Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אובדן מפתח פיאט 500

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים אני תמיד עקבתי אחרי הפורומים פה אבל אףפעם לא היה לי באמת משתמש

רציתי לשאול אם חבר שלי איבד את המפתח שלו לפיאט 500 שנת 2010 (מפתח קפיץ עם שלט לאזעקה)

רציתי לדעת מה האלטרנטיבות שעומדות בפניו:

בין מנעולן, למפתח חדש מהחברה או שמעתי גם שיש אולי אפשרות להזמין מפתח UNCUT מאיביי ולסדר בארץ שיעבוד עם ה

אימובילייזר.

תודה רבה על העזרה,

דניאל.

• ספונסר פורום
פורסם

כמו שכתבת, האפשרויות הן להזמין מפתח חדש מהיבואן או לרכוש מפתח חלופי ממנעולן רכב או להזמין מהאינטרנט. בהזמנה מהאינטרנט עדיין תצטרך להגיע למנעולן כדי שיחרוט לך את המפתח ויקודד אותו לרכב, כמו כן צריך לשים לב שאתה רוכש מפתח "קומפלט" עם האלקטרוניקה שלו. לפעמים באינטרנט מוכרים רק פלסטיקה שלא תעזור במקרה שלך.

כדאי לבקש מהמנעולן שיבטל את המפתח הישן שאבד מהמחשב של הרכב ליתר ביטחון.

אם תציין מהיכן בארץ אותו חבר אולי נוכל לכוון אותך למקום ספציפי שיוכל לעזור לך.

פורסם
כמו שכתבת, האפשרויות הן להזמין מפתח חדש מהיבואן או לרכוש מפתח חלופי ממנעולן רכב או להזמין מהאינטרנט. בהזמנה מהאינטרנט עדיין תצטרך להגיע למנעולן כדי שיחרוט לך את המפתח ויקודד אותו לרכב, כמו כן צריך לשים לב שאתה רוכש מפתח "קומפלט" עם האלקטרוניקה שלו. לפעמים באינטרנט מוכרים רק פלסטיקה שלא תעזור במקרה שלך.

כדאי לבקש מהמנעולן שיבטל את המפתח הישן שאבד מהמחשב של הרכב ליתר ביטחון.

אם תציין מהיכן בארץ אותו חבר אולי נוכל לכוון אותך למקום ספציפי שיוכל לעזור לך.

אני מאזור המרכז, תל אביב, פתח תקוה..

האם לדעתך יהיה יותר משתלם ללכת למנעולן ככה או לנסות לרכוש מפתח לא חרוט עם האלקטרוניקה ואז לגשת למנעולן? אם יש הבדל גדול בשווי המפתח הוא שהעבודה העיקרית היא שהקידוד יקר?

תודה רבה לך על העזרה מעריך את זה מאוד

פורסם

שלום לך.

אתה מוזמן לפנות למוקד השירות שלנו ללקוחות פיאט, בטלפון - 03-9635530 ושם ישמחו לסייע לך.

אם יותר נח לך להשאיר לנו פרטים בהודעה אישית כאן, נדאג שיפנו אליך בהקדם.

תודה ובהצלחה

שירות סמל"ת

• תוכן חדש...