Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

השואב אבק לרכב שקניתם בארץ לא מספק אתכם?

אתם גרים בביניין וממש לא בא לכם להוריד כבל מאריך מהחלון לחניה?

יש לכם פתרון! והפתרון הוא השרשור הזה.

מדובר בשואב הייעודי BLACK & DECKER FLEX AUTO VAC PAD1200.

מדובר בשואב שהוא ברמה אחרת לגמרי ממה שיש לי (VOLTA פשוט).

החברה היא אמריקאית והיא די ידועה במוצרים שאיכותם מוכחת ולא רעה בכלל.

החברה מתמקצעת בכלי עבודה ואביזרי עבודה,מברגות, מקדחות, פולישרים, שואבי אבק וכו'.

חבר מהעבודה שם את ידו על שואב שכזה והוא ממש התלהב, היו לו כבר כמה שואבים בעבר אבל זה משהו אחר.

השואב הוא מסוג ציקלון והוא די חזק והוא מתחבר ישירות למצת הרכב, לכן לא צריך שקע חשמלי חיצוני.

מכאן אני אתן ליו-טיוב לדבר:

הקטע הבא ברוסית אבל תשתדלו להתיחס לתמונות המוצר....

הדגמה נהדרת של עוצמת השאיבה

לינק למוצר באתר החברה:

http://www.blackanddecker.com/power-tools/PAD1200.aspx

כעת העניין הוא כזה, אני הולך לרכוש את המוצר הזה בכל מקרה דרך EBAY כי אני רוצה להשתדרג ביכולת השאיבה אצלי ברכב.

אם תהיה התעניינות במוצר הזה מצידכם אני אפנה למוכר ואציע לו קניה קבוצתית ואנסה לקבל הנחה במחיר.

כרגע כשאני בודק און-ליין את המחיר הזול ביותר מאיביי זה יוצא בלינק הבא:

http://www.ebay.com/itm/Black-Decker-PAD1200-Car-Vac-Dustbuster-Auto-Flexi-Hand-Vacuum-Cleaner-10-8v-New-/130751877404?pt=UK_Vacuum_Cleaners&hash=item1e716b511c

94$, כאשר מחיר המשלוח לא מחושב.

המוכר הוא בריטי והוא כותב שהוא שולח לישראל אבל צריך לפנות אליו על מנת לקבל עלויות, מעולה!

זו הזדמנות לפנות אליו אולי עם הצעה שלא יוכל לסרב לה.

אם מישהו מכיר ויודע שהשואב הזה נמצא בארץ מוזמן לפרסם פה את המקום על מנת להקל עלינו.

אני חיפשתי את השואב בארץ ולא מצאתי, אני חייב להודות שלא הפכתי עולמות בשבילו אבל בדקתי פה ושם ושאלתי בחנויות חשמל ופשוט אין דבר כזה, יש רק את השואבים הפשוטים.

מחכה לתובנות מכם!

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

ניראה בהחלט כלי רציני מאוד, אבל באופן היפותטי, למה לא עדיף נטען? לחברת בלאק אנד דקר יש כמה כלים מאוד טובים שלהם עפ"י שיטוט קל באינטרנט.

אבל אם בכל זאת חשקה נפשך, במהלך נסיעתי כעת ברכבת, חיפשתי לך מחיר טוב לעסק הזה וניראה לי, שעדיף לך ולמי שהולך להזמין את השואב לרכוש דרך אמאזון וחברת שילוח buy2usa, בדקתי לך וכולל משלוחה יעלה 372 שקל כולל הכל עד לבית, לפי המחשבון שלהם באתר, למשלוח אווירי, למשלוח ימי ולא מומלץ בעליל, יצא לך 283.

בהצלחה!

פורסם

נראה שואב טוב, אם אין לכם כח להתעסקות שוב אני ממליץ על השואב של יונדאי

כאן יש לכם קישור לפוסט אם סיכום די טוב עליו, אצלי הוא עושה את העבודה ברמה מצוינת, אפילו אמא שלי התחילה להשתמש בו לנקיונות, ממליץ בחום!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=456926

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

sharki25, תרכוש את זה דרך אמאזון ושירות "קונים בשבילך" של BUY2USA,

אם תעשה משלוח ימי, שאומנם לוקח חודש וחצי, אבל יעלה לך 329 שקל, ואם

תעשה את זה עד סוף החודש, יש להם מבצע של 50 שקל הנחה, כך שתשלם

279 שקל, שזה נראה לי אחלה מחיר, בלי קבוצות ובלי שטויות.

פורסם

לא מכיר את שואב האבק הזה, אבל כלי העבודה שלהם ידועים ברמה בינונית ומטה. לא תראה אף בעל מקצוע משתמש בהם.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
נראה שואב טוב, אם אין לכם כח להתעסקות שוב אני ממליץ על השואב של יונדאי

כאן יש לכם קישור לפוסט אם סיכום די טוב עליו, אצלי הוא עושה את העבודה ברמה מצוינת, אפילו אמא שלי התחילה להשתמש בו לנקיונות, ממליץ בחום!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=456926

אופציה מאוד מעניינת...זו אחת המטרות של השרשור הזה לדעתי, לבדוק אופציות נוספות ואם יש שואבים טובים בארץ כנראה ששווה לבדוק את זה.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
לא מכיר את שואב האבק הזה, אבל כלי העבודה שלהם ידועים ברמה בינונית ומטה. לא תראה אף בעל מקצוע משתמש בהם.

+1 חוץ מה blow torch שלהם.. לפי אנטוני קידיס :D

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

החברה מעולה והכלים שלהם טובים מאוד, אומנם לא כמו מקדחות של מקיטה אבל בכל זאת.

המקסימום ששקע ה12V ברכב יכול להוציא זה 120W ככה שזה עדיין מוגבל,אבל יחסית למתחרים הוא לא רע בכלל,עם כי הוא מעט יקר.

אצלי בדייסון (שהורדתי חוט מקומה 3) הוא עשה עבודה מעולה,בכל זאת 2000W.

יש תמונה של הניקוי האחרון,יש לציין שהשואב היה נקי למטרת בדיקה של כמה לכלוך היה ברכב.

20130716_105853_450x600.jpg

20130716_114008_800x600.jpg

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...