Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוגי ביטוח רכב לנהג צעיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם קיימים סוגי ביטוח לנהג צעיר?

אני עוד חודשיים מתגייס ואולי יצא לי לנהוג פעמיים שלוש בודדים בחודש.

עכשיו הביטוח הכי זול שיש לרכב שברשותי זה 5 אלף שקל לשנה(רק נהג צעיר) וזה נשמע לי יקר לשלם 400 שקל על זה

האם קיימים עוד סוגי ביטוח או הנחות כלשהם לנהג צעיר?

שמעתי שיש ביטוח לפי ימים,שאני סוגר עם החברת ביטוח על יום או כמה ימים מסויימים שרק עליהם הביטוח יהיה תקף ומן הסתם זה יוצא פחות כסף.זה נכון?

פורסם

יש ביטוח של שעות, שאתה בעצם מחויב לקנות מינימום מסוים של שעות(60 אם אני לא טועה, זה משתנה בין חברות הביטוח), עכשיו זה יוצא בערך 20 שקל לשעה.

והביטוח שהרבה יותר מומלץ זה ביטוח לכמה ימים בדר"כ 3+ זה יוצא ליום בסביבות ה10-15 שקל, אבל בדר"כ הביטוחים האלה מוגבלים למספר פעמים.

פורסם

לפי מה שביררתי יש ביטוח חובה של פניקס לפי שעות. מעבר לזה יש דילים משתלמים כמו שנאמר קודם לכן, של ביטוח לכמה ימים במחיר הוגן מאוד. לפי מה שקראתי את הביטוחים ל3-4 ימים אפשר לזמן 8-9 פעמים לכל היותר, משתנה לפי חברת הביטוח. לדעתי תבדוק את זה, יהיה מצוין לחייל לקחת רכב לסופ"ש בלי לפגוע בכיס :wink:

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
  • תוכן חדש...