Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספוג אקוסטי בזול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז החלטתי לחזור לתחביב הישן - תופים. הכוונה היא לקנות מערכת אלקטרונית כדי להימנע מצרות עם השכנים והמשפחה.

למרות שהמערכת אלקטרונית, עדיין יש את הרעשים מהמכה של המקל בפד הגומי והיות ואני מנגן בעיקר בשעות הערב - לילה, אני רוצה לחסום עד כמה שאפשר את הבריחה של הרעש הזה החוצה.

לחדר המיועד יש פוטנציאל לא רע, אין לו קירות משותפים עם חדרים אחרים (רק תקרה משותפת עם רצפת המטבח) הוא חצי שקוע באדמה ובעצם נמצא מפלס מתחת לקומת המגורים.

שורה תחתונה, אני מחפש ספוג אקוסטי מהסוג הנ"ל:

http://www.signal-audio.co.il/140186/%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%92-%D7%90%D7%A7%D7%95%D7%A1%D7%98%D7%99-%D7%9E%D7%9C%D7%9E%D7%99%D7%9F

העניין הבעייתי הוא המחיר. חתיכת ספוג של 60 ס"מ X 60 ס"מ עולה 75 ש"ח מה שמביא את המחיר למטר ל 210 ש"ח.

תכפילו ב 20 בערך (לצפות קירות ואולי גם תקרה) ותגיעו לכמה אלפים טובים...

מישהו יודע עם ניתן להשיג את החומר הנ"ל בזול?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

מה גיל המבנה, ידוע לך מאיזה חומר עשויים הקירות?

מניסיון של חברים בבניינים משותפים, בדרך כלל מספיק בידוד מהרצפה (שאתה פחות צריך), ואולי איטום של הדלת.

אם אתה רוצה לבודד מהרצפה בצורה טובה וזולה, תושיב את המערכת על לוח עץ עבה עם שטיח עליו, וכל העסק עומד על רגליים מחצאי כדורי טניס. מבודד הכל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...