Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

high level במגבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי מונובלוק עם כניסת high level

מכוון שברכב החדש יש מערכת מקורית ועכשיו זה עוד הוצאות כספים אז רציתי לשאול שאלה לפני שאני ימכור את כול הציוד.

במונו בלוק שיש לי lightning audio s4.500.1 יש כניסה high level.

עכשיו אם יש לי את זה אני יכול להעביר כבל rca מהמונו למגבר 4 ערוצים?

כלומר מoutput של המונו לinput של המגבר 4 ערוצים

אם כן מה איזה פלאג צריך לחבר למונו ואיזה כבלים צריכים להיכנס עליו מהמערכת כדי להכניס לו אות

פורסם

כניסת high level משמשת לחיבור HU שאין לו יציאות RCA.

לכניסות אלו מחברים את חוטי הרמקולים שיוצאים מה HU, ואת יציאות המגבר מחברים לרמקולים.

לגבי שרשור של מגבר 4 ערוצים למונו לא צריכה להיות בעיה, למרות שתמיד קיים סיכוי שהיצרן חתך את הסיגנל במוצא של המגבר לתחום שהמגבר עצמו מגביר.

הכי טוב- תנסה ותדע.

הבדיקה פשוטה:

חבר את המונו לHU, ומהמונו תשרשר כבלי RCA למגבר השני.

אם הרמקולים שמחוברים למגבר פיקים את כל התחום, אתה יכול לנצל את הציוד שלך.

מתחדשת*

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אם בפיצול אתה מתכוון לחיבור במקביל, לא הייתי ממליץ.

או שתבטל את שני הרמקולים האחוריים שלך, ותשתמש ביציאות שלהם עבור המגבר לסאב, או שאל תעשה כלום.

מתחדשת*

פורסם

יש לי שאלה אחרונה שפעם פתחתי נושא עליה ולא ענו לי.

יש לי יונאי i30, בהגדרות מערכת יש שם אפשרות לextra bass וכאשר אני לוחץ על זה זה לא עושה כלום.

יש מצב שיש יציאה בשביל סאב במערכת הזו?

פורסם

לא יודע, לא מכיר.

או שתחכה לתשובה של בעלי רכב כזה, או שתחפור במפרט/ פורומים בחו"ל.

מתחדשת*

• תוכן חדש...