Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהחלט נראה שמדובר ברכב משפחתי מצויין, הגם שקיימים כמה חסרונות, כגון רעשי כביש בנסיעה בינעירונית ונוחות בינונית.

אני נוכח גם ממבחן זה וגם ממבחנים שנערכו לאחיות לקבוצה, כי מנועי ה- TSI מהדור החדש אכן מקיימים בפועל מבחינת חסכון בדלק, בניגוד למנועי הדור הקודם.

מה שכן, המראה של האוקטביה במציאות ממש מאכזב לדעתי, המראה אנמי לחלוטין והיא נראית גם קטנה מגודלה האמיתי, אפשר להתבלבל בקלות בינה לבין הראפיד.

http://www.auto.co.il/כתבה-30471-סקודה-אוקטביה-מבחן-דרכים.aspx

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

רכב טוב וסוף סוף גם עם 5 כוכבי בטיחות. מנוע 1.4 140 כ"ס זה המנוע שתפור על האוטו הזה לדעתי. רק שאחרי הגעת מאזדה 3 כולם צריכים לעדכן את רשימות האיבזור שלהם. דווקא קראתי במקומות אחרים שהנוחות והשקט ברמה של הגולף, מעניין האם לישראל מגיעה איזה גרסה מופשטת.

פורסם

האוקטביה בהחלט רכב מצוין וגם מנוע ה 1.2 משרת אותו נאמנה.

החסכון בדלק מושג רק בנסיעה מנהלתית בינעורנית.

נסעתי איתו תקופה של חודש, כל תדלוק בסגנון נהיגה שונה, פעם אחת רגוע מאוד, פעם אחת עצבני ופעם אחת משולב.

יש לציין כי בנסיעה רגועה (ברמה שכמעט אין גדישה) שמתי לב שצריכת הדלק עולה, כי הזמן שהרכב נמצא על הילוכים נמוכים שצורכים יותר כוח ודלק מהמנוע הוא ארוך יותר.

נסיעה עצבנית מן הסתם אינה חסכונית, ובכל מקרה אי אפשר להיות הרבה זמן בנסיעה רגועה כי העצבים משתגעים בסופו של דבר.

נסיעה משולבת היא הכי חסכונית, גדישה בריאה בתחילת הנסיעה, אמנם קצת יותר דלק אבל להגיע למהירות 80 כמה שיותר מהר ואז רגל רגישה על הגז בהילוך 7 תשיג חסכון מקסימלי.

פורסם

נהגתי על שלוש האחיות למנוע(1.2) ולקורת המתח האחורית; הלאון, האוקטביה והגולף.

לאוקטביה, המכוערת להפליא(מנסה בכח להיות סדאן), הגה טוב מהשתיים האחרות, כאשר המאכזב ביותר מצוי בלאון, סליחה באיביזה XL.

נוחות הנסיעה בכולן דומה ודי טובה, אך באוקטביה ובגולף זו נסיגה לעומת הדור הקודם, בעוד שבלאון יש שיפור(ללמדנו שכיול מתלים חשוב לא פחות מתצורתם, הנפרדת בלאון הקודמת). גם חדוות הגה יתרה אין באף אחת מהן.

האוקטביה מרווחת משמעותית מהשאר, אך הפנים, כמו החוץ, קודר וחסר השראה, לפחות בדגם הבסיסי.

אף אחת מהשלוש לא עשתה לי את זה, אבל אם הייתי חייב לבחור באחת למשפחתי, זו היתה הגולף :oops:

בגדול, נון ל-VAG, שמשחררת לשוק מכוניות סינתטיות מדי ולא מייצרת תחרות פנימית בריאה. הם יכלו לעשות דברים מדהימים עם סיאט, בדומה למהפך שביצע פיטר שרייר בקיה, אך בחרו להשאר קטנים ואפורים ולהחליף את מנהלי החטיבה הכושלת בתדירות גבוהה, כי המכירות לא מתרוממות...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

עוד שבועיים אני אקבל אותה כליסינג ל-3 שנים ונבחן עד כמה המבחנים שעשו מתיישבים עם המציאות.

לאחר חודשים של סקר ונסיעות מבחן במתחרות הליסינג החדשות (חלקן, לא כולן), נראה על פניו שאין לה תחרות בקבוצה הזאת.

• תוכן חדש...