Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלא תעיז להיפטר מהרכב !!!

עוד כמה שנים אתה בטוח תצטער שהעפת אותו,מעיקר מבחינה סנטימנטלית.

חפש רכב דומה בארץ לתרומת אברים או בחו"ל,ובמקביל תבדוק אם ניתן להסב את הרכב לBX קבריולט.

כך תוכל להוריד את הגג השרוף ובכלל זה נראה לי מגניב....

קבל רעיון http://www.youtube.com/watch?v=aASp1lRivCU

בהצלחה.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי ניתן לשקם אותו בלי בעיה

תמצא לך אחת אחרת לחלקים ותעביר את הסלון

אל תיתן להם לקחת את הרכב הוא שלך

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

אני בהלם לנוכח כמות הרוע שיש בבנאדם (?) שעשה את זה.

מה צריך לעבור במוח מעוות בשביל לשרוף ככה אוטו?

מקווה שהחרא יימצא. לא רוצה לומר מה הייתי עושה לו כשהיה משתחרר מהכלא אם הייתי יודע מי זה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא מזדהה עם חלק מהתגובות כאן.

אני לא מאחל לאף אחד, גם לוודילסטים מדופמלים את מה שמאחלים להם כאן אנשים.

אני כן מצפה שיעצרו אותם, שיפתחו להם תיק במשטרה ושיקבלו את העונש הקבוע בחוק. נקודה. לא יותר מזה.

דעתי היא שלא צריך לשקם את הרכב, אל עף שזה אפשרי. מכיוון שמדובר בהרבה עבודה וקצב החיים לא מאפשר לבצע אותה.

גם לא הייתי משאיר את הרכב במצבו מתחת לבית, אלא מוכר/נותן במתנה למישהו שצריך חלקים.

התרופה היא אוטו אחר "חדש". משהו משנות ה 80, כמה שנים לפני האספנות. אולי לא יהיה יחודי ומיוחד כמו ה BX, אבל בהחלט אפשר למצוא משהו מעניין במחיר נמוך ולשמור לאספנות. וזה בהחלט מרגיע את החיידק הזה שיש כאן לכולנו.

פורסם

משטטף בצערך. באמת בני זונות!

לדעתי מי ששרף את האוטו הוא אחד שמחפש חלקים. היה לי מקרא בשכונה, לגבי רכב שנות ה-90 שמאוד רצו לקנות אותו ל "פירוק ונסיעה", אך בעל הרכב סירב למכור. חודש אחרי זה שברו לרכב את השמשות ולאחר עוד שבוע את המראות. בסוף הוא מכר את האוטו. לאותו אחד... האם היו לך הצאות אל הרכב לפירוק?

פורסם

הורג אותי לראות אחת כזאת שמורה שירדה לטמיון בגלל אידיוט/ים, הלוואי ותצליח למצוא קצה חוט ולאתר את מי שעשה זאת.

:evil:

יש לי BX שנת 91 מודל TZS ידנית עם סלון במצב מושלם,

אם אתה מעוניין לשמר את הרכב ולבצע החלפת איברים, צור קשר בפרטי

כבר חתמתי...

פורסם

לילה טוב.

לצערי אין לי אפשרות כלכלית ולא את הזמן להחזיר את הרכב למצבו הקודם.

כל הפנים שרוף, חלון קדמי וחלונות צדדיים מנופצים, כל כבלי החשמל והמחברים נמסו ומה שאפשר להגיד שנשארו שלמים זה המנוע, הגיר וכל מה שמתחת למכסה המנוע וחלקי המרכב החיצוניים למעט הגג.

ההוצאה על שחזור כזה היא מעל ומעבר ליכולות הכספיות שלי.

החלום שלי היה להשאיר את הרכב הזה נוסע לעוד הרבה מאד שנים.

תחזוקה שגרתית ונקיון ושמירה על הקיים היו קלים אבל לצערי, הרכב גמר אצלי את הקריירה.

לאח שלי יש דגם זהה. בימים הקרובים אנחנו נעביר מה שאפשר לרכב שלו והשאר יעלה השמיימה בתרגיל כיבוי אש כלשהו.

פורסם

אני לא מבין למה אתה כל כך נילחם כדי לתת את הרכב לכיבוי האש

יש פה חברי פורום שישמחו לקבל את הרכב ואפילו ישלמו לך סכום הוגן.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

מי שרוצה לקחת, מוזמן..אני לא נלחם אני פשוט לא רוצה לקבל בנוסף גם איזה קנס חביב מהמועצה על אחזקת מפגע.

בכל מקרה, זה יהיה אחרי שיוצאו מהרכב חלקים שונים.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מישהו פרסם סיטרואן BX GTI לשיפוץ ב-1000 ש"ח, אולי תוכל לעשות משתיים, אחת יפה:

היא נראית יפה:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=30&SubModelID=264&FromYear=1991&UntilYear=1992&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

רק עכשיו יצא לי להבחין בפוסט הזה.

אנשים חלאות שלא להאמין. בכל פעם אני מופתע מחדש מעליה ברמת הזבליות שאנשים מגיעים אליה. תחשבו עד כמה בן אדם חרא צריך להיות כדי במודע לבוא ולגרום נזק שכזה ככה סתם. אם הייתי תופס את החלאה על חם הייתי מגיע למאסר בוודאות - אין מחילה לפושעים שכאלה.

יש חדש בנוגע לחקירה?

• תוכן חדש...