Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בקיה פרייד שנת 96 שלי שקניתי לא מזמן המצב החיצוני על הפנים, היא עברה הרבה מכות בצדדים וגם הלק בגג מתקלף, אני חושב לעשות לרכב רק פחחות ולעשות לה סטיקר בומב... :)

כזה

large_202814-1919206.jpg

Sticker-Bombing-Bumper.jpg

1) כמה בערך יעלה לי לעשות פחחות לרכב שלם כמו קיה שהיא רכב קטן (יודע שאי אפשר לדעת אבל בערך)

2) אם אני עושה סטיקר בומב לכל הרכב מה זה אומר לגבי צבע רכב ברישיון ? והאם חוקי לעשות דבר כזה?

3) האם מישהו עשה דבר דומה ?

4)עד כמה מהר מצדבקות ידהו בשמש הישראלית?

5) האם יש חומר שיכול להגן מדבקות מדהיה?

תודה .:-P

KIA PRIDE 1.3L 96' MANUAL

MAZDA 323 LANTIS 1.6L 04' AUTOMATIC

TOYOTA COROLLA SUN 1.6L 13' AUTOMATIC

פורסם

עשיתי במקום פנימי, בתוך הרכב, שלא חשוף לשמש, מים, וכו'.

העמידות תלויה גם באיכות המדבקות עצמן, אבל אני בכל מקרה לא מאמין שזה יכול ליהיות עמיד ליותר מכמה חודשים בודדים.

לא ידוע לי על משהו שניתן למרוח עליהם להגנה, ניסיתי ספריי לקה וזה לא כל כך עוזר.

אצלי אפילו במקום פנימי זה התחיל להתקלף.

תנסה לחפש בגוגל בפורומים בחו"ל אני בטוח שיש הרבה מידע.

בעיקרון אני חושב שזה לא תחליף לצבע,

זה לעולם לא יהיה עמיד כמו צבע, ולדעתי זה יראה נורא על כל הרכב, מה גם שזה לא זול בכלל לכמות שתכסה את כל הרכב.

אם כבר תבדוק לגביי ציפויי מדבקה רגילים, כמו מדבקת קארבון או שחור מט למשל, יש את זה בהרבה צבעים וזה לעומת הסטיקרבומב מחזיק יפה מאוד.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש גליל שנראה כמו המדבקות האלה אבל זה בעצם מדבקה אחת גדולה. נראה לי שזו אופציה עדיפה מבחינת עמידות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
עשיתי במקום פנימי, בתוך הרכב, שלא חשוף לשמש, מים, וכו'.

העמידות תלויה גם באיכות המדבקות עצמן, אבל אני בכל מקרה לא מאמין שזה יכול ליהיות עמיד ליותר מכמה חודשים בודדים.

לא ידוע לי על משהו שניתן למרוח עליהם להגנה, ניסיתי ספריי לקה וזה לא כל כך עוזר.

אצלי אפילו במקום פנימי זה התחיל להתקלף.

תנסה לחפש בגוגל בפורומים בחו"ל אני בטוח שיש הרבה מידע.

בעיקרון אני חושב שזה לא תחליף לצבע,

זה לעולם לא יהיה עמיד כמו צבע, ולדעתי זה יראה נורא על כל הרכב, מה גם שזה לא זול בכלל לכמות שתכסה את כל הרכב.

אם כבר תבדוק לגביי ציפויי מדבקה רגילים, כמו מדבקת קארבון או שחור מט למשל, יש את זה בהרבה צבעים וזה לעומת הסטיקרבומב מחזיק יפה מאוד.

צודק, צריך לחפש בפורומים בחו"ל אולי יהיה יותר מידע...

הזמנתה מחו"ל את המדבקה ? כמה עלה ? ואיזה גודל ?

פורסם

יש לי מדבקה כזו על מכסה הדלק, חצי שנה של גשם שמש ושטיפות, לא דוהה ולא מתקלפת, בכל מקרה לא הייתי עושה חלקים גדולים ברכב.

פורסם
יש לי מדבקה כזו על מכסה הדלק, חצי שנה של גשם שמש ושטיפות, לא דוהה ולא מתקלפת, בכל מקרה לא הייתי עושה חלקים גדולים ברכב.

למה לא הייתה עושה חלקים גדולים ? :|

פורסם
מוגזם, מכוער, ולמרות שזה מחזיק אצלי לא הייתי סומך על העמידות בכל מקרה.

אין לי הרבה ברירה... הלקה בגג מתקלפת וזה נראה נוראה ... כמו אצלך בפיאט אבל בהרבה יותר גרוע, זה או לצבוע תרכב ולהשקיע תפחחות וצביעה של כל הרכב, שהייתי רוצה לעשות אבל זה לא הרכב בשביל להשקיע בו בערך 5K שקל בפחחות וצבע... אז חשבתי לעשות משהו פרוע :-)

• תוכן חדש...