Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני אהיה בביקור קצר בחוף המזרחי בשבוע שבין ה8- 15 במאי.זהו זמן של הסיבוב השני בפלייאוף. האם לדעתכם לאחת הקבוצות knicks,nets, או 76ers יש סיכוי טוב להגיע לשלב הזה?

והאם יש למישהו ניסיון עם קניית כרטיסים לפלאייאוף? כמה קשה להשיג זמן קצר לפני המשחק?

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם (נערך)

הנטס והניקס יכולים בהחלט. הסיכוי שהסיקסרס יהיו בסיבוב השני שואף לאפס.

לגבי המכירה אין לי מושג.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

פילדלפיה לא יהיו בפלייאוף. ניקס - 50-50. נטס, יהיו. לגבי סיבוב שני - זו שאלה קשה מדי לשלב זה של העונה. לקנות כרטיס מזמדן (לא מנוי) כרגע בלתי אפשרי, כי לא ידועים מיקומים ותאריכי משחקים. ברגע שיש לוח משחקים, ניתן לקנות דרך אתר אינטרנט של הקבוצה (ואף לבחור את המושב)

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

http://www.viagogo.de/Sport-Tickets/Basketball/NBA/NBA-Regular-Season/Brooklyn-Nets-Karten

כרטיסים למשחקים

כרגע אין לפליאאוף , כי לא יודעים מי יהיה בפלייאוף. אבל תהיה בטוח בשני דברים

יהיו כרטיסים לפלייאוף. - א

המחירים שלהם יהיו טיפה יותר גבוהים , ככל שהקבוצה תגיע גבוה יותר בפלייאוף המחירים בהתאם , אבל גם בשלבים הראשונים יהיו אולמות מלאים.

אין בעיה להזמין גם כשתהיה בארה"ב - הכרטיס אלקטרוני ואין צורך לחכות למשלוח.

אם להזמין , אני חושב שרק מפה (אין לי נסיון עם NBA , אבל כן הזמנתי מVIAGOGO ) והם משמעותית זולים מכל מה שיש בארץ

הכי חשוב שלא תזמין מהארץ.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

הנטס יהיו בפלייאוף, דווקא שווה לראות אותם, תוכל לספר לנכדים שראית את פירס גארנט וכו'

שנה שעברה הייתי במשחק פלייאוף של הקליפרס (סיבוב ראשון מול ממפיס), אם אני לא טועה עלה כ 150 דולר לכרטיס.

• תוכן חדש...