Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(זרקוק להמלצה לרכב) למשפחה - תקציב כ 60000

huber
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום חברים.

זקוק להמלצה לרכב משפחתי (זוג + 2 קטנטות בנות 7 ו 4) בתקציב של כ 50-60 אלף. רב הנסיעות הם נסיעות לעבודה וחזרה (כ 20 ק"מ לכל כיוון) וסידורים בעיר, פה ושם נסיעות ארוכות יותר, לא הרבה.

עד עכשיו היה לי פיאט פונטו ספייס, רכב מיני אך מרווח להפליא (בעיקר הבגאז') כך שאינני שולל לחלוטין רכבי מיני כל עוד הם מרווחים (שוב, בגאז' נדיב). יש לי סלידה מרכבי ליסינג מכיוון שהיה אחד בבעלותי ואני מכיר לא מכיר לא מעט אנשים שמחזיקים רכב שכזה וחד וחלק אי אפשר להגיד שמתייחסים אליהם באותו הכבוד שמקבל רכב פרטי. אם אתם חושבים אחרת שתפו.

המלצות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שלנוכחו הדרישות שלך, והילדות קטנות יחסית, לא גבוהות, אבל גם לא צריכות עגלה או בוסטר (?)

אפשר לשקול סופר מיני מודרנית כמו יונדאי i20. מאמין שבתקציב שלך אפשר למצוא אחת פרטית ושמורה.

ליסינג, נסה לחפש מליסינג פרטי. יש שם מציאות לפעמים.

ואלו רכבים שהיו באחזקה פרטית כמו רכב פרטי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התגובות :mm_cool:

בעתיד מתוכנן ילד שלישי אז תהיה עגלה וכרגע הילדה בת ה 4 עדין עם כיסא בטיחות כך שנראה לי שה I20 יורדת מהפרק.

לגבי יונדאי i30, אני בספק אם אמצא כזה מפרטי, זה רכב ליסינג מובהק, לא?

מה לגבי סקודה פאביה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש פרטיות גם, אמנם לא הרבה אבל אני מכיר לא מעט אנשים שקנו בפרטי.

היום רוב רכבי הסופר מיני והמשפחתיות מגיעים לליסינג, ככה שאני בספק אם תמצא רכב משפחתי פרטי מובהק.

גם הi30 היא בחירה טובה.

לגביי ילד שלישי, אולי שווה להשקיע כבר בi30CW. יש לה תא מטען גדול ופרקטי יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבל ל i30CW יש איבזור פחות טוב

אני חושב שאתה טועה:

http://www.auto.co.il/catalog.aspx?model=630

http://www.auto.co.il/catalog.aspx?model=2863

ה-i30 CW מצטרפת להיצע המשפחתיות של יונדאי ביחד עם ה-i30 בגרסת האצ'בק וה-i35. הדור הקודם שלה היה מרבות המכר בארץ, והציג את הסטיישן הראשונה שנמכרה בכמויות גדולות. בניגוד לדור הקודם הפעם ל-i30 CW אותו בסיס גלגלים כמו גרסת ההאצ'בק אך היא ארוכה יותר ב-18 ס"מ ונפח תא המטען צמח ל-528 ליטר. תא הנוסעים זהה גם הוא לגרסת ה-5 דלתות ורמת האבזור דומה. היצע המנועים כולל מנוע 1.4 ליטר המשודך לתיבת 6 הילוכים ידנית, או מנוע 1.6 ליטר עם תיבה אוטומטית בעלת 6 הילוכים.

מה לגבי סקודה פאביה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התגובות :mm_cool:

בעתיד מתוכנן ילד שלישי אז תהיה עגלה וכרגע הילדה בת ה 4 עדין עם כיסא בטיחות כך שנראה לי שה I20 יורדת מהפרק.

לגבי יונדאי i30, אני בספק אם אמצא כזה מפרטי, זה רכב ליסינג מובהק, לא?

מה לגבי סקודה פאביה?

אם העתיד הוא עוד 5 שנים, לדעתי לא צריך להיות חלק מהמשוואה.

תתפלא לשמוע שיש גם אנשים ששומרים על רכב הליסינג שלהם מהעבודה.

יש גם ליסינג פרטי שמחליטים למכור.

I30/סיד הן אחיות תאומות ובהחלט מומלצות.

אני חיפשתי זמן רב I30 והיו לא מעט, הסיד מתומחרת קצת פחות.

(אישית העדפתי את הסיד בגלל שיש שרשרת תזמון במקום רצועה)

יש עוד בטווח הזה עם 5 דלתות כגון הפוקוס והמגאן.

תעדכן ובהצלחה!

אורי

" ! The fender bender bent more than just your fender "

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבל ל i30CW יש איבזור פחות טוב

מה רע באבזור שלה?

יש אבזור בטיחותי מלא, 6 כריות אוויר, ABS וESP.

יש מערכת מקורית עם שליטה מההגה, USB, AUX ותמיכה באייפוד.

יש חלון בגג.

יש אבזור חשמלי מלא - הגה כוח חשמלי, 4 חלונות חשמל, מראות חשמל.

איפה הבעיה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יחידת הכוח ב-I30 ובסיד זהה כך שעניין שרשרת התזמון נשמע לי קצת מוזר ואני בטוח כמעט לחלוטין שברכב שלי יש שרשרת ולא רצועה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה לגבי סקודה פאביה?

מה לגביה?

אם אתה מחפש רכב שמתאים לשלושה ילדים מאחורה, כולל תינוק אחד, אז כל מכוניות הסופר-מיני, כולל הפאביה, יהיו קטנות מדי.

אם אתה מחפש רכב למשפחה עם שני ילדים, שלא צריכים עגלות בבגאז', אז אין בעיה עם הפאביה מבחינת מקום, אבל אז לא ברור למה פסלת את ה-i20 שהציעו לך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יחידת הכוח ב-I30 ובסיד זהה כך שעניין שרשרת התזמון נשמע לי קצת מוזר ואני בטוח כמעט לחלוטין שברכב שלי יש שרשרת ולא רצועה.

נאמר לי שהיונדאי עברו לשרשרת מהדגמים של 2010

על כל דגם כמעט של יונדאי יש דגם מקביל של קיה - ההבדל בשם ובעיצוב קצת שונה :wink:

ההבדל העיקרי הינו במחיר - היונדאי נהפך למותג

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה לגביה?

אם אתה מחפש רכב שמתאים לשלושה ילדים מאחורה, כולל תינוק אחד, אז כל מכוניות הסופר-מיני, כולל הפאביה, יהיו קטנות מדי.

אם אתה מחפש רכב למשפחה עם שני ילדים, שלא צריכים עגלות בבגאז', אז אין בעיה עם הפאביה מבחינת מקום, אבל אז לא ברור למה פסלת את ה-i20 שהציעו לך.

לא בטוח, קח בח-ן שיהיה כסא תינוק אחד ואולי עוד בוסטר.

אין מה לעשות, צריך פשוט למדוד או תמיד אפשרי להחליף רכב עוד שנה-שנתיים-שלוש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...