Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[saab 9000] בעייה בסטרטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, הסאאב שנת 93 אוטומטית, הסטרטר מחליק.

רציתי לדעת, איפה אני יכול למצוא סטארטר לסאאב? האם אפשר להתאים סטארטר של רכב אחר?

אני שואל זאת מכיוון שאני לא מצליח למצוא מוסך לסאאב, הייתי בכמה מוסכים בב"ש (אני מאזור הדרום) הם לא רוצים לגעת ברכב.

תודה רמי

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

חשמלאים לא מכירים את הרכב הזה, רובם בכל אופן.

DFC

פורסם
חשמלאים לא מכירים את הרכב הזה, רובם בכל אופן.
חארטה.

מה זה לא מכירים את הרכב הזה? אתה חושב שלסטרטר של סאאב יש קונץ מיוחד? כי אם כן אז תאמין לי שלא.

בכל מקרה, אתה תמיד יכול ליסוע למוסך מורשה ולטפל בבעיה.

פורסם

אם אני לא טועה סאאב ניקנתה ע''י GM (אני לא זוכר באיזה שנה אולי זה יכול להשפיע אם בכלל)

אז אולי למכוניות אחרות מבית GM יהיו חלקים מתאימים

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

אזור באר שבע, אני לא מחפש דווקה מוסך מורשה, אני רוצה לטפל בסטארטר בצורה מקצועית.

תודה

רמי

DFC

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

פנה אלי בפרטי,ממש לא מזמן התחלדשתי ברכב מסוג סאאב,וחבר טוב שלי הפנה אותי למוסך המומחה בSAAB,אני רק צריך לשאול אותו איפה הסניף הדרומי שלהם

פורסם

לא יודע מה עם אחרים,אבל שאוהבים את הרכב(או במצב שלי,רק מתאהבים),באמת שלא כואב לי לשפצר את הרכב ולשים עליו עוד אלפייה או שניים,כי זה...רכב מיוחד (אני די חדש איתו,לא לתפוס אותי על מילה,אבל אני פשוט חוקר עליו הרבה,ואני אוהב אותו).

והמחירים שלו לא כאלה בשמיים.

אם זה יעזור לך להשוות,מחר אני שם אותו במוסך:

משאבת מים-800 שקל (הכול כולל הכול)

דיסקים אחוריים + רפידות = 700 שקל

• תוכן חדש...