Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום

יש לי רכב לבן ונוצר כתם דלק ליד פתח המילוי. למישהו יש רעיון כיצד להסיר אותו מבלי לפגוע בצבע ובברק של הרכב?

תודה

פורסם

תמהול חומצה פלואורואנטימונית ביחס של 1/4 עם טרמפנטין ותשייף ידני עם נייר זכוכית 80, כמובן שלפני כל זה אתה חושף את משטח העבודה לחום עם מבער פלזמה.

אל תשכח לעבוד עם כפפות לטקס שלא יגרד לך הידיים אח"כ..

פורסם
תמהול חומצה פלואורואנטימונית ביחס של 1/4 עם טרמפנטין ותשייף ידני עם נייר זכוכית 80, כמובן שלפני כל זה אתה חושף את משטח העבודה לחום עם מבער פלזמה.

אתה רציני בחור ???

תנסה אלכוהול או אצטון.

אתה יכול לנסות גם פוליש גס.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

פוליש גס בקלות יוריד את זה,למרות שמהכרותי עם כאלה שנשפך להם גם סולר בכמויות וגם כאלה עם בנזין שטיפה טובה מורידה את זה ,אבל בכל זאת תמיד יש אפשרות להשתמש בפוליש אם זה לא מספק אותך.

Miata ND2

פורסם
למישהו יש עוד רעיונות כיצד להוריד את הכתם?

כמה שזה יכול להיות מצחיק, הכתם שיש לך על הפח הוא שומני.

אני משער שתדלקת סולר..

תנסה לקחת מטלית ספוגה בבנזין ולשפשף את זה על הכתם.

יש לי הרגשה טובה שזה יעזור.

פורסם

:lol:

• תוכן חדש...