Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב שלום,

אחרי הרבה לבטים, הזמנתי לבסוף את הייטי 1.2 ידנית במסגרת המבצע הנוכחי של סקודה (114 אלף על הכביש, כולל איתוראן ומערכת המולטימדיה).

הזמנתי עם הרכב גם מערכת מולטימדיה מקורית שלמיטב הבנתי מכילה: מסך מגע 7 אינץ', GPS, חיישנים קדמיים ואחוריים, מצלמת רוורס ודיבורית BT (טעיתי במשהו?).

האם מישהו יכול לחוות דעה על איכות המערכת שהם מתקינים בארץ ו/או איכות ההתקנה עצמה?

פורסם

לי יש מערכת כזאת ואני במילים עדינות לא מרוצה כלל מהמערכת הנ״ל.

קודם כל תתחדש על הרכב! יש לי יטי 1.2 DSG שנת 2012 ואני ממש מרוצה מהרכב.

קיבלתי את המערכת במבצע (או 2500 ש״ח הנחה או מערכת ששווה 6000 ש״ח), עדיף הייתי לוקח את הכסף.

החליפו לי אותה פעמיים והיא עדיין עושה בעיות.

בעיות שיש לי כרגע:

1. במצב שלDVD או MP3 דרך דיסק תפריט חוזר לבדו לשפה סינית.

2. עצרתי לרגע, סגרתי סוויץ׳, פתחתי אחרי 5 דקות והדיסק מתנגן מהתחלה... או להפך, פתחתי סוויץ׳ הייתי על שיר 5 העברתי לשיר 8, סגרתי סוויץ׳ ובפתיחה הבאה זה חוזר לשיר 5. (המערכת משמיע מה שבה לה).

3. אם שמעתי MP3 דרך USB וסגרתי סוויץ׳, היא בכלל לא זוכרת איפה היינו.

4. אייפון מתנתק מהדיבורית, בדקתי עם כמה מכשירים.

יכול להיות שיש עדכונים למערכת הפעלה וזה ניתן לפיתרון, פשוט אחרי 2 החלפות כבר התייאשתי.

אני לא משתמש בGPS כי זה של איתורן, הוא לא נוח לי, אני רגיל לוייז. ועד שהוצאתי את הכרטיס שלו מהחריץ, הוא לא הפסיק כל פעם לשנות לי את השעון של הHU לשעה אחת אחורה (כניראה כי הוא לא יודע מה זה שעון קיץ\חורף).

היום בסביבות 3000 ש״ח אפשר לקנות מערכת 2DIN של פיוניר עם דיבורית מובנת אך ללא GPS אבל אפשר לחבר אליה (בעזרת כבל שלא כלול בערכה) אייפון או אנדרויד ולראות את וייז על גבי המסך של המערכת.

אין ספק שהיא גם איכותית יותר מבחינת איכות שמיע.

• תוכן חדש...