Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה של שמנים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה, שמתי לב שבטויוטה השמן שמוכנס אליה זה LM 10W40 בצבע צהוב. ישר זכרתי שהחברה הזו "חשודה" כאן בפורום. הבנתי שיש מצב גדול שהמנוע לא הודיע לנו שהוא מקבל מינרלי במקום חצי סינטטי כי הבנתי שהשמן הזה לא בדיוק מבטיח את מה שכתוב עליו. עכשיו אני מעוניין להוציא את השמן ולהכניס קבוע חדש(גם ככה הרכב צורך שמן כל 5000 ק"מ בערך, כמעט 260 אלף ק"מ).

השאלה שלי היא האם בהוספת שמן אחר (חצי סינטטי)אמורה להיות בעיה של צריכת שמן גרועה יותר?

והאם אני יכול לגשת לכל חנות רכב ולרכוש שמן של חברה מוכרת חצי סינטטי ?

פורסם

שלום רב !

החברה "חשודה "במרכאות בלבד!

איני רואה סיבה להחליף את השמן, שמוצהר שהוא חצי סינטטי, והוא בשימוש של אלפי אנשים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אין שום בעייה עם החברה, מדובר בחברה גרמנית וותיקה.

השמן הזהוב נכשל במבחן מעבדה שנערך לו מטעם אחד העיתונים לפני כמה שנים, קרוב לוודאי שארכיון הפורום זוכר יותר טוב ממני על מה ולמה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...