Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב!

אני עומד כעת לפני טיפול טיימינג (100,000 ק"מ) ברנו קנגו, שכולל קיט טיימינג, רצועת מנוע, וכנראה גם החלפת משאבת מים.

במוסך יבואן המחיר הוא כ3,500 ש"ח

במוסך אחר הוא הציע לי לקנות לבד את החלקים, ולשלם לו על הטיפול, אבל הוא המליץ שאקנה רק מקורי.

עשיתי עבודת שטח, בירתתי את המק"טים של היצרן לכל חלק, ואפילו השוואתי מחירים בארץ מול איביי.

אבל אז הגעתי למוסך שלישי (שמאוד המליצו לי עליו) ושם הוא צחק מהתמימות בצורך בחלקים מקוריים, וטען שגם היצרן קונה את החלקים מחברה אחרת וממתג אותם, ויש מפעלים שהם מייצרים את החלקים ליצרני הרכב וגם מוכרים בעצמם. וכן הוסיף שלא נתקל עדיין ברצועת טיימינג שהתפרקה.

כעת נותרתי נבוך ומבולבל...

אשמח לשמוע מניסיון חברי הפורום בנוגע לצורך בחלקים מקוריים לקיט טיימינג ולרצועת מנוע.

תודה!

רנו קנגו - המשפחתית שלי

פורסם

בתכל'ס הוא צודק (המוסכניק השלישי) אבל עד כמה שאני זוכר לנכון אין הבדל גדול במחיר של הסט החליפי למקורי. תבדוק אותי.

בכל מקרה אם ההפרש קטן תלך על המקורי. אם לא, בהחלט אפשרי ללכת על תחליפי.

שים לב לציין דגם מנוע אם וכאשר אתה תרכוש את הסט טיימינג! זה חשוב.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

• תוכן חדש...