Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב

DIMA2013
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ..

אני מבקש ייעוץ, אני רוצה לשים סאב ברכב שלי, אני לא ממש יודע איזה סאב יתאים למערכת שבאוטו כי זה רכב שנת 2011.

מה שכן הגודל של הסאב שיהיה 10 בהתאם לתא מטען (שהוא לא גדול )

סוג הרכב הוא סקודה פאביה שנת 2011 tsi.

אני לא ממש מבין גדול אז אשמח להסבר מפורט, ומה עוד אני יצטרך חוץ מסאב ומונובלוק והאם הוספת הסאב יעשה שינוי משמעותי מבחינת השמע .

תודה לעוזרים.

SKODA FABIA TSI 2011

פורסם

הוא לא נותן לי לעלות תמונה כי אין לי עדיין 20 הודעות מפורסמות :(

יש פתרון לזה

ויש לי את הצילום על המחשב

SKODA FABIA TSI 2011

פורסם

אוקי בדקתי הבנתי מזה ! ( הפיכת יציאה רגילה ליציאת מגבר )

יש סוגים למנחתים ? וכמה עולה בערך ? והאם יש המלצה על משהו מסוים ?

SKODA FABIA TSI 2011

פורסם

אוקי לא נשמע מסובך .

אבל אני לא ממש בקיא בכל החברות (יש המלצות ) ואיזה סוג סאב תיבה אטומה / פתוחה , איזה מגבר לסאב (כמה וואט ) צריך (שוב המלצות) .

איזה כבלים לחיוט כדי ? והאם אני יצטרך עוד משהו במהלך ההתקנה חוץ ממה שצוין עד עכשיו .

הדבר היחיד אני יודע זה כדי לקחת סאב 10" .

ובסופו של דבר שלא ישחט לי את הכיס .

והאם יש מתקין אמין שיש המלצות עליו ? ( אזור יבנה,אשדוד,רחובות )

:)

SKODA FABIA TSI 2011

פורסם

כדי להמליץ לך על ציוד, רצוי לדעת תקציב ורכיבים והתקנה, התקנה סביבות 500 ש"ח, אם יש לך ידיים וקצת הבנה וחשמל, אתה יכול לעשות לבד, זה לא כל כך מסובך. רכיבים עם תקציב לא גבוה הייתי ממליץבלדוק ביד שנייה, אפשר להרוויח במחיר טוב דברים טובים. אתה יכול לעלות לשרשור וימליצו לך... בהצלחה.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

• תוכן חדש...