Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חחחח, יופי, הצלחת להצחיק עם הציפיה שהמחירון יעלה לך את המחיר כי שילמת כמה שקלים, חזק! :lol: ואני חשבתי שרוכשי הונדה חדשה במחיר מופקע שרוטים..

טוב שמעו אתם צודקים, זה הדבר הכי הזוי שראיתי, נכנסתי שוב למחירון ורשמתי קילומטרג' של 100 אלף, והוא הקפיץ את המחירון ל 67 אלף, ושאני רושם 200 אלף זה מוריד לי מהמחירון, לא ידעתי את זה, ואם הייתי יודע לא הייתי קונה את הרכב במחיר כזה, למרות שקניתי אותו במחיר יותר זול מהמחירון שלוי יצחק נותן לאחר השקלול שזה 50 אלף כולל גג מקורי.

מה חשבת שגידול בקילומטראז' לא מוריד את המחיר?

• תגובות 136
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אה כן וניראה לכם הגיוני ש 12,700 אלף ש''ח ירדו מהמחירון לאחר שיקלול ותוספת גג מקורי? תגידו אתם רצינים?

ואת מי זה מעניין כמה הייתה משלם על רכב כזה? יש מחירון לא אני ולא אתה קובעים אותו!

ואני מאכל לכל רכב את האמינות של הונדה, מי שלא יודע מזה הונדה שלא ידבר בכלל, המחירון של הונדה שומר על עצמו יפה מאוד בניגוד לשאר המתחרים.

המחירון דפוק, לא יכול להיות שהוא מוריד מהמחיר, ולא יכול להיות שאני בא לרשום את מועד עליה לכביש, והוא רושם לי מועד מ 2008 ומעלה.

מישהו פה לא הקשיב בלימודים- היצע וביקוש.. אלא אם כן יצחק לוי יהיה מוכן לרכוש את האוטו שלך|:

עריכה: איזה מוזר זה להגיד יצחק לוי....

פורסם

כניראה שאני עוד חדש בקטע של המחירונים, שמעו היה לי הונדה שנת 97 ושם הקילומטרג' לא שיחק בשיקלול לא למעלה ולא למטה, אבל בשנים האלה השיקלול בכלל לא תופס זה אני יודע.

היה לי גולף דור 5 שנת 2008 ושם השיקלול כן תפס ביחס לקילומטרג' ומועד עליה לכביש, אגב בגולף הקילומטג היה 73 אלף, הייתה אצלי עד ליפני חצי שנה.

אז גם לא ידעתי שעליה לכביש היא החל מ 2008 וגם לא ידעתי שקילומטרג' גבוה מוריד בשיקלול,

אבל טוב לדעת, מה לעשות, בחיים אף פעם לא מפסיקים לילמוד.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם
מחיר המחירון של ההונדה סיביק גבוה יותר משל מקבילותיה המשפחתית מכמה סיבות.

1. יש לה מנוע 1.8 ולא 1.6.

2. יש לה תיבת הילוכים בת 5 מהירויות.

3. הסיביק מכונית איכותית ואמינה להפליא, ללא אף "מחלת ילדות".

4. היא מצויידת ומאובזרת היטב.

לסיביק מהדגם של פותח השרשור יש גיר אוטומט בעל 4 הילוכים. מדובר בשנת הייצור האחרונה של הדגם הנ״ל, כלומר מדובר בדגם מיושן על כל המשמעויות שלך לכך, לרבות בטיחותיות (רק 4 כריות אויר).

רק בהמשך שנת 2006 החל להימכר הדגם החדש יותר בעל 5 הילוכים (ייתכן שפותח השרשור קיבל את המחירון של הדגם החדש יותר, למרות שגם לגביו המחירון מוגזם).

כל רכב יפני מאותו שנה יהיה אמין כמו הסיביק (כלומר אפס תקלות, או כמעט אפס תקלות, בקילומטרז שנתי ממוצע ואני יודע זאת מידיעה אישית לפחות לגבי מיצובישי לנסר ומאזדה 3).

לסיביק אולי איכות הרכבה טובה וחומרים עמידים, אבל איכותיים הם לא.

ולגופו של ענין, פותח השרשור אכן שאל רק לגבי ההפחתה הניכרת ממחיר המחירון, שנובעת מהפרמטרים של הרכב הספיציפי, אבל אני מצאתי לנכון להתייחס למחירון בכללותו.

לדוגמה מאזדה 3 עם מנוע 2 ליטר מציעה ביצועים עדיפים משמעותית על הסיביק, מאובזרת משמעותית והדגם המפואר הגיע עם 6 כריות אויר והיא גם רכב טוב יותר מהסיביק הנ״ל.

תיקון להודעתי הקודמת שנתון 2006 החל בתאריך 01/05/2005 והסתיים בתאריך 30/05/2006.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

השקלול מתבצע לפי חישוב של ק"מ ממוצע לשנה. רכב בן 6 שעשה 100 אלף ק"מ נחשב לרכב שנסע לפי הממוצע (ואפילו קצת מתחת), רכב שעשה מעל 200 אלף ב-6 שנים עשה הרבה מעל הממוצע, ולכן המחיר שלו יורד (ולצורך העניין אין בכלל משמעות אם המנוע מסוגל לעשות גם מליון ק"מ, המחשבה כאן היא על רכב שכל המכלולים שלו התאמצו מעל לממוצע).

כך גם מבחינת ידיים יש התחשבנות על מעבר ידיים שהוא מעל לאיזשהו ממוצע מקובל.

לגבי התוספות- התוספת שלהם למחירון היא לפעמים קטנה מאוד. ייתכן שללא התוספות האלה, המחיר המשוקלל שקיבלת היה אפילו נמוך יותר (אתה יכול לבדוק את זה בקלות, ולהעריך מה שווי התוספות של הרכב בהתאם).

ברכבים בני יותר מ-10 שנים, היד כבר לא משחקת תפקיד בשקלול, הק"מ עדיין כן. רכב בן 15 שנסע פחות מהמוצע עדיין יזכה לתוספת קטנה למחיר המחירון שלו, אבל באחוזים זו תהיה תוספת די קטנה, ובכל מקרה הרכבים האלה כבר נמכרים יותר לפי מצבם הכללי מאשר לפי נתונים יבשים כמו יד וק"מ.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם
אהם, מסרקי הגה, אהם...

לא ששמעתי.

חבר טוב שלי מנהל המחלקה הטכנית של הונדה, ולדבריו הסיביק (והאקורד) מפגינה אמינות ברמה גבוהה מאד.

בנוסף, הסיביק שורדת היטב את השנים, וגם לאחר 15 שנה הן נראות ונוסעות היטב.

לא סתם שנים רבות מדורגת הונדה בפסגת סקרי האמינות שנים רבות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
לסיביק מהדגם של פותח השרשור יש גיר אוטומט בעל 4 הילוכים. מדובר בשנת הייצור האחרונה של הדגם הנ״ל, כלומר מדובר בדגם מיושן על כל המשמעויות שלך לכך, לרבות בטיחותיות (רק 4 כריות אויר).

רק בהמשך שנת 2006 החל להימכר הדגם החדש יותר בעל 5 הילוכים (ייתכן שפותח השרשור קיבל את המחירון של הדגם החדש יותר, למרות שגם לגביו המחירון מוגזם).

כל רכב יפני מאותו שנה יהיה אמין כמו הסיביק (כלומר אפס תקלות, או כמעט אפס תקלות, בקילומטרז שנתי ממוצע ואני יודע זאת מידיעה אישית לפחות לגבי מיצובישי לנסר ומאזדה 3).

ולגופו של ענין, פותח השרשור אכן שאל רק לגבי ההפחתה הניכרת ממחיר המחירון, שנובעת מהפרמטרים של הרכב הספיציפי, אבל אני מצאתי לנכון להתייחס למחירון בכללותו.

לדוגמה מאזדה 3 עם מנוע 2 ליטר מציעה ביצועים עדיפים משמעותית על הסיביק, מאובזרת משמעותית והדגם המפואר הגיע עם 6 כריות אויר והיא גם רכב טוב יותר מהסיביק הנ״ל.

לסיביק אולי איכות הרכבה טובה וחומרים עמידים, אבל איכותיים הם לא.

אתה טועה יש 5 הילוכים, אתה כניראה חושב שמדובר בדגם אחר ה 2006 צורה ישנה, שלי בכלל זה 2007 אין פה מה לטעות בכלל

עןד שכחתה לציין שמזדה 3 בנפלח 2.0 בולעת דלק בניגוד להונדה סיויק 1800.

זה הונדה סיויק סדאן החדשה

תמונה של הרכב שלי (עוד לא שיניתי חתימה אולי בגלל זה התבלבלת)

cfan.jpg

פורסם
לא ששמעתי.

חבר טוב שלי מנהל המחלקה הטכנית של הונדה, ולדבריו הסיביק (והאקורד) מפגינה אמינות ברמה גבוהה מאד.

בנוסף, הסיביק שורדת היטב את השנים, וגם לאחר 15 שנה הן נראות ונוסעות היטב.

לא סתם שנים רבות מדורגת הונדה בפסגת סקרי האמינות שנים רבות.

חוץ מזה לא שמעתי על בעיות, אבל המסרקים נוזלים לפעמים ואם תשאל את החבר שלך לגבי עלות של אחד כזה בחברה, כדאי שתשב כשהוא יענה :twisted:

אסמכתאות לאמינות של הונדות יש לי בבית - לאבי הייתה סיוויק 97 הרבה שנים ועכשיו יש לו אקורד 08, שתיהן מעולות (באקורד אבי החליף בלואור ביוזמתו לאחר שזה התחיל להרעיש, וזהו).

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
חוץ מזה לא שמעתי על בעיות, אבל המסרקים נוזלים לפעמים ואם תשאל את החבר שלך לגבי עלות של אחד כזה בחברה, כדאי שתשב כשהוא יענה :twisted:

אסמכתאות לאמינות של הונדות יש לי בבית - לאבי הייתה סיוויק 97 הרבה שנים ועכשיו יש לו אקורד 08, שתיהן מעולות (באקורד אבי החליף בלואור ביוזמתו לאחר שזה התחיל להרעיש, וזהו).

אתה כאילו מדבר על מקרים בודדים ומכליל אותם כמחלה להונדה בככלי, היה לי עד ליפני שבוע סיויק 97 זאת שהחתימה, אוטו מעולה 3 שנים אצלי תקלות מיוחדות לא היו, מחלות זה במנועים של הדלתות, פלסטיקים עדינים, וקונסולה שנשברת או נסדקת ב 85 אחוז מהרכבים שהחזיקו על לזמן הזה.

חוץ מיזה אוטו מעולה הגיע לי עד 280 אלף עם גיר ומנוע מקורי ועד עכשיו עובד בצורה מעולה נוסע חלק ומה לא.

אין על הונדה, הייתה לי גולף 2008 רק 4 חודשים והעפתי אותה כי הלכתי על דגם 1600 עגלה ואכלה דלק 1.7,5

פורסם

מחירון נקבע לפי היצע וביקוש -לא מתאים לכם המחיר? יש רכבים אחרים באותה קטגוריה.

לא מבין למה צריך לקבוע מסגרות של מחירים לפי שנים. גם הטויוטה הישנה שלי עלתה

מחיר שהייתי יכול להתקדם לפחות ב 6 שנים קדימה. נו אז מה? כל אחד קונה לפי צרכיו

והמחיר תמיד נלקח בחשבון.

מעבר לזה,אני לא הייתי לוקח רכב שנת 2006 (לא משנה איזה) יד שלישית עם200.000 קילומטר

ולא משנה מה מצבו.

פורסם

אבל טוב לדעת, מה לעשות, בחיים אף פעם לא מפסיקים לילמוד.

מר הונדה 97, תעצור לשנייה ותחשוב בהגיון. האם אתה היית משלם את אותו המחיר לסיוויק 2007 עם 100 אלף ק"מ ולסיוויק 2007 עם 200 אלף ק"מ? לא, נכון? אז למה שמחיר המחירון שלהן יהיה זהה?

באותה המידה, היית מעדיף לקנות סיוויק מיד ראשונה או מיד שלישית? (בהנחה והמצב שלהן זהה). וכן הלאה...

ורק למען הסר ספק - מי שצריך לקבוע את המחירון הוא אני ואתה. או ליתר דיוק - הקונים והמוכרים. לא איזה אדם הזוי שצוחק כל הדרך אל הבנק...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

2007 עם 200000 ק"מ ושילמת עליה 50,000?

מה אתה יוסי פרנקוס?

נכון הונדה סיוויק באמת אחת המכוניות הכי אמינות שאי פעם יוצרו אבל ראבק 50K לרכב עם 200K ק"מ, 'קצת' יקר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
אתה כאילו מדבר על מקרים בודדים ומכליל אותם כמחלה להונדה בככלי, היה לי עד ליפני שבוע סיויק 97 זאת שהחתימה, אוטו מעולה 3 שנים אצלי תקלות מיוחדות לא היו, מחלות זה במנועים של הדלתות, פלסטיקים עדינים, וקונסולה שנשברת או נסדקת ב 85 אחוז מהרכבים שהחזיקו על לזמן הזה.

חוץ מיזה אוטו מעולה הגיע לי עד 280 אלף עם גיר ומנוע מקורי ועד עכשיו עובד בצורה מעולה נוסע חלק ומה לא.

אין על הונדה, הייתה לי גולף 2008 רק 4 חודשים והעפתי אותה כי הלכתי על דגם 1600 עגלה ואכלה דלק 1.7,5

אתה כותב מתוך התגוננות ואינסטינקט ובכלל לא קורא עד הסוף את מה שכתבתי. שים לב שחוץ מהקטע על מסרקי הגה (בדגם שקנית, לא ב-97) לא שמעתי על בעיות, ויש לי מספיק הונדות, כולל 2 כאלה אצל 2 שותפים למשרד ועוד אחת אצל אבא של חבר טוב, כדי לדעת.

אגב, אין לי מושג מאיפה הבאת בעיות במנועי דלתות ועוד פחות יש לי מושג מאיפה הנפצת פלסטיקים עדינים וקונסולה שנשברת בדגמי 97. לאבי הייתה סיוויק 97 במשך 6 שנים והמון ק"מ (לא זוכר במדויק, אבל לדעתי מעל 150 ואולי אפילו 200K רק אצלו) והיא עוד שרדה אותי ואת אחי על ההגה. ידנית, אגב. אין לי מושג מה צריך לעשות לקונסולה בשביל שהיא תישבר או תיסדק - איכות הייצור שלה בסדר גמור. היא לא הייתה נטולת חסרונות - העברת ההילוכים, למשל, לא הייתה נעימה, ותנוחת הנהיגה הייתה מאד נמוכה (הפריע יותר לאשתי ולא לי), אבל בסה"כ מכונית מצוינת.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
טוב שמעו אתם צודקים, זה הדבר הכי הזוי שראיתי, נכנסתי שוב למחירון ורשמתי קילומטרג' של 100 אלף, והוא הקפיץ את המחירון ל 67 אלף, ושאני רושם 200 אלף זה מוריד לי מהמחירון, לא ידעתי את זה, ואם הייתי יודע לא הייתי קונה את הרכב במחיר כזה, למרות שקניתי אותו במחיר יותר זול מהמחירון שלוי יצחק נותן לאחר השקלול שזה 50 אלף כולל גג מקורי.

אתה רציני? באמת לא ידעת שק"מ גבוה מאוד מוריד את המחירון בהתאם? :shock:

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
מר הונדה 97, תעצור לשנייה ותחשוב בהגיון. האם אתה היית משלם את אותו המחיר לסיוויק 2007 עם 100 אלף ק"מ ולסיוויק 2007 עם 200 אלף ק"מ? לא, נכון? אז למה שמחיר המחירון שלהן יהיה זהה?

באותה המידה, היית מעדיף לקנות סיוויק מיד ראשונה או מיד שלישית? (בהנחה והמצב שלהן זהה). וכן הלאה...

ורק למען הסר ספק - מי שצריך לקבוע את המחירון הוא אני ואתה. או ליתר דיוק - הקונים והמוכרים. לא איזה אדם הזוי שצוחק כל הדרך אל הבנק...

לגבי מי קובע את המחירון זה אין מה לעשות, לוי יצחק רוצח מכוניות, אם המחירון של יד 2 היה מתקבל כולם היו מרוצים.

האמת שיש לי משהו דפוק בראש בקטע של מכוניות, גם שיש גורם שלילי ברכב ואני מודע אליו, כמו כאן בקילומטרג', יש גורם אחר שמושך אותי ומנטרל את הגורם השלילי.

במקרה הזה זה היה ההונדה שהיא בצבע לבן כולל הגג המקורי. זה מה שהדליק אותי, אני עדיין לא מצטער על זה כי אני יודע שקילומטרג' זה שטויות בקטע של הונדה, אבל זה שזה פוגע חזק במחירון לא ידעתי ומבאס אותי לדעת את זה עכשיו.

אז לשאלתך הונדה עם 100 או 200 הייתי מעדיף את ה 200 אם היה בה את המיכלולים שאני מחפש צבע לבן עם גג.

ראיתי ביד 2 הונדות ב 47 אלף קילומטרג' נמוך יותר, אבל לא בצבע לבן ולא עם גג, ובטוח שלא אמצע עם גג במחיר כזה. מצב הרכב הוא באמת מצויין מכנית פיקס, האוטו נבדק ליפני הקניה והכל נמצא תקין, חוץ מעניין של תושבת מנוע שהומלץ להחליף.

• תוכן חדש...