Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיפור שהיה השבוע על מחלף 431 מצומת רמלה.

מדי יום אני עומד כמנהגי בדרכי הביתה, בפניה מכביש 40 (רחובות) על צומת רמלה לעבר 431 מערב.

מי שמכיר, מדובר בנתיב ארוך שמתחיל מהקצה לפני המחלף , רמזור ושוב נתיב שלם עד הפניה שמאלה לעבר ראשל"צ.

בכל יום שעמדתי שם, היו את המתחכמים (או החצי תמימים לכאורה) ש"טעו" בנתיב ורוצים להכנס לפניי או מאחוריי,

בדרך כלל, הייתי נותן לעבור, תוך חיוך זדוני בידיעה שהשוטר הקבוע עומד ממש מעבר לפינה ומתצפת על העוקפים הנחמדים ועוצר אותם לשם מתן קנס ו"הטבה" לכמות הנקודות.

בקיצור, לאחר כמה פעמים שראיתי את ה"זוכים" בקנסות, הרגשתי מצפון קל והשבוע החלטתי להזהיר את הבא להכנס.

וכמו כרוניקה ידועה מראש, הגיע בחור עם רכב מצועצע , מיצובישי סופר לנסר די חמודה ומנסה להדחף מאחוריי, זה שעמד שם סירב והבחור ניסה דרכי.

הבחור פותח את החלון , אני משתף פעולה, הוא מבקש להכנס ואני מצידי מודיע לו שיש שוטר מעבר לפינה ואומר לו שעדיף שימשיך ישר ויפרסס בכיכר הקרובה משום שהוא בטוח קולט אותו.

בעודי מחכה ל"תודה" מצידו והמשך נסיעתו קדימה, אך אני מקבל תגובה הזויה "עזוב אותך , מה נהיית בילוש? - אתה לא שוטר נכון? תתקדם תתקדם יא צהוב"

צהוב אני לא (אולי רק רבע מצד אבא) וחולצה צהובה לבשתי יום קודם - אך החלטתי לתת לבחור לבחור את גורלו בידי עצמו. הבחור נכנס והשוטר מעבר לפינה מסמן לו לעצור בצד. אני מאט , פותח את החלון - אומר לשוטר "כל הכבוד! כמו שצריך" וממשיך לנסוע, הבחור לעומת זאת נראה שהיה בשוק שלא ציפה לו.

אחרי זה, ואחרי תגובה כמו זאת , הייתם ממשיכים בדרך הראשונה שלי (להתעלם ולתת לאנשים ליפול) או הולכים בדרך האנושית ומעדכנים את הנהג הנדחף על השוטר מעבר לפינה?

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

אם הוא לא נדחף על פס הפרדה, על מה הדו"ח בדיוק?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

למיטב זכרוני זה מוגדר כבריונות כביש.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אני בד"כ מאפשר להשתלב. אני ממש לא הולך להזהיר שמ*ק על כך שיש משטרה. להפך, אם אני רואה משטרה אני אאפשר לו להשתלב רק כדי שיקבל את הדו"ח. אני חובב גדול של צדק פואטי.

קיפוח זכות השימוש בדרך (סעיף 21-ב-1) – 500 ₪ ללא נקודות.

נ.ב. כבר נכתב רבות על הצומת הזו. התופעה של ה"חותכים" נפוצה שם מאוד, ואני שמח ששמו שם ניידת. הייתי עוצר ולוחץ לשוטר הזה את היד. כשאני ממהר ויש פקק ארוך אני ממשיך לכיוון מצליח, ועושה פרסה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הבעיה, שברגע שהוא מנסה להדחף, הוא למעשה חוסם נתיב תנועה במחלף שאמורים בו להמשיך רק קדימה, אם הוא עומד הוא נחשב כמכשול או משהו כזה. הפרעה לתנועה.

מצורף ציור קליל להדגמה. :twisted:

attachment.php?attachmentid=366388&stc=1&d=1388501963

untitled.JPG

פורסם

מה הסיכוי שבכסף שהם אוספים מהדוחות על הנדחפים, יוכלו להרחיב את נתיבי הפניות הבעייתיות, שלא יהיה צורך להידחף אליהן?

מתחדשת*

פורסם
מה הסיכוי שבכסף שהם אוספים מהדוחות על הנדחפים, יוכלו להרחיב את נתיבי הפניות הבעייתיות, שלא יהיה צורך להידחף אליהן?

אני לא רואה סיבה לכך, יש נתיב ארוך מאוד באורך של כ-800 מטר שמיועד לכך.

פורסם

מכיר את הכביש ובמיוחד את הנדחפים שתמיד מנסים לעקוף, כל בוקר בדרך חזרה מהעבודה אני עובר שם כי במקרה אני עובד במערב ראשלצ, מצאתי דרך אחרת שאמנם ארוכה ב 1-2 ק"מ נסיעה אבל קצרה ב 5 דק' לפחות בזמן.

נהגים שם בדרך עושים כמה עבירות תנועה ובהן מסכנות הרבה אנשים.

אני במקומך לא מזהיר אף אחד, הם מספיק אמיצים לדעת מה הם עושים שישלמו על זה. בתקווה שלא בתאונה מטופשת.

אחד הכבישים השנואים עלי אגב.

Opel Adam S 2017

פורסם

אותו סיכוי שבכסף מדו"חות מהירות ישפרו את תשתיות הכבישים :lol:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אני לא רואה סיבה לכך, יש נתיב ארוך מאוד באורך של כ-800 מטר שמיועד לכך.

אני חושב שהוא מתכוון ללהרחיב לרוחב ולא לאורך.

אין סיבה הגיונית להרחיב לאורך יותר מידיי וברגע שמרחיבים לרוחב (עוד נתיב לפניה) יש הספק של פי 2 מכוניות שעוברות בכל רמזור.

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם

תמיד תהיתי לעצמי במה חטאו כל אלו שנעצרים על ידי השוטרים שם.

חבל שהשוטרים לא עומדים שם כל יום ולא רק בימי שישי.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

טוב מאד מה שאתה עושה.

למרות שאני מהמר על זה שעוד שבוע מישהו יעלה סירטון שבו הוא מתחיל לצלם אחרי שכבר השתלב לנתיב והוא יבכה למה השוטר נתן לו דוח

פורסם

במקרה שלך הבחירה היא קלה- לתת להם לאכול את הדו"ח שמגיע להם.

הבעיה האמיתית היא באיזור שלי שבו לא אוכפים את זה, יש פניה מסוימת שכולם עושים בה אותו דבר אך הדבר לא נאכף אף פעם, אם אתן לאותו "גונב" להכנס הרי שהוא הצליח במזימה שלו, ישמח שדפק את כל העולם וימשיך לעשות זאת יום אחר יום,

אם לא אתן לו להשתלב מסכן מי שאחריו וצריך להמשיך לנסוע ישר, בגלל הדגנרט מקדימה הוא חסום.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...