Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגאן 2008 הפנסים הקדמיים ממש עכורים ודהויים. בדקתי קצת ברשת וראיתי שיש כאלה שמנקים על ידי שפשוף ומשחת שיניים מיהו ניסה זה עובד?

או שעדיף לקנות קיט לניקוי מוכן ?

תודה לכולם

פורסם
יש לי מגאן 2008 הפנסים הקדמיים ממש עכורים ודהויים. בדקתי קצת ברשת וראיתי שיש כאלה שמנקים על ידי שפשוף ומשחת שיניים מיהו ניסה זה עובד?

או שעדיף לקנות קיט לניקוי מוכן ?

תודה לכולם

אני ניסיתי במגאן 2003. עובד נפלא וחוסך כסף. חשוב רק שתקח משחת שיניים שמיועדת להלבנה, יש בה גרגירים קטנטנים שעושים את פעולת הליטוש וההברקה.

קח מגבת עבה ישנה, תרטיב קצת , תמרח משחה על הפנס, פס של 7 עד 10 סמ אמור להספיק ותתחיל למרוח בתנועות סיבוביות. כעבור שלוש עד חמש דקות תרגיש שהמשחה מתייבשת, בשלב זה אפשר לשטוף את המשחה עם הרבה מים. תשווה פנס שעבר את הליטוש כרגע עם הפנס השני ותתפלא. כמובן שהפנסים צריכים להיות נקיים לפני הליטוש.

פורסם

מה שכן, משחת שיניים לא נותנת הגנה.

אחרי חודש יצהיב שוב ובפעולת ליטוש הבא יוריד שכבת פלסטיק.

היתרון בלכה זה שכל ליטוש מורידים שכבת לכה ומורחים חדשה.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
מה שכן, משחת שיניים לא נותנת הגנה.

אחרי חודש יצהיב שוב ובפעולת ליטוש הבא יוריד שכבת פלסטיק.

היתרון בלכה זה שכל ליטוש מורידים שכבת לכה ומורחים חדשה.

השאלה היתה על ניסיון עם פוליש במשחת שיניים, לא על השוואה מול משחה יעודית.

אבל אם אתה מתעקש, אז ככה: נכון, ליטוש מוריד שכבה. גם ליטוש עם החומר שעולה 100 שקל מוריד שכבה. ליטשתי עם משחת שיניים יותר מפעם אחת, לא מרחתי שום לכה אחרי הליטוש כי תכלס רציתי רק לעבור טסט בשלום. בדיעבד ראיתי שהתוצאה היא מעל המצופה אז אני חוזר על אותה השיטה. באוטו שלי לוקח לפנסים בין 3 ל-6 חודשים להצהיב בחזרה תלוי בעונה, אחרי זה אני מלטש מחדש והברק חוזר. אולי בעוד 20 שנה זה יעשה חור בפלסטיק, אבל נכון לעכשיו הפנסים בני יותר מ-10 שנים שמתוכם 3 שנים אצלי. ברור שהם לא נראים 100% חדשים לאחר כל ליטוש, אך עדיין מאוד צלולים ומאירים יופי. אולי פוליש עם חומר מקצועי ושכבת לכה להגנה יתנו תוצאה עוד יותר טובה ולאורך תקופה ארוכה יותר, אבל במחיר טיפה שונה. אני גם אבוא ואקצין בטענה שאין כמו פנסים חדשים מהקופסא, אבל זה עוד יותר יקר.

פורסם

לא יודע איך מחזיק אצלך חצי שנה, וחידוש פנסים לא עושים בשביל לעבור טסט.

עושים כדי לראות טוב יותר בכביש, עם משחת שיניים הכי הרבה שראיתי שהחזיק זה חודש וקצת והתחיל להצהיב, כי למשחה אין הגנת uv ובעצם אין שום הגנה.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
לא יודע איך מחזיק אצלך חצי שנה

בין שלשה חודשים לחצי שנה. אולי זה בגלל סוג של פלסטיק, אולי בגלל חניה בצל, לא יודע. יותר מחודש זה בטוח.

איכות התאורה זה עניין סובייקטיבי. אולי מה שנראה צלול ובהיר בעיניי זה דהוי בעיניך, זה גם יכול להסביר למה הנסיון שלך עם המשחה הוא שלילי.

לגבי הטסט אתה צודק בהחלט. אם הייתי מלטש רק בשביל הטסט הייתי עושה זאת פעם אחת בשנה.

פורסם

תודה לכם על התגובות, בסוף קניתי היום באוטו דיפו ב 40 ש"ח במבצע ערכה לניקוי הפנסים של חברת Maxol-max אני אנסה ומבטיח לדווח על התוצאות.

פורסם
תודה לכם על התגובות, בסוף קניתי היום באוטו דיפו ב 40 ש"ח במבצע ערכה לניקוי הפנסים של חברת Maxol-max אני אנסה ומבטיח לדווח על התוצאות.

להלן עדכונים, אתמול עשיתי את החידוש עם הערכה, האמת יותר פשוט ממה שהערכתי תוך 50 דקות סיימתי, האמת יצאה לי קצת מריחה כששמתי את החומר בסוף, הם כותבים שניתן להסיר עם רנפנטין ולעשות שוב, אבל לא עשיתי את זה, כי יחסית למה שהיה זה נראה הרבה יותר טוב. וגם נשאר לי הרבה חומר, לפחות לעוד כמה חידושים רק אולי אצטרך לקנות ניירות מים חדשים.

מקווה רק שישרוד, לפחות חצי שנה :-)

אני אשתדל להעלות תמונה מחר.

פורסם

הינה תוצאות שלי עם משכת שיניים, התחלתי עם זה, ואחרכך עברתי למקדחה עם ראש פוליש, ואז מכרתי אותה וקניתי מכונת פוליש מקצועית ועשיתי פוליש לרכב כולל הפנסים.

bhd.png

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

• תוכן חדש...