Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף כל סוף הנקסוס 10 שלי קיבל אתמול בערב את העדכון.

ממה שהספקתי להתרשם, באמת התפעול הכללי מרגיש יותר חלק וזריז מבעבר. וילון הקיצורים עכשיו נצבע בלבן וסודר טיפה מסך ההגדרות. לגבי זמן הסוללה וכ"ו עוד אין לי כמובן מידע.

אני לא יודע אם זה אומר משהו, אבל אפליקציית הביצועים AnTuTu הראתה ציון כללי של 20,860 במקום 20,160 לפני העדכון.

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא הרגשתי שיפור ע"פ 4.3 מבחינת צריכת חשמל. בין 3.5 ל 4 שעות זמן מסך.

7erunymu.jpg

7ajavupa.jpg

אצלי 4.4 מחולל פלאים עם חיי הסוללה, סביר להניח שגם את הלילה הזה הסוללה תשרוד בלי הטענה על IDLE.

תמונה אחת שווה 1000 הקלדות: :)

?ui=2&ik=bb3b765087&view=fimg&th=14295adc1924273b&attid=0.1&disp=inline&realattid=1452790341740527616-local0&safe=1&attbid=ANGjdJ-BFIlA-NMynbAdWtbAyfbGhwxCKmoV65p5feR0NO-CiJdgrG8-2dHJIP9Q9IeMUwqOmJ6fka6859z_9BqjPiocCDyUNI8o6t4pkC7PfE5Jk5nrJUJsIQcpISE&ats=1385490688800&rm=14295adc1924273b&zw&sz=w1568-h811

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

מישהו יכול לעזור עם התופעה בתמונה?

אין אפשרות לבחור חשבון לגיבוי למרות שיש לי סנכרון עם החשבון בגוגל. זה קורה בחלק מהרומים 4.4

2013_11_26_10.08.42.jpg

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

קיבלתי עדכון לנקסוס 4 ואני מפחד לעדכן שלא ימחקו לי דברים מסוימים ואפליקציות יפסיקו לעבוד, האם אפשר לעדכן בראש שקט או שצריך לעשות כמה פעולות לפני?

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם
קיבלתי עדכון לנקסוס 4 ואני מפחד לעדכן שלא ימחקו לי דברים מסוימים ואפליקציות יפסיקו לעבוד, האם אפשר לעדכן בראש שקט או שצריך לעשות כמה פעולות לפני?

אפשר בראש שקט, עשיתי והכל נשאר עובד.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לא נמחק ולא נעלם שום דבר בעדכון (אנחנו כמובן לא מדברים על עדכון של רום פרוץ אלא מקורי דרך האוויר)

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

הוא בוטל בנקסוס 5,נשאר כסדרו ב4

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
שלשום קיבלתי עדכון..ומה אגיד? מלא באגים. התבאסתי לאללה. לא היה אמור להתבטל הפס השחור של הכפתורים?

גוגל מתחילים להתנהג בצורה שמזכירה חברות ותיקות מהם, שרובנו הורגלנו לשנוא. גם מניעת העדכון באופן רשמי מבעלי הגלקסי נקסוס תמוהה בעיני.

בדבר העניין עם הפסים השחורים, תגגל GEL Installation ו Nexus 4 ותסגור את הפינה. לא צריך רוט בשביל זה. GEL הוא ה Launcher הדנדש שגוגל דאגו לדחוף באופן רשמי לנקסוס 5 ולמנוע אותו מהאחרים.

בדבר באגים, לאחר Uptime של יותר מ 150 שעות ברצף, אשמח מאוד לדעת באילו נתקלת? 4.4 יציבה להחריד. בולסת אמנם 650~ מגה מה RAM בשוטף לפני שמתחילים להתפרע עם אפליקציות, אבל יציבה להחריד ורצה חלק.

פורסם

שאלה: גם לכם המכשיר נשאר תקוע על המסך של שיחה שנותקה? למשל אני מסיים שיחה עם דני לצורך העניין, מנתק ואז פשוט כל המסך הזה נשאר ולא נעלם. כפתור הניתוק הופך מאדום לאפור וזהו. צריך לצאת מזה דרך מקש הבית.

שאלה נוספת: אני חווה הרבה קריסות של אפליקציות במיוחד הישראליות. דבר שלא קרה לי מאז הSGS1 . גם לכם פתאום התחילו לקרוס יותר מדי אפליקציות?

פורסם

בדוק ב Playstore מתי האפליקציות המדוברות שקורסות קיבלו עדכון לאחרונה. אם זה היה במאי ככה, או אפילו ב 2012 - קיבלת את התשובה. :wink:

התקיעונת עם המסך בסיום השיחה משתחררת מעצמה (איננה נתקעת לצמיתות אצלי) אם אתה מוכן להמתין 5-7~ שניות. זה גם לא קורה בכל שיחה, אלא באופן רנדומלי. מצד שני, אפשר לאלץ את החזרה למסך הבית כפי שעשית.

פורסם
בדוק ב Playstore מתי האפליקציות המדוברות שקורסות קיבלו עדכון לאחרונה. אם זה היה במאי ככה, או אפילו ב 2012 - קיבלת את התשובה. :wink:

התקיעונת עם המסך בסיום השיחה נעלמת מעצמה (אך איננה נתקעת לצמיתות אצלי) אם אתה מוכן להמתין 5-7~ שניות. זה גם לא קורה בכל שיחה, אלא באופן רנדומלי. מצד שני, אפשר לאלץ את החזרה למסך הבית כפי שעשית.

ראשית אצלי כל האפליקציות מתעדכנות אוטומטית בעת התחברות לWIFI ככה שזאת לא הבעיה.

מעבר לזה כשהתבצע שדרוג המערכת ראיתי שהמערכת בדקה את כל האפליקציות ווידאה תאימות. (ככה שהיא עצמה הייתה עולה על כאלו שלא מעודכנות)

לגבי מסך סיום שיחה: עליתי על זה במקרה כי אני רגיל לנתק ולשכוח.וכמה פעמים שעברו דקות וסתם רציתי לבדוק משהו במכשיר ראיתי שהוא תקוע על המסך הזה. ועכשיו אני תמיד שם לב לעניין הזה. אצלי לפחות זה לא מתבטל אחרי כמה שניות.:evil:

פורסם

ה"אופטימיזציה" שהמערכת עושה לאפליקציות מיד לאחר השדרוג והצגת מסך הבית זה סתם חרטא.

זה שהאפליקציות מוגדרות להתעדכן אוטומאטית זה מצויין, אך אין הדבר אומר שהמפתח/ים שחרר/ו עדכונים בזמן האחרון שיאפשרו להן לרוץ כמו שצריך על קיטקט. תן לזה זמן, הקריסות ייפחתו/ייעלמו. עם 4.3 סבלתי מזה בצורה די מורגשת בהתחלה.

בנוגע לחייגן (המעפן), מאמין שגם את זה יסדרו. התקיעה הזו קיימת.

• תוכן חדש...