Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנה של HU

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

קניתי את הpioneer DEH-X2650UI החדש ועכשיו אני רוצה להתקין עצמאית.

הוצאתי את הHU הישן שהוא לא מקורי, זה HU של סוני שכבר עבר זמנו.

בכל מקרה הסתכלתי על איך מתקינים את הHU והבנתי שאני צריך לקנות Cable harness? אם מישהו יגיד לי איך קוראים לזה בעברית אני אשמח.

לחבר את הכבלים עם הHU לCable Harness לפי צבע, מה שמיותר לאטום, ולקחת את הכבל השחור שהוא GROUND ולחבר אותו לאיזה בורג באוטו או ליצור חור חדש.

אבל שהוצאתי את הHU הישן זה מה שאני רואה :

http ://oi42.tinypic.com/2mybub9.jpg

תורידו את הרווח בhttp זה לא נותן לי לפרסם קישורים.

בכל מקרה, יש לי כמו תיבת פיוזים מאיפה שהחשמל מגיע, ויש לי GROUND שם שכנראה הולך חזרה למינוס של המצבר?

בכל מקרה, מה אני צריך לעשות מפה? לקנות harness רגיל ולעשות את מה שתיארתי? אני צריך לעשות GROUND או שפשוט להתחבר לשחור?

מה שממש מוזר לי זה איך המערכת הקודמת התחברה בלי harness? נראה כאילו פשוט חיברו אותה וזהו אין הלחמות ואין כלום? אולי בגלל שהיא ישנה היא פשוט התחברה לתשתית הקודמת בלי בעיה?

לא כל כך מבין בזה אם תוכלו להסביר זה יעזור מאוד.

תודה רבה.

פורסם

את הכבל השחור שזה מינוס תחבר לכבל השחור שאתה רואה בתמונה.

את הכבל הצהוב שזה סוויץ תחבר לצהוב

את הכבל האדום תחבר לאדום שזה פלוס.

כל שאר הכבלים שיש לך שם זה הרמקולים, כל זוג כבלים באותו צבע זה פלוס ומינוס של אותו רמקול.

כל זה כמובן רלוונטי אם באמת אצלך הכל מסודר כמו שצריך, לפי התמונה נראה דיי מסודר.

המשך יום טוב

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

• תוכן חדש...