Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שהחל כשמועה משעשעת הפך להיות רישמי עם פירסומם של הצבת ניידות קרטוון בחדשות ערוץ 2 וYNET.

המשטרה מדווחת שאתמול בלילה ניידת קרטון תפסה רכב עם 5 Crashtest dommies שלא זז מטר.

כתבתנו מדווחת שאת הדוח על 750 ש"ח הם ישלמו בכסף של מונפול בתחנת המשטרה שברחוב "כאילו" פינת "נידמה לי".

:lol: :lol:

dummies.jpg

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

זה לא כזה נורא או בכלל מצחיק..

לדעתי זה דווקא טוב.

יותר חשוב שנהגים מתלהבים יראו וירגיעו את הרגל הימינית

ובכלל..משנות ה-70 הפעילו את תוכנית הקרטון ביפן,

רק ששם מתוך כבוד הם מאיטים.

טוב..אצלנו אני חושב שיש עוד הרבה עד שהשוטרים יצליחו לרכוש את הכבוד.

פלויד.

למכירה ומסירה חלקים במצב חדש לאיביזה משנת 85-91

גם אני הגדלתי!

פורסם

אני חושש שמה שיקרה הוא שנהגים, ברגע שישימו לב לקרטוניאדה הזאת, יבלמו בחוזקה, ואז מה שיקרה לצערי שכתוצאה מאי שמירת מרחק ( שהיא למיטב ידיעתי הגורם מספר אחת לתאונות ) מספר התאונות יגדל...

נשמע הזוי מדי ?? :confused:

פורסם
אני חושש שמה שיקרה הוא שנהגים, ברגע שישימו לב לקרטוניאדה הזאת, יבלמו בחוזקה, ואז מה שיקרה לצערי שכתוצאה מאי שמירת מרחק ( שהיא למיטב ידיעתי הגורם מספר אחת לתאונות ) מספר התאונות יגדל...

נשמע הזוי מדי ?? :confused:

חפיף..הרי כולנו נוסעים במכוניות מקרטון...מה זה כבר לתקן כיפוף בקרטון...:lol:

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

• תוכן חדש...