Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טויוטה קורולה ראנקס בציר 2007 עם 32,000 ק"מ.

אופי הנהיגה שלי מאוד רגוע. . לאחרונה שמתי לב כי ההילוכים עוברים בסל"ד גבוה יחסית. לדג הילוך בין 3 ל 4 עובר בסל"ד של 3500 בעוד שלפני, ההילוך היה עובר בהאצה באזור ה 2500. אם אני מרפה לחלקיק שניה מדושת התאוצה ושוב מאיץ ההילוך מתחלף בסל"ד נמוך יותר ובאופן מיידי. אם אני ממשיך להאיץ, לפעמים ההילוך לא עובר הסל"ד עולה ואני חייב להרפות מדוושת התאוצה לחלקיק שניה כאמור לעיל על מנת שההילוך יעלה.

יש לציין כי הרכב נוסע בעיקר בעיר נסיעות קצרות, ובשנה האחרונה נסע הרכב ק"מ של 4000 ק"מ:-). היום העברתי אותו טסט, כרגיל עם אפס תקלות.

מה לדעתכם הסיבה למשיכת הסל"ד. האם לומד את אופי הנהיגה שלי? האם בגלל שהרכב לא מגיע בד"כ לטמפרטורת עבודה? לכלוך באיזה שהוא חישן? מצערת?

תודה לעונים

פורסם

האם החלפת שמן גיר ברכב ?

אם לא,זה הזמן לבצע מינימום החלפה חלקית של הנוזל.להקפיד על שמן גיר מומלץ לפי הוראות ספר הרכב גם אם העבודה לא תבוצע במורשה טויוטה/מכון גירים.

אם לא יחול שיפור ,הבעיה רצינית יותר ותצטרך לגשת לאבחון ממוחשב במכון לגירים אוטומטיים לאבחון וטיפול בבעייה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
האם החלפת שמן גיר ברכב ?

אם לא,זה הזמן לבצע מינימום החלפה חלקית של הנוזל.להקפיד על שמן גיר מומלץ לפי הוראות ספר הרכב גם אם העבודה לא תבוצע במורשה טויוטה/מכון גירים.

אם לא יחול שיפור ,הבעיה רצינית יותר ותצטרך לגשת לאבחון ממוחשב במכון לגירים אוטומטיים לאבחון וטיפול בבעייה.

האם סביר כי בקילומטרז כל כך נמוך יהיה צורך בהחלפת שמן גיר?

פורסם
האם סביר כי בקילומטרז כל כך נמוך יהיה צורך בהחלפת שמן גיר?

ברכב שלי יונדאי I30 2009 החלפתי שמן גיר לאחר 36,000 ק"מ (כתוב בספר הרכב שיש להחליף החלפה ראשונה לאחר 3 שנים ואח"כ כל שנתיים).מה כתוב אצלך ברכב ?

הרי שמן גיר כמו כל שמן,מאבד מתכונותיו וחייב פרט לבדיקת מפלס נוזל (לוודא שלא חסר),לבצע החלפה שלו לפי הכתוב בספר הרכב.

אם אין לך ספר רכב,טלפן למוסך טויוטה באיזור מגוריך ושאל טלפונית את יועץ השירות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
ברכב שלי יונדאי I30 2009 החלפתי שמן גיר לאחר 36,000 ק"מ (כתוב בספר הרכב שיש להחליף החלפה ראשונה לאחר 3 שנים ואח"כ כל שנתיים).מה כתוב אצלך ברכב ?

הרי שמן גיר כמו כל שמן,מאבד מתכונותיו וחייב פרט לבדיקת מפלס נוזל (לוודא שלא חסר),לבצע החלפה שלו לפי הכתוב בספר הרכב.

אם אין לך ספר רכב,טלפן למוסך טויוטה באיזור מגוריך ושאל טלפונית את יועץ השירות.[/QU

לפי ספר הרכב אין חובה להחליף שמן גיר אם תנאי הנסיעה שלך אינם קשים. לגבי מפלס אבדוק בטיפול הקרוב למרות שאיני מאמין שחסר כך ששוב, נראה לי שלא זו הבעיה.

• תוכן חדש...