Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שזה כלי מצוין שיכול לתרום לכל בעל עסק, אבל יש שם דברים שאני עדיין לא מבין.

1. אני מעוניין להפנות את הפוסט לאנשים מאורסים. פייסבוק מציע לי בסעיף אחד לבחור אם אני רוצה להתייחס למצב המשפחתי שלהם (שם אני בוחר מאורסים כשנה + מאורסים כחצי שנה)

מתחת לזה הוא נותן לי לבחור האם אני רוצה להתייחס לסטטוס מערכת יחסים שלהם- ברגע שאני מסמן "מאורס" זה פתאום מצמצם את כמות האנשים שיכלתי להגיע אליהם, אע"פ שכבר למעלה סימנתי לפנות רק לזוגות מאורסים.

למה זה קורה לעזאזל ?

2. בנוסף- האם יש אפשרות לסמן שקהל היעד שלי יהיה אך ורק קהל שעשה לייק לעמוד פייסבוק מסוים ? (נניח קהל שעשה לייק לעמוד פייסבוק של עיצוב שמלות כלה)

כי בדרך אחרת אני לא מבין איך אפשר למקד את הפרסום בשביל שיהיה אפקטיבי גם מבלי להשקיע 3000 ש"ח ביום.

אני אשמח אם יש מישהו שמתעסק בזה \ התנסה בזה ויכול לתת כמה טיפים.

תודה מראש

פורסם

קודם כל, יש ה-מ-ו-ון מידע ברשת, חלקו מעודכן יותר וחלקו פחות, אבל לא חסרים טיפים ומדריכים אפילו בעברית.

1. כלי הסינון של פייסבוק קצת מוזרים וצריך לשחק עם כל פילטר דקות ארוכות כדי להגיע לתוצאה רצויה, לדעתי במקרה שלך תבחר אחד מהסינונים בגלל שאתה בעצם בוחר את כל האנשים ששינו את המצב המשפחתי למאורס ובנוסף את את הסטטוס של מערכת היחסים. תיצור שתי מודעות ותראה מי מהן מצליחה יותר ואותה תשאיר.

2. זו קצת בעיה אם אתה לא מנהל הדף אבל אתה יכול לסנן לפי "תחביבים" או מה אנשים אהבו, פשוט תתחיל להוסיף מילים רלוונטיות ותראה כמה אנשים מצטרפים והאם זה נראה לך הגיוני.

בגדול, הדרך היעילה שעבדה בשבילי בפייסבוק זה להוציא כמה מודעות שונות בתקציב קטן ולראות מה עובד ואותו להשאיר עם הגדלת תקציב.

תעמיד לעצמך מטרות ויעדים מוגדרים ומדידים כדי שתוכל לדעת האם זה היה אפקטיבי מספיק בשבילך.

בהצלחה!

פורסם
קודם כל, יש ה-מ-ו-ון מידע ברשת, חלקו מעודכן יותר וחלקו פחות, אבל לא חסרים טיפים ומדריכים אפילו בעברית.

1. כלי הסינון של פייסבוק קצת מוזרים וצריך לשחק עם כל פילטר דקות ארוכות כדי להגיע לתוצאה רצויה, לדעתי במקרה שלך תבחר אחד מהסינונים בגלל שאתה בעצם בוחר את כל האנשים ששינו את המצב המשפחתי למאורס ובנוסף את את הסטטוס של מערכת היחסים. תיצור שתי מודעות ותראה מי מהן מצליחה יותר ואותה תשאיר.

2. זו קצת בעיה אם אתה לא מנהל הדף אבל אתה יכול לסנן לפי "תחביבים" או מה אנשים אהבו, פשוט תתחיל להוסיף מילים רלוונטיות ותראה כמה אנשים מצטרפים והאם זה נראה לך הגיוני.

בגדול, הדרך היעילה שעבדה בשבילי בפייסבוק זה להוציא כמה מודעות שונות בתקציב קטן ולראות מה עובד ואותו להשאיר עם הגדלת תקציב.

תעמיד לעצמך מטרות ויעדים מוגדרים ומדידים כדי שתוכל לדעת האם זה היה אפקטיבי מספיק בשבילך.

בהצלחה!

העניין הוא שאני לא מחפש רק לייקים אלא פניות.

עוד משהו שאני לא מבין- על חלק מהפרסומים שאני שם גובים 0.5 ש"ח לקליק, ועל חלק גובים 6 ש"ח לקליק

למה?

פורסם

שיטת התמחור בפייסבוק היא כמו מכרז.

לפייסבוק יש אלגוריטם שמחשב כמה מרכיבים לכמה הולך לעלות לך קליק. הוא קודם מחשב מה הסיכוי שלך לקבל קליקים, זה עניין של "למידה של המערכת" המערכת למעשה ככל שהזמן יעבור תלמד כמה הפרסומת שלך פופולרית. ככל שהיא פופולרית (ונלחצת יותר) ככה פייסבוק מרגישים שהיא נכונה יותר עבור המשתמשים ואז קורים 2 דברים:

1. המודעה שלך תהיה יותר למעלה.

2. המחיר של המודעה ירד.

כאשר פייסבוק אומרים לך שקליק יעלה סכום מסויים של כסף הם עושים חישוב נטול למידה של כמה ה-BID הגבוה שזוכה בקליק.

בכל מקרה הניסיון שלי מלמד כמה דברים:

1. תתעלם מכמה יעלה לך קליק, בהגדרת התמחור אל תתן הצעת מחיר מקסימלית לקליק או CPM אלא תבחר ב- Optimise to get more clicks. ככל שיהיו לך יותר קליקים יש לך יותר סיכוי למכירות\המרות. תן לאלגורטים של פייסבור לחשב מה טוב עבורך.

2. תעשה כמה שיותר ניסויים. תנסה תמונות שונות, תירגותים (מהמילה TARGET) שונים עד שתמצא את מה שעובד הכי טוב בשבילך ואת השאר תעיף.

3. תכין כסף, הניסויים האלה עולים כסף. בהתחלה עד שאתה עולה על הגל אתה מפסיד כסף.

יש לי דיי הרבה ניסיון בפרסום בפייסבוק, תרגיש חופשי לשאול.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

קאררה - מבחינת אחוזים אני רואה יותר היענות (לייקים) מבני מיעוטים, וכשהגדרתי ערים ספציפיות כמו תל אביב, ראשון, רעננה, יבנה, אז בכלל לא ראיתי היענות, אבל פתאום כל קליק עלה ל 6 ש"ח

אני סך הכל רוצה לדעת שהפוסט שלי מוצג בפני זוגות מאורסים מאיזור המרכז, ולא בני מיעוטים :)

פורסם

אני מניח שאתה תקליטן חתונות.

ROI = Return of investment

כמה החזר אתה רואה מהכסף שאתה משקיע על הפרסום.

איך נראה העמוד שאליו אתה שולח את הקליקים (נקרא דף נחיתה) ? הם הוא דף שגורם למשתמש להשאיר את פרטיו בדף או שמדובר על האתר האישי שלך ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...