Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש עזרה מיודעי הדבר בפורום.

שסתום EGR תקול, מדליק נורת ניהול מנוע, מעדיף לנסות ולנקותו בעקבות מחירו הגבוהה.

האמת, שאין לי מושג אפילו מה מיקומו, למרות חיפושים נרחבים ברשת..ידוע לי רק איך הוא נראה כאשר הוא חדש..

לפיכך, מי שיוכל לעזור לי אשמח:

היכן ממוקם?

עם אילו חומרים ניתן לנקות, מה מומלץ?

ובכלל, כל עזרה תתקבל בברכה...

שבוע טוב.

seat leon 1.8 20v

פורסם

ברכבך השסתום הינו חשמלי כלומר קיים סולונאיד אשר פותח וסוגר שסתום מכני ופוטנציומטר אשר מזהה את מיקום השסתום ומזין למחשב הרכב את המידע.

הבעיות בשסתום הם בדרך כלל כתוצאה מפיח שהצטבר או בעיה חשמלית וכול ניסיון לנקות את השסתום לא יועילו לטווח הארוך.

איזה כייף לי :)

פורסם

אם לא יועיל לא יזיק פרק את כל המניפולד עם ה egr תפריד בניהם , את הפיח במניפולד תשרוף

בעזרת ברנר , את egr תנקה בעזרת סכין מברשת ספריי קרבורטור .

פורסם

לא חושב שאפשר לנקות אותו באופן כזה שיתפקד לתקופה ארוכה כמו חדש.

במוסך ביקשתי מהמנהל שינקה אותו, הוא ניקה ושם אטם חדש, אחרי יומיים עוד פעם צ'קאנג'ין.

הוא לא יעבוד עליי כי הוא יודע שאני לא יוציא כמה מאות על חלק לא הכרחי (רכב בן 18).

אני בינתיים נוסע ככה.

לפעמים הוא עובד כמו שצריך (לא מדליק צ'קאנג'ין), אני לא הצלחתי לעקוב אחריו באיזה תנאים הוא עובד ובאיזה לא.

לדעתי, כל עוד לא מתקינים חלק חדש, חבל להלחם בגלים, החלק הזה אוכל הרבה חרא מהמנוע ובמוקדם או במאוחר הוא יסתם שוב. (זה בסך הכל חלק שעוזר למנוע לעמוד בתקן. ממחזר גזי פליטה רעילים מסוג כלשהו).

• תוכן חדש...