (כי לי הלכתי לבית המשפט ביום שהיה צריך לאשר זאת).

ובכך הוא הצליח להורד לי את הנקודות ובכך חזר לי הרישיון.

מה שאני בא לומר שיכלת לקחת את עסקת הטיעון ללא הנקודות. שיכול להיות שיחסוך לך כאב ראש גדול בעתיד.

במיוחד עם השיטה החדשה של הנקודות.

[TABLE]

[TR]

[TD]הכנה לפסיכומטרי [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]מכינה ללימודי עיצוב[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]קורס עיצוב אתרי אינטרנט[/TD]

[/TR]

[/TABLE]