Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כמו שאמרתי, יש כל 10 דקות [ עד 12 בלילה אם אני זוכר נכון ] אוטובוס שעובר ממש ליד הבית.

נדיר שיש לך בית בבית אליעזר שהאוטובוס לא עובר דרכו, וגם אם כן, זה מרחק של 5-6 דקות הליכה לא יותר.

מה גם שבבית אליעזר הכל קרוב אליך, יש ירקן, 2Xסופר מרקט, מאפיה, 2 קיוסקים, 2 תחנות דלק, דואר, 2-3 מגרשי כדורגל [ אני כבר לא כל כך זוכר ], קאנטרי קלאב ובטח עוד כמה דברים שאני לא זוכר.

בבקרים יש גם אוטובוסים לנתניה, תל אביב ועוד כל מיני מקומות.

תנאים של חו"ל :lol:

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חשבת על קדימה-צורן?

בסוף השנה מחלף בני דרור יפתח ויהיה פחות לחץ על היציאה הדרומית של קדימה.

אננחנו רכשנו דירה ברמת אמיר (שכונה חדשה שרק מוקמת).

דירת 5 חדרים עולה באיזור ה- 1.5 מליון ש"ח. (לא פנטהאוס.)

פורסם

שאלה קצת אחרת: כמה נפשות אתם ? יש תכנון לעוד ילדים ?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

דירת 5 חדרים עולה באיזור ה- 1.5 מליון ש"ח. (לא פנטהאוס.)

בדיוק כמו שעולה קוטג' במצב לא רע 140/250 מ"ר בבית אליעזר.

זה בדיוק השיקול. אם כבר "התרחקנו", לפחות שיהיה לבית פרטי.

שאלה קצת אחרת: כמה נפשות אתם ? יש תכנון לעוד ילדים ?

4 נפשות, בעה"ית.

אין תכנון להרחבה.

זקוקים גם לחדר עבודה מרווח הכולל ארכיון ניירת (שנינו עובדים גם מהבית.)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

בתור תושב חדרה אני חייב לציין שבית אליעזר זאת השכונה הכי רחוקה ומבודדת בחדרה ,

אם אתה עובד מחוץ לחדרה ממליץ לך לבדוק את אופציה של נווה חיים וויצמן פלוס מינוס אותם מחירים , אך

השכונות מטופחות בהרבה וגם אוכלוסייה יותר חזקה ויש פחות עולים , והיתרון שהיא נמצאת בין כביש 4 לכביש 2 .

מבית אליעזר לכביש 2 בבוקר רגיל צפה ל20 דקות בערך בתוך העיר .

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

4 נפשות, בעה"ית.

אין תכנון להרחבה.

זקוקים גם לחדר עבודה מרווח הכולל ארכיון ניירת (שנינו עובדים גם מהבית.)

הרבה פעמים בבית גדול עם מעט נפשות נוצרת תחושת ריחוק.

לצומת ליבך

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

אם אתה עובד מחוץ לחדרה ממליץ לך לבדוק את אופציה של נווה חיים וויצמן פלוס מינוס אותם מחירים , אך

השכונות מטופחות בהרבה וגם אוכלוסייה יותר חזקה ויש פחות עולים , והיתרון שהיא נמצאת בין כביש 4 לכביש 2 .

המליצו לנו גם על וויצמן.

קרובים שלנו בדיוק קנו שם.

הבנו (אולי בטעות) שבבית אליעזר רמת החינוך טובה יותר.

בהחלט יש מצב שנחפש גם שם. (קרוב יותר לים,יזכיר לנו את הרצליה:-D)

הרבה פעמים בבית גדול עם מעט נפשות נוצרת תחושת ריחוק.

לצומת ליבך

קצת ריחוק לא יזיק.

וברצינות- זה כבר עניין של איך מתנהל התא המשפחתי. אפשר להיות מרוחקים בדירה של 40 מ"ר, ואפשר להיות מלוכדים גם בארמון בקינגהאם.

כרגע אנחנו ממש אחד על הראש של השני. גם זה לא תורם לאיכות הקשר המשפחתי.

במדינה מתוקנת, חדר פרטי לכל ילד, לא אמור להיות מותרות (כששני בני הזוג אקדמאים עם שעובדים כבר 15 במשרה מלאה במקצוע שלהם) חדר של 8 מ"ר לשני ילדים, כשלכל אחד מהם יש מחשב, שולחן קטן לשיעורי בית, ומיטה לשים בה את הראש, זה תת-תנאים.

אני האחרון שיבכה שהמדינה דפקה אותו, ובגלל ביבי החיים שלו מחורבנים.

אבל יוקר המחייה פה, ובמיוחד יוקר הדיור זו בעיה שצריכה להדיר שינה מעני המנהיגים שאכפת להם איך המדינה הזו תראה עוד 20 שנה.

פורסם

קצת ריחוק לא יזיק.

וברצינות- זה כבר עניין של איך מתנהל התא המשפחתי. אפשר להיות מרוחקים בדירה של 40 מ"ר, ואפשר להיות מלוכדים גם בארמון בקינגהאם.

כרגע אנחנו ממש אחד על הראש של השני. גם זה לא תורם לאיכות הקשר המשפחתי.

במדינה מתוקנת, חדר פרטי לכל ילד, לא אמור להיות מותרות (כששני בני הזוג אקדמאים עם שעובדים כבר 15 במשרה מלאה במקצוע שלהם) חדר של 8 מ"ר לשני ילדים, כשלכל אחד מהם יש מחשב, שולחן קטן לשיעורי בית, ומיטה לשים בה את הראש, זה תת-תנאים.

אני האחרון שיבכה שהמדינה דפקה אותו, ובגלל ביבי החיים שלו מחורבנים.

אבל יוקר המחייה פה, ובמיוחד יוקר הדיור זו בעיה שצריכה להדיר שינה מעני המנהיגים שאכפת להם איך המדינה הזו תראה עוד 20 שנה.

אני רק מנסה "לפתוח לך את העיניים" בדומה לשאר חברי הפורום ותו לא. קולגה שעבד איתי עשה מעבר מת"א לבית פרטי בפ"ת וכל אחד בפינה שלו כל היום והליכוד המשפחתי התרחק רבות (הם משפחה של 5 נפשות דר"א).

ואין ספק שאתה צודק, זה לא תנאים.

פורסם

כביש 9 אמור לפתור חלק מהבעיות,יהיו יציאות לכביש 4,581,6,2.בנוסף נפתח רחוב משמר הגבול המחבר את שכונת בית אליעזר ישירות עם רחוב ביאליק ומשם לכביש 4 מה שאמור לתת מעט פתרון בנושא הכניסות והיציאות.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

מה אפשר להוסיף שעוד לא נאמר כאן?

המקום שקט, מאוד. אם אתה לא גר על הציר הראשי של שני האוטובוסים שעוברים פה - תוכל בכיף לישון עם חלונות פתוחים לרווחה ושום רעש לא יעיר אותך.

(חברה שלי גרה במרכז חיפה וזה פשוט משגע אותי לישון אצלה, כל הלילה שומעים אנשים/רכבים/משטרה/אוטובוסים/אניות, ממש קשה לי להירדם בהשוואה לבית)

בתור מי שגם גדל פה (מגיל 5 עד היום, כבר 21 שנה) אני זוכר רק דברים חיוביים. ורובם תקפים גם היום - המקום ידידותי ותמים, ממש מרגיש כמו איזה קיבוץ/מושב בתוך חדרה.

הסיכוי שלך להידקר פה באמצע הלילה זהה לסיכוי לקבל שיחת טלפון בבוקר מאראלה. מה כבר יש פה? בישנה זקנים תימנים שכולם מכירים, ובחדשה רוסים זקנים שעסוקים בעמידה בתור בקופת חולים כללית, ומדי פעם מגיחים לדואר ולסופר.

אפרופו הקניון - עובר עכשיו בניה מ-0, יש המון חנויות שכבר סגרו חוזים לפתוח שם, ואפילו בית הקולנוע (שנמצא שם ומעולם לא הוקרן בו אפילו סרט אחד, אלוהים יודע למה) יחזור לפעול, ככה שיש המון תקווה.

דברים לעשות בשבת? לצאת מבית אליעזר. זהו בערך.

24/7 - רק תחנות הדלק בכניסה, אבל יש שם בערך הכל.

מקסימום יש את אופן-מרקט (בצומת המשטרה, פתוח תמיד) או קשת טעמים שצמוד אליו (עם מבחר הרבה יותר גדול, אבל לא 24/7, למרות שהם עובדים הרבה יותר מכל סופר אחר באזור)

בקיצור, אם אתה בקטע של שקט - מקום נפלא.

אם אתה רגיל ללילות לבנים סגנון תל אביב - לא המקום בשבילך, כי משישי ב16:00 בערך העיר פשוט מתה (לטוב או לרע, אני אישית אוהב את השקט הזה).

נ.ב.

באמת צריך לארגן איזה מפגש CF בבית אליעזר.. לא ידעתי שיש פה כל כך הרבה אנשים מהאזור :shock:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
מ

(חברה שלי גרה במרכז חיפה וזה פשוט משגע אותי לישון אצלה, כל הלילה שומעים אנשים/רכבים/משטרה/אוטובוסים/אניות, ממש קשה לי להירדם בהשוואה לבית)

סטיה מנושא השרשור: שחברתך תחליף את החלונות בחדר השינה לחלונות מבודדים. אני גר מעל כביש ראשי שפעיל 24/7 ורועש מדי פעם אפילו ביום הכיפורים. אבל בחדר השינה יש לי חלון איכותי שמשקיט אותו לגמרי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בקיצור, אם אתה בקטע של שקט - מקום נפלא.

אם אתה רגיל ללילות לבנים סגנון תל אביב - לא המקום בשבילך, כי משישי ב16:00 בערך העיר פשוט מתה (לטוב או לרע, אני אישית אוהב את השקט הזה).

כבר ממש לא.

ברגע שנולד לך הילד הראשון, ועד שהוא מגיע לגיל שהוא יכול לשמור על האחים שלו (עוד לא הגענו לזה) קפיצה קטנה וספונטנית לפאב השכונתי הופכת ממילא לפנטזיה רחוקה.

לבלות כל הלילה? כשהמונה של הבייביסיטר "דופק" 30 ש' לכל שעה או חלק ממנה? :lol:

ככל שאתה ממהר להפנים שמה שהיה לא ישוב להיות, ומוצא את ההנאות הגלומות במצב החדש (שהן לא פחותות, ואפילו עולות על הנאות הרווקות) אתה גם לא מפסיד אותן, וגם לא נראה פטתי עם המנשא תינוקות בתור למועדון.:-P

תודה על תגובתך

(וגם לכל אלה שענו ועוד לא הודיתי להם.)

פורסם

קצת יחסי ציבור לעיר חדרה, במקרה נתקלתי.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
המליצו לנו גם על וויצמן.

קרובים שלנו בדיוק קנו שם.

הבנו (אולי בטעות) שבבית אליעזר רמת החינוך טובה יותר.

בהחלט יש מצב שנחפש גם שם. (קרוב יותר לים,יזכיר לנו את הרצליה:-D)

.

אכן הבנת בטעות.

רמת החינוך הינה סבירה(לטוב ולרע) בכל חדרה והסביבה , דווקא לגבי התיכון מי שמסננים מ"תיכון חדרה" שנמצא בחדרה

מועבר ל"תיכון חדרה" שנמצא בבית אליעזר ומי שממש גרוע עובר לנעמת , ואם הוא חורני לגמרי אז לתום שנמצא מחוץ לחדרה :lol:

ממליץ בחום את ויצמן ונווה חיים , גרתי כמעט בכל אזור בחדרה וזה האזור ללא ספק הכי טוב וגם 15 דקות ברגל לים , 3 דקות ברכב.

כביש 9 אמור לפתור חלק מהבעיות,יהיו יציאות לכביש 4,581,6,2.בנוסף נפתח רחוב משמר הגבול המחבר את שכונת בית אליעזר ישירות עם רחוב ביאליק ומשם לכביש 4 מה שאמור לתת מעט פתרון בנושא הכניסות והיציאות.

למה לחפש פתרון בעתיד אם יש כבר עכשיו פתרון הרבה יותר טוב ?

כך או כך זה עדיין יותר רחוק מויצמן ואתה צריך לחצות את כל העיר איך שלא תסתכל על זה

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

• תוכן חדש...