Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי a3

Haiiim
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לקנות רכב אאודי a3 שנת 2001 1800 אוטומט קבעתי עם הבן אדם הרכב מאוד מצא חן בעייני קבענו לעשות מחר בדיקה אצל מכונאי והכל טוב .. אבא שלי מכיר מכונאי רכב והמכונאי אמר אמר לו שלא כדאי לקנות את האאודי a3 למה יש להם בעיות בגיר .. אז השאלה שלי אם זה נכון לגבי כל האאודי ואם באמת לא כדאי לקנות את הרכב תודה לעוזרים . אני ידגיש המכונאי שאבא שלי דיבר איתו לא ראה את הרכב הוא פשוט אמר שזה בעיה בכל האאודי a3

פורסם

דווקא לגבי השנתון הספיציפי לא שמעתי על בעיות מיוחדות בגיר. נדמה לי כי שמועות על בעיות הופיעו בגיר הרציף ששווק החל משנת 2002 או 2003. לא ידוע לי אם השמועות משקפות בעייה אמיתית או לא. בכל מקרה מוטב לבדוק את הרכב, הספיציפי.

• תוכן חדש...