Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

צנרת - במוו E36


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה רכשתי E36 325I, באוטו מורכבים קאמשפטים של M3 (מנוע S50).

אין בצנרת דודים או ממירים, הצנרת חלקה לגמרי חוץ מדוד אחורי. מה שגורם לכך שהאוטו מרגיש חנוק ומת בסל''ד נמוך (עד 4K).

 

ההתלבטות שלי היא, מה להתקין? דוד מרכזי או ממיר?

אני מחפש את הדבר שיתן לי כמה שיותר מומנט וכוח בסל''ד נמוך (ידוע שלא יתן המון, אבל מניסיון יש הבדל שמרגישים).

 

תודה, JEP.

פורסם

יש לי את הצ'יפ מורכב.

זה שהרכב חלש בסל''ד נמוך זה מאוד הגיוני, אין לחץ חוזר של הגזים בגלל חסרון בדודים וממירים.

 

JEP.

פורסם

לא הגיוני ,יותר הגיוני שהצ'יפ לא מתאים וגם אל תשכח שמנוע s50 מיועד לעבוד בסל"ד גבוה ולא נמוך ,כשהתקנת את הקאמשאפט ,הרי לא ציפית שמנוע יטפס אל ה 7k סל"ד ויתנהג בסל"ד נמוך כמו מנוע מקורי שבנוי כדי לתת את ההספק בסל"ד נמוך ?? בדיוק שם טווח עבודה אופטימלי של s50 וכנראה של המנוע המשופר שלך .

ואני די לא בטוח שכיוונו אותו כמו שצריך .

התגובה המקורית שלי הייתה ,שזאת טעות להתקין את הקאמשאפט הזה ותחזור למקורי אבל ראיתי שכן עשו הסבות כאלה ואפילו יש צ'יפ יעודי ,אז החלטתי להגיב בצורה אחרת .

אתה בטוח שהצ'יפ מהחנות ?? ולא איזה שבב שנקנה באיביי ב 5 דולר ?? אתה בטוח שמי שכיוון אותו ידע מה הוא עושה ??

פורסם

הצ'יפ מהחנות של TURNER, יש קבלות לרכישה וגם המחיר בהתאם. מי כיוון? אין לי שמץ, אשאל בהזדמנות את הבעלים הקודמים של הרכב.

בכל מקרה, החלטתי להתקין דוד מרכזי. אעדכן עם התוצאות.

 

:-)

×
×
  • תוכן חדש...