Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מנסה לחבר שני מסכים על כרטיס מסך geforce 6200 turbocache.

כשהתצוגות מופרדות, הכל מצויין ביציאת VGA. יש לי שם רזולוציה של 1366 על 768 ואני מבסוט.

באותו זמן בטלויזיה, שמחוברת ב S-VIDEO, רואים רק את רקע שולחן העבודה, ואני יכול לגרור לשם דברים.

אני רוצה שיראו אותו דבר בשני המסכים, אז עשיתי שכפול של התצוגה.

הבעיה שכשאני עושה את זה, הרזולוציה הגבוהה ביותר היא 1024 על 768.

ואז המסך מתוח לרוחב בצורה מעצבנת.

יש איזשהי דרך לשכפול נורמלי של התצוגה?

דבר נוסף: בטלויזיה (S-VIDEO) הכתב נראה על הפנים, מטושטש כזה.

האם זה נובע מאיכות הכבל? איכות הטלויזיה? או שפשוט ככה זה וצריך להתמודד?

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

יש לי בעיה דומה מאוד במחשב נייד של DELL LATITUDE E6410 בעל כרטיס 6100 או 6200 אפילו ( לא זוכר בדיוק ) .

אני עצלן לצאת לרכוש או להזמין כרגע משום מה ( אעשה זאת היום אפילו ) כבל של DP DISPLAY PORT ולכן כרגע עושה שימוש ב VGA הכחול מן הסתם.

גם אני מוגבל לרזולוציה כמו שלך משום מה, כאשר הטלויזיה בפירוש ומנסיון עבר עם נייח ונייד אחד, תומכת ב HD READY מן הסתם( היא חדשה, אך 32 אינצ', לכן.. ) .

אני כבר לא זוכר אבל בחלק מההגדרות זכור לי שהצלחתי לתת פלט של HD READY אך זה היה מלווה בסיבוך עם המסך משום מה.

פורסם

מה גירסת הדרייבר?

אולי זה יעזור:

http://www.hardwareanalysis.com/content/topic/72160/

Hi ,

there is a possibility to use clone mode with different resolution, though NVidia would not acknowledge it ;): currently I'm using clone mode with GeForce8800GTS where the primary display set to 1280*1024, and the secondary 640*480.

The catch is that in order to do so, you need to reenable the classic NVidia Control Panel (CP) which was disabled, but not removed, since NVidia drivers ver 93.XX.

The interesting thing is that although it's no longer available to users, NVidia continues to mantain the classic CP ( For instance in ver 163.71 they changed some background textures and manipulated some hw options).But this is just off-topic..

In order to reenable the classic CP I use a batch file (thanks to NVidia Hardware forums) -

Just put the following lines in a text file, name it "xxx.reg" and execute. After that you'll get an option to select a classic CP from withing the new CP file menu.

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\NvCplApi\Policies]

"SedonaDisable"=dword:00000002

"ContextUIPolicy"=dword:00000001

"TaskbarUIPolicy"=dword:00000001

"CplGroupUIPolicy"=dword:00000002

the keyword is SEDONA, and it really does magics:O (and thanks again to the NVidia forum hackers).

After you finally revert to the "normal" mode, (i.e Classic CP) you can use different resolutions with clone.

It's also useful to store the clone settings in nvidia profile file.

Regards,

Ev

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

גרסה 307.83

הותקנה היום מהאתר של NVIDIA

חבר נתן לי את הכרטיס מסך הזה כי אני רוצה לחבר טלויזיה בנוסף למסך.

אבל אני מגלה שמדובר בכרטיס מסך עלוב ביותר. הכרטיס המובנה בלוח אם, הרבה יותר זורם.

גם ווינדוס הוריד לי את הציון של המחשב ל-2.9 במקום 4.6 שהיה עם הכרטיס המובנה.

פורסם

אכן מדובר בכרטיס עתיק ביותר שנועד ככרטיס לתצוגה וניגון HD בלבד שאפילו הכרטיס המובנה במעבדים היום חזק מימנו פי 10 :-)

במיוחד שזה גירסת טורבו קאש שלוקחת את הזיכרון מהמחשב.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

יש אפשרות להשתמש בכרטיס המובנה למסך המחשב ובכרטיס המותקן לטלויזיה?

אני עכשיו ראיתי סרטונים בשרשור ה DVR, או שלכולם יש מצלמות עילגות שם, או שהכרטיס מסך הזה סופר עילג.

וגם מכששמתי אותו יש תופעה שאני כותב במקלדת, והמסך לא מדביק את הקצב שלי.

פורסם

לדעתי אין קשר לכ.מסך והיכולות שלו,הרזולציה של המסכים הם שקובעים.

אם איני טועה , בשכפול תצוגה,רק רזולוצייה אחת תקבע.מן הסתם שהנמוכה מביניהם.

בהפרדת התצוגה ל2,הרזולוציה לפי המסך.

לצורך העניין אני מנחש שיש לך מסך מחשב ביחס של 4:3 ומסך TV ביחס של 16:9

תקן אותי אם אני טועה.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

שניהם 16:9

והטלויזיה היא FULL HD שהייתה מחוברת לכרטיס מסך שיש בבית של ההורים שלי, ושם היה אפשר להגדיר בה 1080*1920

פורסם

אוקיי,

s-video שם נעוצה הבעיה,הכבל מוגבל ל1024 768,(לאחר עיון בכמה פורומים שונים)

נסה עם יציאה אחרת אם יש (DVI) ?

מנוע V6 בלי להתבייש.

• תוכן חדש...