Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בהדרכה אשר קבלנו מהמשטרה (רוח הדברים) - ק. רישוי עסקים .

...

4 . אם מדובר בזוטות , אשר קשה למצוא בהם סימני זיהוי .(אם לא בטוחים כי זה זוטות לדוח למשטרה)

אפשר לשמור במקום העבודה למשך 4 חודשים, אם לא נדרש שייך למוצא האבידה - לא לבעלים .

5 . אבידות וחפצים אשר אפשר לזהות , פלאפון, כרטיס אשראי וכו'

לנסות לאתר לפי מס' זיהוי, מס' טלפון וכו' ולהודיע לבעל האבידה .

6 . במידה ועברו מס' ימים ובעל האבידה לא הגיע לדרשה , יש להודיע ולמסרה למשטרה - יש טופס מיוחד לכך .

7 . לאחר שעברו 4 חודשים , אפשר לפנות למשטרה ולבדוק אם האבידה נדרשה, במידה ולא , היא תמסר למוצא האבידה - לא הבעלים .

אייל .

4. 200 שקל זה זוטות: תראה לי מי רושם מס' סידורי של השטר;

5. לא ניתן לזהות את האבידה;

6. 200 שקל שיועברו למשטרה, ייכנסו מהר מאוד לאוצר המדינה;

7.כנ"ל.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

4. 200 שקל זה זוטות: תראה לי מי רושם מס' סידורי של השטר; - זוטות , אבל אפשר כי לקוח שלך ישאל אם נמצאו - מה תהיה התשובה .

5. לא ניתן לזהות את האבידה; - נכון , אבל אפשר כי יגיע אדם אשר היה במקום בזמן מציאת האבידה וזה כן שלו (ספק סביר)

6. 200 שקל שיועברו למשטרה, ייכנסו מהר מאוד לאוצר המדינה; - הדגשתי כי למשטרה יש רישום , אבל זה נופל בעמדת הזוטות , אנחנו בד"כ שומרים כחודש , אם לא נדרש, נותנים למוצא האבידה .

במידה ונדרש אח"כ - אנו מחזירים את הכסף (הבעלים) קבלנו החלטה ואנו אחראים לה .

7.כנ"ל.

חוקים ונורמות הם הבונים חברה נחמדה .

מבחינתנו ורוח הדברים במקום העבודה , חיוך תודה ועזרה לזולת הם כיף .

אפשר לתחמן , לנצנץ ראש קטן לקמבן , אבל זה חוזר אליך .( לעולם לא תהיה רגוע )

את השנוא עליך אל תעשה לחבר/תך

ובעברית - חשוב כי קרוב שלך איבד זאת - לא תשמור ותנסה להחזיר .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

תודה על העזרה והציטוטים.

אספר לכם כי לפני כחודשיים מצאתי 2 שטרות אחד של 50 והשני של 20. אחד ליד השני(ברחוב).

הייתה לי הרגשה שהכסף היה שייך למישהו שממש זקוק לכסף. היה לי קשה לבזבז אותו על עצמי.

לאחר מחשבה החלטתי לתרום את הכסף לאדם שחסר לו. הרגשתי מצויין עם זה.

במיקרה הנ״ל מעצבן אותי שהמנהל לקח את הכסף יותר מאשר ״שהפסדתי״ אותו.

הייתי מעדיף להביא למישהו שזקוק לכסף.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

אייל, שלא תבין חלילה לא נכון. אני תמיד מוסר את מה שאני מוצא לממונים עלי/משטרה. להוציא אם זה באמת זוטות (כסף קטן/שטרות בעלי ערך נמוך יחסית - 20/50 ואם אני מוצא במקום פתוח לציבור אז גם את ה-100/200).

אני משתדל להיות תמיד טוב לאחרים, כי בסופו של דבר ההתנהגות שאני נותן לאחרים חוזרת אלי בבומרנג, וזה עלול להיות כואב במיוחד.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...