Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או משהו כזה - יש שם 2 אחים ב 2 מוסכים נפרדים (סכסוך) ליד מכון דרום - עשו רושם נחמדים והעיקר - זולים !!! הבעיה האם הם אמינים ???

ועוד - מה זה מהנדס רכב? באתר של מוסך רנו בירושלים כתוב שכולם מהנדסי רכב ?!

ועוד- האם אתם מכירים ספרות בעברית טובה להבנת המנוע והחשמל ברכב ? או מקום שאפשר לקנות ?

תודה.

פורסם
או משהו כזה - יש שם 2 אחים ב 2 מוסכים נפרדים (סכסוך) ליד מכון דרום - עשו רושם נחמדים והעיקר - זולים !!! הבעיה האם הם אמינים ???

ועוד- האם אתם מכירים ספרות בעברית טובה להבנת המנוע והחשמל ברכב ? או מקום שאפשר לקנות ?

תודה.

בקשר לספרות, יש את הספרים של היינס, ניתן להזמין אותם מהאתר בחו"ל (קשה למצוא אותם בארץ, פעם הם היו נמכרים ב"אוטו דיפו") אבל הספרים האלה באנגלית, אני לא מכיר ספרות בעברית . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תודה.

169 ש"ח לטיפול 10,000 ? :shock:

גם אם מדובר ברכב ישן וחלפים זולים מאוד - ואפילו אם מדובר במחירים "לא כולל מעמ", איפה יש כאן רווח ? (בהנחה שהעסק הוא חוקי כמובן והחלפים הם: שמן מנוע, מסנן שמן מנוע, מסנן אויר, מסנן דלק ו-4 פלאגים)

משהו כאן נראה לי מסריח...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

זוכרים את השרשורון הזה :?:

איציק, חיפשת איפה ה"סירחון" :?:

אז הנה הכתבה מ-Ynet על העוקץ שבטיפול.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2799119,00.html

אז נכון, הסנקציות שהאיגוד יכול להטיל הן מגוכחות(מושעה מהאיגוד-"ביג דיל").

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

תודה.

תגיד, אתה לא קורא עיתונים?! הבן אדם פושע!!! נזרק מאיגוד בעלי המוסכים לשנתיים עקב רמאות כלפיי לקוחות שבאים אליו!!!

היה השבוע ב YNET! ובכלל, תיזהר ממחירים זולים במיוחד...

תמיד יש קאטצ'!

:shock:

רון

פורסם

הופיע גם בכלבוטק או באמנון לוי (ראיתי, אבל אני לא זוכר באיזה ערוץ).

הבן אדם פשוט חלאה. כשהוא קולט לקוח שלא כל כך מבין, דוחף לו תיקונים לא נחוצים במחירים מפולפלים.

אין דבר כזה מציאות.

פורסם

אני אחד מנפגעי המוסך הזה שחודש אחרי הטיפול הראו אותו בכולבוטק

באתי עם מכונית לאחר קניה, וגם אני נמשכתי למחיר המגוחך של טיפול ה 10000

אז נכון, הטיפול הוא זול, אבל בדרך הם חתכו לי כמה צינורות והראו לי איך משאבת הבלם שלי נוזלת "פתאום", ועוד דברים נחמדים.

אני עדיין לא מבין איך לא סגרו להם את המוסך???!!

ג'סטי 92 מנוע 1000 העונה לשם "אלפרד"

פורסם

אזהרה מעוד בלוף - יש בראשון לציון מזגניסט (לא זוכר את השם) בתחילת הרצל.

הם מפרסמים בעיתונות המקומית בראשון שהם עושים מילוי גז ב- 80 ש"ח.

אז הייתי אצלם, ותוך כדי שאני באוטו מחזיק סל"ד בזמן המילוי, המזגניסט אמר שהוא בודק לי את המערכת והתעסק לי בגריל הקדמי. לא ראיתי מה הוא עושה כי מכסה המנוע היה פתוח והסתיר לי.

אחרי מילוי הגז הוא אמר לי שהמאוורר של רדיאטור המזגן דפוק אצלי ושאם לא אטפל בזה מייד לחץ הגז במערכת יעלה בהפעלה הראשונה ונזקים איומים בקנה מידה גלובלי ייקרו.

אני דווקא זכרתי שהמאוורר בסדר כי הפעלתי את המזגן וניסיתי לבדוק מה קורה איתו לפני שהלכתי למלא גז.

אמרתי לו שאין בעיה ועד שאני לא מסדר את הבעיה אני לא מפעיל מזגן. הוא היה ממש ממש מבואס מזה שלא השתכנעתי.

אז אחרי ששילמתי 96 שקלים - כי הזונות מפרסמים בעיתון מחיר בלי מע"מ!, הלכתי הביתה ומה גיליתי? הוא ניתק לי את הנעל כבל מהמנוע של המאוורר! חיברתי אותה חזרה והמאוורר חזר לעבוד כמו ענק.

אין גבול לרמאות!

ראו הוזהרתם!

פורסם

תודה.

תגיד, אתה לא קורא עיתונים?! הבן אדם פושע!!! נזרק מאיגוד בעלי המוסכים לשנתיים עקב רמאות כלפיי לקוחות שבאים אליו!!!

היה השבוע ב YNET! ובכלל, תיזהר ממחירים זולים במיוחד...

תמיד יש קאטצ'!

:shock:

בזיק מה אתה קופץ :multi:

תעיף מבט שנית על תאריך ההודעה המקורית(שישי פבר' 14, 2003 11:15 am), ועוד מבט על הכותרת שלי(עדכון מן העבר).

עכשו כל שנותר לך זה להתנצל :oops:

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

שלום לכולכולם.

מתי תלמדו איין מתנות רק בחג המולד!!!

לא יתכן שמוסך יעשה טיפול 10.000 בסכומים המגוחכים האלה.

החלקים עולים יותר כאשר מישטמשים בחלקים איכותיים ולא סוג ז.

כגון מסנני שמן מטורקיה או זיופים חרה מתוצרת הארץ. אף מוסך לא עובד

בהתנדבות! טיפול 10.000 כראוי אמור לעלות בממוצע כ500 ש"ח.

מי שמחפש בזול מגיעה לא שיוכל אותה וילמד בדרך הקשה.

למשל לא מחלפים מסמן שמן אלה מפרקים אוטו ומנגבים יפה יפה והרילך מסנן כאילו חדש

למשל עים יש מזגן שמסתיר פלג אז לא מחלפים את הפלג כי אי אפשר ליראות.

שמן מנוע לא מרוקנים את כל התחולה רק חצי "זה מספיק" ומוסיפים שמן דרגה ז

והנה לכם טיפול 10.000 ב180 ש"ח לבריאות :mad:

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

היום יצא לי לעבור ליד המוסך המדובר ברחובות, כתוב על שלט ענק טיפולי 10 ב 170 ש"ח מחיר הכרות. לא יודע מה העניין אבל בכל מקרה יש לי מנורה שרופה ונאמר לי שבשביל להחליף אותה יש צורך בפרוק כל קופסת הפיוזים בתא המנוע שזה אומר עבודה גדולה בשביל מנורה קטנה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

פיאט! לך תבין מה עבר להם בראש כשהם החליטו לשים את הפיוזים צמוד למנורה, בכל מקרה כנראה שאני אגש למוסך מורשה שכמובן יקח לי על זה לפחות 100 ש"ח עבודה ועוד 50 שקל מנורה H7 (מה זה המנורה הזאת בכלל ומה מחירה?) ואני מתכוון להוציא מהם צפצפה חדשה על חשבון אחריות למה כל חצי שנה היא נשרפת משום מה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תודה.

אם זה המוסך של שרון באזור תעשיה של רחובות שמתמחה במאזדה (נדמה לי ששמו "מוסך הרכב", אני אבדוק שוב בחשבונית), אז אני יודעת במה מדובר.

בעל הרכב הקודם של הבייבי שלי עשה שם טיפול 10,000 כשבועיים לפני שקניתי את האוטו. את מחיר הטיפול גיליתי כחודש לאחר קניית האוטו כאשר הגעתי לשם לצורך קבלת העתק החשבונית (אני מקפידה על היסטוריית טיפולים מלאה).

המחיר כשאני הגעתי היה 170 ש"ח לטיפול 10,000. לגבי המחיר הזול, שרון טען כי המוסך חדש מאד, ולכן יש מחירי הכרות. שרון הוסיף שכהבעלים הקודמים עשה את הטיפול, הוא היה אף יותר זול (לפי החשבונית 130 ש"ח+ מע"מ).

ההשלכות של המחיר הזול היו פלאגים דפוקים (פלאגים שמתאימים ליפניות) שכפי הנראה גרמו לי לבעיות התנעה חמורות בבקרים+ שמן 20/50 (ולא 40/10) ומסנן שמן דפוק.

הבנתי משרון שהוא ניסה להשחיל בטיפול עוד דברים, שלהם לא הסכים בעל הרכב (ברקסים, טיימינג, ציריה). גם אותי הוא ניסה למשוך במחירים זולים יחסית לעשות שם תיקונים.

אולי זו באמת הדרך שלו להרוויח.

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

• תוכן חדש...