Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעונין להחליף לאשתי 4 צמיגים למאזדה 3 שנת 2008 האם יש המלצה ספציפית על צמיגים ופנצריה ? אני גר במרכז ( פ"ת)

מידת הצמיג היא 195/65R15

תודה

אשי

פורסם

אני החלפתי לפני שבועיים לקונטיננטל אקוקונטקט 3 באותה המידה.

אוחזים נהדר, ולא צווחים בפניות.

קניתי את הצמיגים מבחור בפורום שהחליף מידה לגדולה יותר(חדשים כמעט).

פורסם
שלום

אני מעונין להחליף לאשתי 4 צמיגים למאזדה 3 שנת 2008 האם יש המלצה ספציפית על צמיגים ופנצריה ? אני גר במרכז ( פ"ת)

מידת הצמיג היא 195/65R15

תודה

אשי

אכן שני צמיגים טובים שאתה יכול לקנות שיתנו לך שקט נפשי מבחינת אחיזת כביש גם ברטוב וגם ביבש

הם הקונטיננטל contact2 או 3 כולל הגירסה החסכונית הירוקה ECHO

או יוקוהומה c.drive

יש לך בפ"ת את צמיג ישיר שהוא מאד זול אך חשוב לבדוק שתאריכי היצור הם קרובים - צמיג טרי.

כל צמיג משנת 2013 יהיה מעולה.

קובי

:-)

פורסם

צמיגי לביטל בסגולה. תגיד ששלחו אותך מקארספורום.

הקונטי שלעיל לא רעים, פאלקן 912 יש על המאזדה 2 שלי בהצלחה יתרה, גודייר אקסלנס גרמניים במידה זהה על הסיטרואן C5 עושים עבודה מעולה. המחירים עד 400 לצמיג אם אני זוכר נכון, לא כדי להתקמצן על זה.

בקיצור יש יופי של מבחר. רק אל תלך על "חברות בנות של", או תוצרת סין, והקפד על צמיגים בני חצי שנה לכל היותר.

אנא עדכן לתועלת הדורות הבאים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

ממליץ על צמיגי ויקטור כחלון בקרית אריה. קניתי אצלו לפני כחודשיים צמיגים למאזדה של אשתי. Dunlop blue response במידה 16 במחיר מעולה. אם אתה מדבר איתו תגיד לו שקיבלת המלצה מרונן עם האאוטלנדר השחורה, תקבל גם מחיר וגם יחס מעולה.

• תוכן חדש...