Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו פלואנס 2.0 מול מזדה 6 2014

ETAA
שימו לב! השרשור הזה בן 4017 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

באפשרותי לקבל מהעבודה את אחד הרכבים שבכותרת כנגד חיוב בשווי שימוש בלבד.

ברור שהמזדה טובה וחדישה יותר אך שווי השימוש שלה גבוה בכ-1,000 ש"ח בחודש.

האם שווה את ההפרש?

[זה רכב מהעבודה אז כל נושא צריכת הדלק, אמינות, סחירות, אחזקה וכיו"ב לא מעניינים.]

התלבטות.

תודה לעונים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

[זה רכב מהעבודה אז כל נושא צריכת הדלק, אמינות, סחירות, אחזקה וכיו"ב לא מעניינים.]

ומה כן מעניין?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המאזדה קצת יותר חזקה ונחשבת מסגמנט גבוהה יותר,

אבל הפלואנס גם לא רעה, היא די מרווחת, מאובזרת לא רע, נוחה מאוד, ועם המנוע 2.0 סוחבת לא רע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המאזדה קצת יותר חזקה ונחשבת מסגמנט גבוהה יותר,

אבל הפלואנס גם לא רעה, היא די מרווחת, מאובזרת לא רע, נוחה מאוד, ועם המנוע 2.0 סוחבת לא רע.

הייתי סקרן לקרוא מה הבורשט יכתוב על הפלואנס, בכל זאת, מותג הבית של הבורשט. ההמלצה החמה מבית מדרשו של בורשט.

אכן, נהניתי לקרוא את ההתפתלות שלו, ניכר שהוא מצטער בצערה של חב' רנו, על שלא השכילו להפיק רכב שיתן פייט ראוי לשמו למזדה 6.

בכל זאת, מר בורשט היקר, אני במקומך לא הייתי מתפתל, וממליץ בחום על הפלואנס.

מדובר כאמור במכונית שונה מהותית מהמזדה 6.

מי שיקנה את הפלואנס יהנה ממכונית שונה ממה שהעדר קונה.

למען האמת, העדר עדיין לא קונה בהמוניו את מזדה 6, אבל אני חושב שלפלואנס 2 ליטר יש מקום של כבוד בליגת מכוניות המנהלים.

אני באופן אישי מאוד אוהב רכבים צרפתיים, לו היתה לי אפש' לקחת בליסינג רכב כך שלא יעניין אותי שיקולי מכירה עתידית וירידת מחיר- בכיף הייתי לוקח את הפלואנס.

בורשט היקר- לידיעתך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פלואנס לא אמורה לתת פייט למאזדה 6,

הן לא שייכות לאותה קטגוריה ואם תחפש טוב בין השורות ולא תחפש רק איפה המלצתי על רנו או לא,

תגלה שרשמתי את זה. :roll:

אחרי הכול הפלואנס היא בין המשפחתיות המרווחות יותר שניתן למצוא. תא מטען ענק ותא נוסעים גדול יחסית לקטגוריה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התגובות.

ומה כן מעניין?

למעשה, אין לי דרישות מיוחדות ושני הרכבים ודאי יענו עליהן. מבקש רכב מרווח (עם מקום ל-3 מאחור), נוח ועם כח זמין. מבחינת עיצוב ומיצוב אין ספק שהמזדה מנצחת אך השאלה היא האם שווה להוסיף עליה את ה-1000 ש"ח בחודש שווי שימוש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המאזדה 6 החדשה מאוד נוחה ולדעתי יותר מרווחת מהפלואנס מאחורה. האם זה שווה 1000 ש"ח? גש לסוכנות מאזדה ורנו, ותראה מה קורה במושב האחורי. אין יותר פשוט מזה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לצערי מאיתנו לא תבוא הישועה.

הסוגיה הנדונה סובייקטיבית מאוד.

מדובר במכוניות מקטגוריות מחיר שונות, כנראה שהמאזדה תהיה עדיפה (ובטוחה יותר), ובסבירות לא פחות גבוהה כנראה שגם הפלואנס תעשה את העבודה טוב מאוד.

שווה לך 1000 ש"ח בחודש? רק אתה יכול לענות על זה, אנחנו לא יודעים, כמה כסף אתה מכניס, כמה משכנתא אתה משלם וכמה אתה מוציא על ביגוד...

ד"א, אני לא יודע מה ברשימת האופציות שלך, אבל יש סיכוי שאתה יכול לקבל מכונית אחרת (אסטרה ברלינה לדוגמה) שתענה על דרישותיך ותעלה לך פחות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם יש אופציה לפלואנס דיזל, לך על זה.

רכב מאוד זריז, שקט ונוח.

למען הסר ספק אין לי נסיון עם ה6 החדשה.

מבחינה ויזואלית ה6 היא הבחירה שלי, הפלואנס משעממת.

תיקח גם בחשבון שה6 יותר מנקרת את העיניים לעומת הפלואנס שיותר נעלמת ברקע.

Bayerische Motoren Werke

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ה6 עדיפה בכל פרמטר.

הפלואנס 2.0 היא אותה פלואנס עם הבדלי אבזור קלים ביותר ומנוע נמרץ יותר- שבהשוואה למזדה - איטי יותר.

המזדה מרגישה בהרבה יותר "עשירה" מבחינת אבזור, עיצוב.

הדרך הכי טובה להחליט היא לבקש בשתי הסוכניות ולראות את ההבדלים בעיין.

בהצלחה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השאלה הבסיסית היא האם אתה מוכן לשלם כסף לריק ולהוריד את ההפרשות הסוציאליות שלך על רכב ליסינג.

אם אתה מוכן לבלוע את הנושא המעמדי , אני באופן אישי הייתי הולך על הדגם המפואר עם מנוע הדיזל , זול יותר ממנוע הבנזין , אותה רמת איבזור ופחות שווי שימוש...

לשיקולך.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4017 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...