Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

זמני הגיע ואני צריך להחליף את הצמיגים... הם יבשים.

מה אתם אומרים? צמיג סיני יוריד את איכות הנסיעה ממש? או שעדיף כבר להשקיע על מותג כמו מישלין או ברידג'סטון ?

תודה

פורסם

מה זה "איכות הנסיעה"? צמיג סיני עלול שלא לתפקד כמצופה בדיוק ברגע שתזדקק לו. החסכון בטווח הקצר בעלותם של צמיגים סיניים לא משתלמת בזמן הארוך.

חוץ מזה לא חייבים ללכת על מותגי פרימיום כמו מישלין, יש לא מעט חברות מצויינות בתמחורים הגיוניים ועממיים הרבה יותר.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

רכשתי היום רביעית פלקן 912 מידה 185/60/14 ב950 שקלים. המחיר מצויין והצמיג באיכות סבירה מאוד. אני ממליץ

תן חיוך, עוד יבוא היום שגם על זה יטילו מס :)

פורסם
מה זה "איכות הנסיעה"? צמיג סיני עלול שלא לתפקד כמצופה בדיוק ברגע שתזדקק לו. החסכון בטווח הקצר בעלותם של צמיגים סיניים לא משתלמת בזמן הארוך.

חוץ מזה לא חייבים ללכת על מותגי פרימיום כמו מישלין, יש לא מעט חברות מצויינות בתמחורים הגיוניים ועממיים הרבה יותר.

איתמר

יש לי חשש לגבי הסינים, בגלל שאיכות הנסיעה תרד. אז אני מעדיף להשקיע קצת על מותג ולשבת כמו שצריך על הכביש. אני לא יודע איך צמיג סיני מתנהג... בגלל זה אני מתייעץ איתכם...

פורסם

החשש שלך מוצדק. תקרא את התגובה של kfirsiton, צמיגי מותג טוב לא חייבים לעלות הון תועפות.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זה לא עניין רק של איכות נסיעה - זה קודם כל עניין בטיחותי.

מצטרף להמלצה על צמיגי Falken.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מה שצריך להדאיג אותך בראש ובראשונה הוא לא נושא איכות הנסיעה כי אם נושא הבטיחות.

כשצמיג לא יכול למלא אחר נושא זה אין טעם להסתכל בכלל על שאר הנתונים שלו.

אל תקנה סיניזבל.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...