Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על בחורה שנכשלה בטסט 3 ונראה שהמורה שלה מעביר איתה את הזמן משיעור לשיעור.

מחפש מורה בחיפה שיהיה רציני, יסודי וישר. שיעבוד איתה על החולשות שלה ובאמת יכין אותה לטסט.

אשמח כמובן להמלצות מבעלי נסיון.

פורסם

סרג'יו.

לפני שאישתי התחילה ללמוד נהיגה - נפגשתי איתו והצטרפתי לשעיור.

מאד אהבתי את הרוגע שלו.

הוא גם מסביר את הצד הטכני: אחרי תירגול של זינוק בעליה - בוא ניתן למצמד להתקרר על מנת לא לשחוק אותו...

מומלץ!

הטל (מלפני 5 שנים - בפרטי)

KIA NIRO PHEV 2020

טויוטה קורולה HYBRID 2019

פורד פוקוס 1.6 PS 2012 - פ, LR DISCOVERY 3 2006 HSE

פיאט טיפו 2.0 16V ידנית - מתגעגע

פורסם

אני עשיתי את אותו הדבר.

אך מסתבר שרוגע זה לא הכל. למורה יש רוגע אבל הוא לא ממש מלמד.

כישלון שלישי ואין לימוד מטעויות, חזרה על דברים, חיזוק וכ"ו.

עד היום אם היא לא הייתה יוזמת ושואלת וומתעניינת היא לא הייתה יודעת על מה בדיוק הכשילו אותה.

למורה לא נראה שממש אכפת והשיעורים ממשיכים.

עם הקלאץ' היא מסתדרת, זינוקים בעליה טובים ,העברת ההילוכים גם. חניות מכל הסוגים בלי בעיות. אבל זה הרי לא הכל בנהיגה.

פורסם
אני עשיתי את אותו הדבר.

אך מסתבר שרוגע זה לא הכל. למורה יש רוגע אבל הוא לא ממש מלמד.

כישלון שלישי ואין לימוד מטעויות, חזרה על דברים, חיזוק וכ"ו.

עד היום אם היא לא הייתה יוזמת ושואלת וומתעניינת היא לא הייתה יודעת על מה בדיוק הכשילו אותה.

למורה לא נראה שממש אכפת והשיעורים ממשיכים.

עם הקלאץ' היא מסתדרת, זינוקים בעליה טובים ,העברת ההילוכים גם. חניות מכל הסוגים בלי בעיות. אבל זה הרי לא הכל בנהיגה.

תפעול הרכב הוא הדבר הבסיסי ביותר בנהיגה. מה עם הדברים האחרים? (הנהיגה עצמה :| ).

קשה להגיע למורה טוב על סמך המלצות, שכן ישנם הרבה תלמידים אצל כל מורה, כל תלמיד הוא שונה והרבה תלוי במזל.

פורסם

לפני 11 שנים בערך חבר שלי למד אצל דוד אזולאי, אחרי שהמליץ לי עליו בחום התחלתי ללמוד אצלו גם אני לפני 9 שנים. לימד אותי לנהוג. אבל לנהוג, לא לעבור טסט. אחרי עברו תחת ידו האמונה עוד 3 חברים וחברה אחת וכולם היו מרוצים עד מעל הראש וכולם עברו טסט ראשן-שני (אני עברתי שני, אבל בגלל לחץ וטעות טפשית שלי).

שם תמיד דגש על מבט קדימה (הן מבחינת מרחק והן מבחינת צפיית פעולות של נהגים אחרים), נותן הסברים קלילים ומובנים לגבי תפעול הרכב, מאוד נחמד, מצחיק וקליל. עד היום כשאני רואה אותו בכביש אני אומר שלום.

אולי זה נשמע קצת מוגזם אבל אני חושב שהוא היה אחד האנשים שהשפיע עלי הכי הרבה במהלך השנים בכלל ובכל הנוגע לנהיגה בפרט ואני דיי בטוח שהוא הסיבה לכך שהיום אני הנהג הכי טוב והכי מודע בסביבה הקרובה שלי (מביקורות של אנשים, לא יכול להעיד על עצמי).

אה כן, בשיעורים המתקדמים יותר הוא היה מרשה לי לעשות "פתיחות" עם אנשים רנדומליים ברמזורים, הזכרון של הפרצופים שלהם ברמזור הבא כשראו את הלימודניק עם הידיים על 2 ו- 10 (ככה לימדו אז, לא 3 ו-9 כמו היום) ש"לקח אותם" ביציאה מהרמזור הקודם מצחיק אותי עד היום.

הייתי שולח לך את הטלפון שלו בפרטי, אבל אני חושב ששווה לפרסם אותו.

052-3727969

*אני לא יודע אם הטלפון הזה עדכני או לא. מצאתי גם את הדף הזה שמצביע על אותו מספר כך שאני חושב שהסיכוי גבוה יחסית.

ו.... מסתבר שהוא אבא של מישהו שעבד איתי. אח פייסבוק פייסבוק

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

בני הבכור למד אצל בחור בשם משה ברכה. ללא ספק - לימד לנהוג. הבחור עבר בטסט השני. הבן הצעיר למד אצלו אבל היאש אחרי שני טסטים.

הבן האמצעי למד אצל מורה בשם יוסי באואר. כנראה שגם הוא לימד לא רע, אם כי בתקופת הליווי היה צריך להשקיע משהו נוסף בהדרכה. אולי הבעיה היתה שהבחור עבר את הטסט בנסיון ראשון, לפני שהיה בשל לגמרי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם אני נפלתי בהתחלה אצל חאפר כזה. לא נעים.

אני צריך לחפש את הטלפון של המורה השני שמצאתי, הבחור תותח רציני. אנסה למצוא אותו מחר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני למדתי אצל שגיא רגב, להגיד שהוא מלמד לנהוג ולא לעבור טסט יהיה לא כ"כ מדיוק אבל עברתי טסט ראשון.

(שומאכר בלי הערות על איזה סוג נהג אני)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...