Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דברי הספד לנון-מוביל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלנו היו אומרים "שתשמש את הגנב להגיע לבית-חולים".

למרבה הצער, הפעם היא שימשה לטרמפ בכוון ההפוך.:?

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
גונבים היום כל רכב, מכל שנה. תסתכל על הכתבות באינטרנט.

אני מכיר מישהו שגם ניסו לגנוב לו את הרכב הזה, פירקו לו לחתיכות את כל הסוויץ', כנראה מישהו הפריע להם אז ברחו באמצע. אזור תל אביב.

"

מה שעצוב שאין להם פחד. אם היו פוחדים היו מצמצמים את הגנבות לרכבים ששוים קצת יותר.

עוד יותר עצוב זה שמתברר שכולם יודעים שהחניון הזה מועד לפורענות ולא עושים דבר!

דרכים לא דרכים.

דרך אגב למי שאמר "מי גונב רכב כזה" ,גונבים הרבה רכבים ישנים,במיוחד כאלה שנפוצים אצל הבני דודים.

תוכל בבקשה להסביר לי בפרטי

זה רכב שצריך לחבר עליו מנגנון התאבדות, ברגע שהבעלים לא מנטרל את ההשהייה, הרכב מתפוצץ.

אם אומרים שהמוות בטוח, בסופר לאנסר רוב הסיכויים שהגניבה היא הבטוחה. (נולדתי בדרום, כל החיים אני בדרום, ואני לא יעזוב את הדרום, וכבר ראיתי זובר-לאנסרים מכל צבעי הקשת:wink:)

ממש מצער שגונבים רכב ישן, בעיני אחרים זה חתיכת פח בלי ערך, בעיני הבעלים זה קודם כל רכב שנוסע (לפחות אצלי) אחר כך רכב שאוהבים.

צחוק צחוק, אבל במשך שנים הייתי מסתובב עם מנעול הגה במטרה לספק להם עוד דקת עבודה. מתוך שאננות לאחרונה הפסקתי לנעול את ההגה וגם לא טרחתי לעשות ביטוח מקיף...

רכב מאוד גניב אין מה לעשות, לרכבים האלה אין ערך אבל התמורה שהם נותנים גדולה מהמחיר של הרבה משפחתיות קומפקטיות,באותו זמן הסופר לנסר הייתה בין המשפחתיות החזקות בקטגוריה, עם השילוב של גיר ידני בהחלט היה רכב זריז .

התמורה למחיר הייתה מלאה. אומנם הרגשתי כל אבן על הכביש, אבל הסוסונים עבדו לא פחות טוב מהסוסים של רכב חדש...

אצלנו היו אומרים "שתשמש את הגנב להגיע לבית-חולים".

למרבה הצער, הפעם היא שימשה לטרמפ בכוון ההפוך.:???:

לצערי את הדרך חזרה מבית החולים נאלצתי לעשות באוטובוסים בזמן ש"הטינופת" הוריד את הכיסויים המרוטים ונהם ברמזורים כשהוא יושב על כורסה במצב חדש!

פורסם

תוכל בבקשה להסביר לי בפרטי

צחוק צחוק, אבל במשך שנים הייתי מסתובב עם מנעול הגה במטרה לספק להם עוד דקת עבודה. מתוך שאננות לאחרונה הפסקתי לנעול את ההגה וגם לא טרחתי לעשות ביטוח מקיף...

התמורה למחיר הייתה מלאה. אומנם הרגשתי כל אבן על הכביש, אבל הסוסונים עבדו לא פחות טוב מהסוסים של רכב חדש...

אני חושב שמה שאריק רצה להסביר לך זה שחוץ מזה שהם אוהבים את הרכב הזה והוא פופולרי אצלהם,הם גם צריכים חלקי חילוף,ואיזה חלקי חילוף יותר זולים מכאלה בחינם של רכב גנוב? לכן כשאנשים מטפלים במוסכים בשטחים וצריכים חלקי חילוף,לאח שלהם גונבים את האוטו בשביל לספק את אותם חלקי חילוף בזול.

מנעול הגה מאוד תלוי,יש גנבים שחותכים את זה כמו נוצה או מוצאים פתרון אחר(יש עוד כמה פתרונות לזה) ויש כאלה שדווקא יעדיפו לדלג לרכב הבא ולא להתעסק בזה או שהם ממש חאפרים ואין להם כלים כדי להוציא את זה, ופה היתרון (הקטן יש לאמר) שלו.

ככה גם לגביי מנעול גיר,שהיה בסופר לנסר האוטומטית שהייתה לי ובעוד רבות אחרות בשנות ה 90,גם אותו אפשר לפרק בשניות. אז אל תתבאס שלא שמת,הסיכוי שהיו גונבים אותו גם עם מנעול הגה הוא גבוה.

Miata ND2

פורסם

תחבר מקדחה מתחת לכסא של הנהג, הטריגר יהיה סורק קרנית, וההמשך ידוע, מה שבטוח שהוא יגיע לבית חולים.

כמו שאמרתי, אני גר בדרום כל חיי, נגיד לך ככה, הייתה לי תקופה שהלכתי לישון עם המפתחות מתחת לכרית, ופחדתי שיגעו ברכב או יפרצו לבית.

הפתרון היחידי הוא שתגברו פה את האבטחה, יש סיורים של מוקד, משטרה ובילוש מסביב לשעון, הם עוצרים אותי לפעמים.

ועם כל זה, אם ממש רוצים, אפשר לגנוב בכל מצב.

לרכב יקר אתה יכול לעשות מקיף.

מניסיון, איתוראן.

הם מודיעים למשטרה כאשר מישהו "מתעסק עם הרכב" עד כמה שהבנתי.

יצא לי להיות עד למקרה שלגנב היה מכשיר קשר משטרתי, ובסוף הוא עזב את הרכב וברח דקה לפני שהמשטרה הגיע.

• תוכן חדש...