Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שכר

wowohw
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מצטער שהאשכול אינו קשור לרכב אבל הוא כן שייך לעניין משפטי פשוט זה פורום שאני כן סומך עליו

אני חייל משוחרר ועושה עבודה מועדפת בתחנת דלק שבאיזור שלי

על פי החוזה אני מקבל שכר מינימום וכשאני עושה לילות זה 115% ושעה שמינית זה 140%

עכשיו ביררתי ולפי החוק אמורים לקבל לילה 125% ושעה שמינית 150% !!

יש משהו שיש בידי לעשות? זה הרבה אחוזים וכסף שמצטבר בסופו של יום.

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם (נערך)

האם ביקשת הסבר לכתוב בתלוש מן המעסיק?

אני סבור שאתה טועה בהבנת החוק. על פי החוק עבודת לילה אינה מזכה בהכרח בתשלום נוסף. ההטבה היא שאחרי 7 שעות (ולא שמונה) תהיה זכאי לתשלום שעות נוספות.

התשלום עבור השעתיים הנוספות הראשונות הוא 125% וכל שעה לאחר מכן 150%.

[להבנתי אתה מקבל שכר שעת לילה של 1.15 X שכר היסוד + תוספת של 1.25 X עבור שעה שמינית. לפי החישוב שלי שכר השעה השמינית יוצא 1.43 משכר היסוד.]

עבודת לילה היא כל משמרת בה עבדת לפחות שעתיים בין השעות 22:00 ל- 06:00 למחרת. כלומר, אם לדוגמא סיימת את המשמרת שלך דקה אחת אחרי חצות, כל המשמרת תיחשב משמרת לילה ואתה זכאי לתשלום שעות נוספות החל מן השעה השביעית.

אם בכל אופן תמצא כי יש עבירה אתה יכול להתחיל בפניה למשרד התמ"ת. יש להם מוקד טלפוני 1-800-444-446 .

אם אתה חושש שיפטרו אותך אם תתלונן, אפשר גם לפנות בעילום שם.

עריכה אחרונה על ידי COMMANDER
פורסם

יש היתרים מיוחדים לעסקים שעובדים במתכונת של 24/7 ועסקים שמגודרים כ"עסקים ליליים". זאת טעות נפוצה בקרב עובדים, ברר את המעמד של התחנת דלק קודם לכן.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

המשמרת לילה בתחנות דלק אלו בדיוק השעות מעשר בלילה עד שש בבוקר

התחנת דלק אצלנו היא 24/7 איפה אני מברר את זה?

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

פורסם

בלילה שעות נוספות זה אחרי 7 שעות וביום זה 8 שעות

אלו התעריפים אצלנו ובדיוק בגלל זה אני פתחתי את האשכול הזה על מנת לדעת אם זה בכלל חוקי לתת תעריפים כאלו ואם לא מה יש לי לעשות בנידון?

פורסם

כל מה שקומנדר כתב נכון, ואוסיף שבלילה עובדים שבע שעות ומקבלים על שמונה, דהיינו כ112 אחוז. זהו המינימום וכל הסדר נוסף כשלך הוא מיטיב.

קח בחשבון שאסור להעסיקך יותר משליש הלילות בחודש

• תוכן חדש...