Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הצינור נכנס לתוך פאנל מתכתי ואין אפשרות לראות בדיוק את נקודת הכניסה לתוך המכונה(בה, אני מניח, יש אטם).

מכונה של קריסטל, הכי פשוטה שלהם.

האם זה סיפור ארוך לפרק את זה? ואיך בדיוק..?

עריכה אחרונה על ידי אספ
פורסם (נערך)

הצינור מתחבר בצידו השני למשאבת המים. פרק את הפנל האחורי של המכונה ולאחר מכן פרק את הבאנד של הצינור ומשוך את הצינור החוצה.

צינור חדש ניתן לרכוש אצל:

http://www.avikal.co.il/index.asp

http://www.dubin.co.il/

פשוט וקל.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

ורק כדי להבהיר את רמת הקושי של פירוק גב המכונה:

בתור ילד הייתה לי קואורדינציה דפוקה מעט, ולאבא שלי הייתה נטייה לשכוח מטבעות בכיסים לפני כביסה, מה שסתם את המשאבה.

פתרון הWin-Win היה שאני החל מגיל 5 אשב עם מברג ואפרק את כל 10 הברגים שמחזיקים את גב המכונה במקום.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בהחלט אפשר לבד.

שים לב לרכוש צינור באורך המתאים (תמדד לפני הקניה).

אפשר לקנות ברשת, אפשר לחפש ברשת ודפי זהב היכן יש חנות חלקים כאלו בסביבה הקרובה. יתכן ויש צינורות כאלו בטמבוריות גדולות או הום סנטר ודומיו.

בעת החחלפה יתכן וצריך להטות את המכונה כדי שתהיה גישה למקום, אולי להשכיב אותה ב-90 מעלות. היא כבדה מאוד ושים לב לתמיכה מתאימה ויציבה

כדי שהיא לא תחליק עליך כאשר אתה מרכיב את הצינור.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...